Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ovaj Isco nema šanse da igra u prvoj postavi Reala. Najviše je lopti predao protivniku pa onda se bočimo kontrama. Katastrofa od igrača, on je samo za driblinga na vrhu 16-erca od kojih prođe jedan od 15.
O Benzemi i onom konju Morati se ne treba previše ni pisati, nek' se sami izbace sa terena.
Kakva žalost od ekipe.
O Benzemi i onom konju Morati se ne treba previše ni pisati, nek' se sami izbace sa terena.
Kakva žalost od ekipe.
Izgleda da je Iker raskinuo sa Sarom 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Evo llare , slag
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Evo Illarre, nemam vise razloga za brigu
Ne brinite,ulazi Illaramendi.

Jos sami da udje da zamjeni llaru , odlicno
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Haha ubijte se jadnici. Smiješna ekipa, nemam pojma kako su dogurali do finala Lige prvaka. UBIJTE SE ZNAČI KOLEKTIVNO
Ispucali smo svoje,nudila nam se primera,nismo je uzeli 

Nad tobom sunce najljepše sja
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ajmo Ramo vadi opet 

Konacno.
Prejak Valladolid.

dragi carlo, pregazi bayern, sravni ih i onda ovakve gluposti u spaniji da radis 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
koji si ti analizator !? Svakih 5 min nekog pljuješ. Ohladi malo stručnjakCap17an je napisao/la:Haha ubijte se jadnici. Smiješna ekipa, nemam pojma kako su dogurali do finala Lige prvaka. UBIJTE SE ZNAČI KOLEKTIVNO
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Koji klosari sad Atletico mora posteno do boda protib Barselone
.

Bez Ronalda, Balea, Danija i s Benzom van forme, losim Iscom ocekivan rezultat.
Al sto je najgore zbog lige koja je izgubljena odavno si ubacio Ronalda od prve iako si juce rekao da je umoran i da treba odmor. Carlo napussi se qrca.
Al sto je najgore zbog lige koja je izgubljena odavno si ubacio Ronalda od prve iako si juce rekao da je umoran i da treba odmor. Carlo napussi se qrca.
kako bi sve bilo lakse da se nije desilo proslo kolo u kojem su svi kiksali pa se rodila neka nada odjednom
sad evo povreda na povredu, malo ronaldo, malo angel, jos ramo da nogu slomi kad budu isli do svlacionice i to je to

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zar je Bayern toliko loš 

Moj Marcelo, odigraš dvije utakmice u sezoni i mi u te dvije izgubimo titulu.
Bolje da si ostao povrijeđen.

Bolje da si ostao povrijeđen.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
koja sramota j.ebote
Pa jel ovaj talijan svjetan da on trenira REal Madrid, ne Osasunu, e čovjek čuva rezultat protiv j.ebenog Valladolida
čestitke Atletiku na tituli!
P.S. Kako mrzim kad kod kornera ne stoje igrači kod stative, koja je to fora

Pa jel ovaj talijan svjetan da on trenira REal Madrid, ne Osasunu, e čovjek čuva rezultat protiv j.ebenog Valladolida

čestitke Atletiku na tituli!
P.S. Kako mrzim kad kod kornera ne stoje igrači kod stative, koja je to fora

Bravo Valladolid.
Sasvim zasluzen bod.
Sabili ih ljudi u 20 metara ovi nasi klocevi ne mogu lopte prebacit na protivnicku polovinu.
Ko da su igrali protiv...ne znam.
I fakat mi je drago sto se ovako desilo da se vise ne trabunja o nekoj tituli,rjesili nas ljudi belaja.
Sad lagano s drugim timom popusit i ove dvije preostale al ce barem ovi glavni biti odmorni za finale.

Sasvim zasluzen bod.
Sabili ih ljudi u 20 metara ovi nasi klocevi ne mogu lopte prebacit na protivnicku polovinu.
Ko da su igrali protiv...ne znam.
I fakat mi je drago sto se ovako desilo da se vise ne trabunja o nekoj tituli,rjesili nas ljudi belaja.
Sad lagano s drugim timom popusit i ove dvije preostale al ce barem ovi glavni biti odmorni za finale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.