FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

intercontinental
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la intercontinental » 07 maj 2014, 20:05

Koja je logika da Jedinstvu i Podgrmeču sude sudije iz Krajine ?
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 07 maj 2014, 20:22

intercontinental je napisao/la:Koja je logika da Jedinstvu i Podgrmeču sude sudije iz Krajine ?
Manji trosak, treba im sad ovi zadnji 5 kola puno kesa, pa stede na sve moguce nacine. Vidis da su neke funkcije iz kluba izbacili da dzaba ne budu na platnom spisku

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 07 maj 2014, 20:23

eto vam travanncica u tz
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 maj 2014, 20:28

Rule_hz je napisao/la:eto vam travanncica u tz
Bas danas kada gledam utakmicu pitam se sta je sa njim? Sta se stvarno desava sa Travancicem?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 07 maj 2014, 20:30

Probisvjet je napisao/la:
Bas danas kada gledam utakmicu pitam se sta je sa njim? Sta se stvarno desava sa Travancicem?

nije on za velikog grada **** ga ulica kladionice i ostalo steta dobar igrac mozda bi ga ciro mogao u red dovest
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 07 maj 2014, 20:32

intercontinental je napisao/la:Koja je logika da Jedinstvu i Podgrmeču sude sudije iz Krajine ?
to nas ne zanima, trebamo gledati samo sebe i da mi dobijemo ovo u subotu pa onda branitelj u srijedu i to bi bilo to :D nek nam je bog na pomoci :bow:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 07 maj 2014, 20:33

Travančić bi u odgovarajućoj sredini pod Ćirinom palicom mogao eksplodirati. Ako je istina ovo što je @Rule napisao, onda uz njega i Redžepija neće nedostajati kreacije, a samim tim će veza dobiti na širini.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 07 maj 2014, 20:36

Rule_hz je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:

nije on za velikog grada **** ga ulica kladionice i ostalo steta dobar igrac mozda bi ga ciro mogao u red dovest
Onda je on za Saudijske Arabije :mrgreen: :mrgreen: :urnebes: :urnebes:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 07 maj 2014, 20:38

Zodiac je napisao/la:@fukarezv Ne mogu ti odgovorit na pp izgleda da si to onemogucio u postavkama profila :) .
probaj brate sad :D

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 07 maj 2014, 20:39

Claus je napisao/la:Travančić bi u odgovarajućoj sredini pod Ćirinom palicom mogao eksplodirati. Ako je istina ovo što je @Rule napisao, onda uz njega i Redžepija neće nedostajati kreacije, a samim tim će veza dobiti na širini.

kod nas nema vise mjesta sve je izvjesnije da nece od ljeta bit clan FKS, ujedno mahala prica da hoce malAc u tz, e sad koliko je to tacno ne znam, nebi ni pisao da nisam ni ja cuo, opet ciro je lisac zna sa takvima jos redjepi tu havarija bi bila ako dodje
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 07 maj 2014, 20:40

Neću ulaziti u to da li se i šta se sprema da nas povaljaju u ove 2 utakmice, ali ukoliko je to istina i naša uprava ne bude na to reagovala legalno ili na onaj drugi način, džaba im sve ovo što su uradili. Ako je Azmir uspio one uhljpe odgurati od našeg kluba, onda mora zajedno sa svima lobirati da ne dozvoli "to nešto" što bi nanijelo bilo kakvu štetu klubu.
Igrački smo bolji od svakog tima iz ove lige, a ja sam ubijeđen u Ćirinu ozbiljnost i motivisanje igrača, kako smo riješili Jedinstvo i Kakanj, tako i ove naredne utakmice.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 maj 2014, 20:42

Coraco je napisao/la: Igrački smo bolji od svakog tima iz ove lige, a ja sam ubijeđen u Ćirinu ozbiljnost i motivisanje igrača, kako smo riješili Jedinstvo i Kakanj, tako i ove naredne utakmice.

+1 :!:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 07 maj 2014, 20:45

Prvo u subotu svi na Tušanj da riješimo ove kokoške iz Orašja ,a onda misli usmjerit prema Branitelju ,što se tiče suđenja ko god da dođe trebaće mu muda do poda ako nas misli zayebat .

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 07 maj 2014, 22:02

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 maj 2014, 22:03

Niko nije vjerovao da možemo prestići Jedinstvo

slika

Narednih desetak dana bit će sudbonosno u Slobodinoj borbi za povratak u Premijer ligu BiH. Vodeći tim Prve lige F BiH najprije dočekuje Orašje, potom ide na noge Branitelju u Mostar, a ciklus od tri utakmice u sedam dana zatvara se sa Iskrom na Tušnju.

Među rivalima crveno-crnih je i momčad Branitelja, koju Sloboda do sada nije pobijedila. Podsjetimo, Mostarci su u dva navrata slavili na Tušnju 3:2 i 1:0, a lani su, gotovo u isto vrijeme, pobijedili Tuzlake na domaćem terenu u ponovljenoj utakmici s minimalnih 1:0.

Poslije subotnje utakmice u Kaknju i remija 1:1 trener Miroslav Ćiro Blažević je još pod jakim dojmom tog gostovanja.

