Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ponovo im donese titulu i to na kakav nacin.
Ako se ne varam, fali mu 1 ili 2 gola da sustigne Aguera na listi najboljih strijelaca Citya ove sezone sto znaci da svim silama navijamo da W. Hamu uvali isti broj golova kao i veceras A. Villi.

Ako se ne varam, fali mu 1 ili 2 gola da sustigne Aguera na listi najboljih strijelaca Citya ove sezone sto znaci da svim silama navijamo da W. Hamu uvali isti broj golova kao i veceras A. Villi.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
bravo edine! steta sto nisam uspio gledati utakmicu..
nego, sada edin ima 26 golova u svim takmicenjima ove sezone - 2 manje od aguera! u ligi je yaya toure jos uvijek najbolji strijelac sa 20 golova i tesko je edinu da ga stigne.. ali 4 gola u zadnjoj utakmici me sad ne bi iznenadilo
Sent from my Lumia 520 using Tapatalk
nego, sada edin ima 26 golova u svim takmicenjima ove sezone - 2 manje od aguera! u ligi je yaya toure jos uvijek najbolji strijelac sa 20 golova i tesko je edinu da ga stigne.. ali 4 gola u zadnjoj utakmici me sad ne bi iznenadilo

Sent from my Lumia 520 using Tapatalk
- Goalgetter
- Kontakt:

BIG ED !!

Znam da ima isto golova kao Aguero u EPL-u, a 4 manje nego Yaya 
Sent from my HTC One using Tapatalk

Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Dijamantuuuuuuuu
Mislim da nismo ni svjesni ovoga sta je Edin napravio,rijesio je englesku ligu kao dva i dva i u drugi plan bacio sve ostale igrace,sad je on glavni baja u Engleskoj.
U Engleskoj,hej

Mislim da nismo ni svjesni ovoga sta je Edin napravio,rijesio je englesku ligu kao dva i dva i u drugi plan bacio sve ostale igrace,sad je on glavni baja u Engleskoj.
U Engleskoj,hej

Yaya je stvarno izdominiro ovu sezonu!!!! Igračina
Sent from my Home using fingers
- DonCorleone
- Kontakt:

Mocna slika

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Tempirao Edin formu, aferim momcino, izdrzi tako barem sa SP-om 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- el-fighter
- Kontakt:
Yaya je po meni ubjedljivo najbolji igrac lige. Samo ne znam zasto se Englezi prave budale i tu nagradu dadose igracu koji nije zabio gol nijednom ozbiljnijem protivniku.
Jos jednom cestitke Dzeko za vecerasnju sjajnu partiju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
otvori temu pa pricaj, u ovakvim trenutcima vi yaye i neke kurce, jao likovaBatko je napisao/la:Yaya je stvarno izdominiro ovu sezonu!!!! Igračina
Jao jest' naučio ove diplomatske odgovore
' i want to thanks to our fans' - kakav uvlakač 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta pisu sad gamad pljuvacka
U kakvoj formi frajer dolazi na pripreme jbt
Najzanimljivije je sto je i Eden Hazard ispred Tourea, Yaya je tek 3 najbolji igracel-fighter je napisao/la:Yaya je po meni ubjedljivo najbolji igrac lige. Samo ne znam zasto se Englezi prave budale i tu nagradu dadose igracu koji nije zabio gol nijednom ozbiljnijem protivniku.

Edin ulazi u istoriju Citya,u istoriju engleske lige.Jeste li samo gledali lica navijaca dok je bilo 0:0 i erupciju odusevljenja nakon sto je dijamant probio bunker Vile.
Bez ikakve sumnje nas najbolji igrac svih vremena
Bez ikakve sumnje nas najbolji igrac svih vremena

Sav sam se najezio na prvi gol,i slavlje,erupcija odusevljenja,Edin izbio na 6.mjesto najboljih strijelaca najjace lige na svijetu,nije mala stvar

SLOBODA NAVIJAČIMA
-
- Kontakt:
dace gol u gradaccu i to ce mu bit sve i trckarat ce kao i prijeL_blancos je napisao/la:Sta pisu sad gamad pljuvacka

A Yaya je dao kome?el-fighter je napisao/la:Yaya je po meni ubjedljivo najbolji igrac lige. Samo ne znam zasto se Englezi prave budale i tu nagradu dadose igracu koji nije zabio gol nijednom ozbiljnijem protivniku.
Mislim nije mjesto za ovu diskusiju, ali Suarez je bolji i u golovima i asistencijama od njega iako Yaya ima 3 puta bolju ekipu.