FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 13 feb 2010, 19:11

slika
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 feb 2010, 19:20

I jos jedan zanimljiv komentar sa hr portala
ja bia...šta da kažen navijačima hajduka...ovo je bilo očaj,katastrofa,negledivo,nikakvo,jadno itd itd...ne može se to opisat kako su odigrali ispod nivoa,al baš svi igrači,niko se nije istaka malo više...pogledajte sutra ocjene,ako dobije ko više od 5.5 triba novinara ubit...
nisu opalili na branku,ma jednostavno katastrofa...al taj skoko,ja san se naježia kad vidin njega sa balunom...tisuću dodira,ne zna kome dodat,izgubi balun,diže balune,katasstrofa...pa jedva čekan da otiđu ove starkelje više...prvenstveno skoko jer taj ne da nije za nogomet,pa on ne bi bia u stanju meni kariolu oprat...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
umisto da pokažu volju i da daju od sebe tisuću posto za rođendan oni ovako...SKINITE DRESOVE....

torcida ka po običaju na vrhuncu,koreografija,pisme,bakljada nisu izostale u nijednom trenu...svaka čast...bia nas je popriličan broj,šta je za pohvalu s obzirom da je prijateljska....

bilo je jedno 200-300 navijača željezničara...i njima svaka čast...malo su kasnili al dobro su opivali...ipak nisan ih baš dobro čua
pošajbali su se sa policijom zbog paljenja sidalica...bilo je bižanja...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 13 feb 2010, 19:28

Hvala željovac na sjajnim slikama,Hvala pile na odlicnim izvjestajima...podigla me ova tekma pravo :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 13 feb 2010, 19:31

zadovoljan rezultatom i ovo daje razlog za dalji optimizam..

a sta se zbilo sa murijom i jel bilo povredjenih i privedenih navijaca?
-PAJA Fan Club!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 feb 2010, 19:34

slika
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 13 feb 2010, 19:35

Čestitke ekipi, čestitke raji pogotovo ovoj što je dole išla. Svaka im čast. Željo je Željo. Kol'ko je bolji osjećaj kad se ne izgubi tekma. Kako je k'o odigro čućemo kasnije kad se raja vrati. Nadam se da nije niko fasov'o od murije nešto ozbiljnije.
Moram priznati i da je izgleda na forumu gužva bila, jedva uđoh. Tako je kad igra klub sa ubjedljivo najviše navijača u ovoj državi.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 13 feb 2010, 19:36

I kad netko hvali ovaj HNL ko to neka liga jaka u odnosu na nasu,Dinamo na guzove Zrinjskog dobio 1:0 momcad koja ima na racunu 20 i kusur miliona eura a Hajduk na svoj rođendan,nije u stanju pobjediti zelju momcad iz BH vrha nogometa,dosuse u stagnaciji zadnjih godina,ovaj starkelja skoko zarađuje ko citav Zeljo,sramota,nasa liga je neopravdano podcjenjenja jer ima ekipa koje bi u HNL bile daleko ispred Jaduka u sl.
Cestitke Zelji na dobroj utakmici!
HSK Zrinjski Mostar

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 13 feb 2010, 19:38

raja da vam odma kazem mi smo najjaca grupa na balkanu u 1. poluvremenu u nekim trenucima smo bili glasniji od Torcidasa...bio sam na istoku jer sam iso sa rođacima koji su htjeli na "neutralni" dio...pratio sam i jedne i druge mi sa onom brojnscu u odnosu na Torcidu bili smo izvrsni extra prejaki,neki su policajci nako kada sam prolazio pored njih nacuo da nas se pribojavaju...mislim da nema potrebe stavljat slike jer ste vidjeli vec dosta slika ali osim toga nemogu da prebacim jer nemam nikakav kabal niti ista drugo...mozemo biti ponosni sto smo TM 87 i jos nesto NAKULTURNIJI SMO NAVIJACI na Torcidine ustaske povike gazi balije i turcina mi smo nakon toga samo odpljeskali SVAKA NAM CAST :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D i odbrana nam je izrsna kada bi pomislio sada ce od panike izbit loptu oni bi sve mirno odradili cak na neke trenove su se zezali sa Hajdukovim napadacima po meni vecina igraca je bila jako sigurna i jako cesto su fazonima znali izlevatit "Bile"...i nije mi jasno sta je bilo pred kraj nesto smo izvirivali van stadiona ja sam mislio da nam buseve razbijaju ili nesto tako????
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 13 feb 2010, 19:39