"Moram odati još jedno priznanje svojim igračima koji su se herojski nosili protiv protivnika koji je bio frenetično borben. Uspjeli smo osvojiti bod i našu prednost uduplati. Ali,znam jako dobro kako ništa nije gotovo i pred posljednje izazove sam jako zabrinut. Brine me i činjenica što u duelu sa Orašjem ne mogu računati na nekoliko svojih standardnih prvotimaca, ali vjerujem kako će i svi drugi dati svoj maksimum", kaže Miroslav Blažević.

U konkurenciji za sastav s Orašjem neće biti Redžepija, Moranjkića, Krpića... Međutim, nekoliko igrača čeka svoju priliku, a utakmica sa Orašjem prava je prilika da pokažu svoje vrijednosti.

"Sine moram ti reći još i ovo. Kada sam zimus pakovao stvari za Tuzli moji prijatelji iz Zagreba su mi govorili kako sam lud ako vjerujem da će Sloboda dostići pet bodova zaostatka za Jedinstvom. Mi smo uspjeli pet kola prije kraja prvenstva stići i prestići Jedinstvo, odnosno napraviti sedam bodova prednosti ovog proljeća. Zbog toga moramo biti skoncentrirani do kraja, boriti se i doći do svog cilja. Neće biti lako, ali smo blizu ostvarenja tog sna", kazao je Blažević.

Nakon tri utakmice u sedam dana Sloboda do kraja prvenstva ide na gostovanje u Srebrenik, a sezonu završava duelom s Igmanom na Tušnju.

sportsport.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 07 maj 2014, 23:11

Haris Redžepi najbolji igrač prve lige FBiH za mjesec mart/ožujak :)
http://nsfbih.ba/novost/10205/haris_red ... martozujak" onclick="window.open(this.href);return false;
Glasajte za svoga Krpica :cool:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 maj 2014, 00:40

GracanicaAA je napisao/la:Haris Redžepi najbolji igrač prve lige FBiH za mjesec mart/ožujak :)
http://nsfbih.ba/novost/10205/haris_red ... martozujak" onclick="window.open(this.href);return false;
Glasajte za svoga Krpica :cool:
ma koga brate boli k.i.t.a za ovim anketama..u subotu hladne glave i maksimalno na zemlji uci u utakmicu....bez potcjenjivanja i grist na terenu za pobjedu...bilo kakvu....SAMO JAKO
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 08 maj 2014, 00:55

jarane nas ne zanima sad ni on ni Messi ni Dzeko,prvo moramo istrajati u ovim utakmicama i onda tek razmisljati kako sta za sljd sezonu...

A vidili ste da je 29.Maja skupstina,tako da Azmir planira tad slaviti a onda svi 31.Maja napravit nesto sto niko nije napravio i u gradu i na Tusnju :)
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 maj 2014, 07:58

I Ćiro dio predstave „BIG SISTER“: Zajedničkih projekat pozorišta iz Tuzle i Zagreba u završnoj fazi
Četvrtak, 08 Maj 2014 07:27

0805 big sisterBIG SISTER koprodukcijska predstava Narodnog pozorišta Tuzla i Satiričkog kazališta kerempuh Zagreb ulazi u završnu fazu rada.

Scenograf i kostimograf dodaju posljednje finese i detalje, dok glumce polako hvata pozitivna trema pred iščekivanje premijere. Danas su se glumci nakon proba na tuzlanskoj pozorišnoj sceni preselili na stadion „Tušanj“ gdje će se upriličiti fotografisanje i snimanje za potrebe same predstave.

U rad na ovom projektu uključio se i Ćiro Blažević, trener svih trenera, koji će svoijim angažmanom dati podršku ovom svojevrsnom pozorišnom spektaklu Kerempuha i NP Tuzla.

Selektor Ćiro je glumcima Nedimu Malkočeviću i Edisu Žiliću otkrio tajne fudbalskog života i umijeća i dao im posebne upute kako da svojim vještinama što kvalitetnije riješe sve postavljene zadatke.

Naravno za dobar savjet nisu ostale uskraćene ni glumice iz predstave: Mia Begović, Vanesa Glođo, Džana Džanić, Ivana Perkunić, Nina Terzić i Alisa Brkić.

Predstava Big sister je nastala po trećoj knjizi Milane Vlaović „Rašeljka i druge žene“ u kojoj opisuje sudbinu žena udatih za fudbalere. To je svijet koji ona poznaje u dušu jer je i sama je 18 godina bila supruga vrhunskog fudbalera Gorana Vlaovića hrvatskog reprezentativca.

Dramatizaciju i režiju ove predstave potpisuje poznati bh reditelj Jasmin Duraković. Saradničku ekipu čine Jusuf Hadžifejzović – scenograf, Lana Lončarević – kostimograf i Sejo Sexson – kompozitor. Pored gore navedenih glumaca u predstavi svoje glumačke role će zabilježiti i Nermin Omić/Tarik Filipović i Ademir Hogić.

Premijera predstave u Tuzli planirana je za 15. maj, prva i druga repriza 17. i 18. maja, dok je mjesec juni rezervisan za zagrebačku premijeru.
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

pj88
Kontakt:

Post Postao/la pj88 » 08 maj 2014, 08:56

na ovoj slici izgelda ko da su ciri 2 metra ruke, sve ih obgrlio :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.