E odavno nisam bio raspolozeniji...MOMCI SVAKA CAST..
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 13 feb 2010, 19:52

Čestitke svakako tu ste bili ravnopravni, eto dokaz veliki klub jača liga ;) Navijači cool ;)

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 13 feb 2010, 19:54

svaka cast ekipi,koja je bila dole....jos pokazala muda
1921-2011

lubinho
Kontakt:

Post Postao/la lubinho » 13 feb 2010, 20:00

Babilon je napisao/la:I kad netko hvali ovaj HNL ko to neka liga jaka u odnosu na nasu,Dinamo na guzove Zrinjskog dobio 1:0 momcad koja ima na racunu 20 i kusur miliona eura a Hajduk na svoj rođendan,nije u stanju pobjediti zelju momcad iz BH vrha nogometa,dosuse u stagnaciji zadnjih godina,ovaj starkelja skoko zarađuje ko citav Zeljo,sramota,nasa liga je neopravdano podcjenjenja jer ima ekipa koje bi u HNL bile daleko ispred Jaduka u sl.
Cestitke Zelji na dobroj utakmici!
gluposti, priajteljske utakmice ništa ne govore... Može se puno drukčije zaključiti naosnovu toga da Želju dojučerašnji drugoligaši Istra i Karlovac tuku.
tako da prijateljske utakmice nisu mjerilo

lubinho
Kontakt:

Post Postao/la lubinho » 13 feb 2010, 20:05

Hamo je napisao/la:raja da vam odma kazem mi smo najjaca grupa na balkanu u 1. poluvremenu u nekim trenucima smo bili glasniji od Torcidasa...bio sam na istoku jer sam iso sa rođacima koji su htjeli na "neutralni" dio...pratio sam i jedne i druge mi sa onom brojnscu u odnosu na Torcidu bili smo izvrsni extra prejaki,neki su policajci nako kada sam prolazio pored njih nacuo da nas se pribojavaju...mislim da nema potrebe stavljat slike jer ste vidjeli vec dosta slika ali osim toga nemogu da prebacim jer nemam nikakav kabal niti ista drugo...mozemo biti ponosni sto smo TM 87 i jos nesto NAKULTURNIJI SMO NAVIJACI na Torcidine ustaske povike gazi balije i turcina mi smo nakon toga samo odpljeskali SVAKA NAM CAST :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D i odbrana nam je izrsna kada bi pomislio sada ce od panike izbit loptu oni bi sve mirno odradili cak na neke trenove su se zezali sa Hajdukovim napadacima po meni vecina igraca je bila jako sigurna i jako cesto su fazonima znali izlevatit "Bile"...i nije mi jasno sta je bilo pred kraj nesto smo izvirivali van stadiona ja sam mislio da nam buseve razbijaju ili nesto tako????
najkulturniji ste bili i onda kad se palila hrvatska zastava jel tako? :shock:

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 13 feb 2010, 20:07

lubinho je napisao/la:
Hamo je napisao/la:raja da vam odma kazem mi smo najjaca grupa na balkanu u 1. poluvremenu u nekim trenucima smo bili glasniji od Torcidasa...bio sam na istoku jer sam iso sa rođacima koji su htjeli na "neutralni" dio...pratio sam i jedne i druge mi sa onom brojnscu u odnosu na Torcidu bili smo izvrsni extra prejaki,neki su policajci nako kada sam prolazio pored njih nacuo da nas se pribojavaju...mislim da nema potrebe stavljat slike jer ste vidjeli vec dosta slika ali osim toga nemogu da prebacim jer nemam nikakav kabal niti ista drugo...mozemo biti ponosni sto smo TM 87 i jos nesto NAKULTURNIJI SMO NAVIJACI na Torcidine ustaske povike gazi balije i turcina mi smo nakon toga samo odpljeskali SVAKA NAM CAST :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D i odbrana nam je izrsna kada bi pomislio sada ce od panike izbit loptu oni bi sve mirno odradili cak na neke trenove su se zezali sa Hajdukovim napadacima po meni vecina igraca je bila jako sigurna i jako cesto su fazonima znali izlevatit "Bile"...i nije mi jasno sta je bilo pred kraj nesto smo izvirivali van stadiona ja sam mislio da nam buseve razbijaju ili nesto tako????
Hajde da ne pocinjemu tu temu molim vas,nije ni vrijeme a pogotovo nije ni mjesto,ne treba ponovo o tome
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 13 feb 2010, 20:08

Nije ovo jos prava slika ZELJE, siguran sam da ima i vise nego dovoljno prostora za napredak. Cim je Osim dosao, znao sam da ce igra zivnuti, da ce se boriti svi za loptu, da nece biti lezernosti prilikom duel igre, i da nece dovoditi igrace kojima realno nije mjesto bilo u Zelji. Ovaj prelazni rok je prosao mirno, bez nekih zvucnih imena, ali sa jednom mladim Viscom koji obecava, sa mladim Spahicem koji se ruku na srce igrao sa nasom odbranom u prijateljskoj utkamici sa Famosom, i od njega ocekujem golove u prvenstvu... Drago mi je da se Sehic oporavio i da je Radosevic dobra konkurencija na golu... A najvise bi mi bilo drago ovo sto sada citam da vidim na djelu.. taj stoperski tandem, koji nece praviti kardinalne greske i koji ce opasnosti odklanjati onako kako to svi i zelimo...
Znao sam ja da mi od Hajduka izgubiti necemo... Ono protiv Istre i Karlovca je samo rezultat umora i iscrpljenosti od priprema, jer nije jednostavno odigrati svaki dan utakmicu jakim tempom...
Zadovoljan, a siguran sam da su i mnogi drugi zadovoljni ;)

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 13 feb 2010, 20:12

lubinho je napisao/la:
to su pojedinci na SJEVERU a nemoj da kakis a na jugu se to nebi desilo i između ostalog nebi se desilo da skandiramo tako na JUGU ubi ustasu ili sta vec zapamti paljenje je bilo na SJEVERU a Manijaka ima i jednih i drugih i trecih tako da ...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 13 feb 2010, 20:12

nemoj porediti i stavljati u isti kos ove momke koji su bili u Splitu i koji su osvjetlali obraz grupe sa nekim primitivcima.To paljenje zastave nema veze sa ovim momcima i sa Juznom Tribinom!

lubinho
Kontakt:

Post Postao/la lubinho » 13 feb 2010, 20:13

boccaccio je napisao/la:
Hajde da ne pocinjemu tu temu molim vas,nije ni vrijeme a pogotovo nije ni mjesto,ne treba ponovo o tome
ok, nije mi namjera bila provocirati, nego samo podsjetiti da se prvo pogleda u vlastite redove nego nekome za nešto prigovarati.

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 13 feb 2010, 20:15

Iskreno bio sam poprilicno skeptican, kont'o sam da ce nas nakantat, al' et fala bogu nisu, ova utakmica ulijeva samopouzdanje, jedva cekam pocetak sezone. Meni pravo dobar dan, polozio ispit [ da u subotu ], zeljo odigro dobru tekmu , dzeko i vedo zabili, jos da je bosna pobjedila, gdje bi mi kraj bio ;D

Svaka cast momcima koji su otisli dole i predstavili nas na fin nacin. Aje dajte nam jos slika.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.