PuzGolac je napisao/la:Dzeko mi je stvarno drag igrac, ali sve zasluge ovdje idu Yayi... Dzeko se kao napadac ipak ne moze porediti sa jednim Aguerom ili Mandzukicem. Treba biti realan

Mamac klasicni, ne odgovarajte
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
PuzGolac je napisao/la:Dzeko mi je stvarno drag igrac, ali sve zasluge ovdje idu Yayi... Dzeko se kao napadac ipak ne moze porediti sa jednim Aguerom ili Mandzukicem. Treba biti realan

Nadji sebi kakvu kucicu, da ne budes golac, uvuci se tamo dobro i ne izlazi dok te ne samelju...PuzGolac je napisao/la:Dzeko mi je stvarno drag igrac, ali sve zasluge ovdje idu Yayi... Dzeko se kao napadac ipak ne moze porediti sa jednim Aguerom ili Mandzukicem. Treba biti realan

**** majku sta rade za klikove, pa bann i vozdra, jadan je ovaj portalFk_zeljo_1921 je napisao/la:Koji je sad ovo lobotomac, jel ovo reinkanacija onog hajvana sa 34390343 nickova
Na našem bi to bilo "Upravo si džekiran! Doviđenja, prijatno."Jimmy Conrad @JimmyConrad 34m
DEFINITION: Dzeko (Jeck-oh) / verb / to make teams that wear red cry near the end of the season. Example: Liverpool got Dzeko-ed tonight.
Mandzukic je statisticki potpuno nerelevantan faktor, Bayo ga se na ljeto rijesava i momak ide vjerovatno u Braunschweig.PuzGolac je napisao/la:Dzeko mi je stvarno drag igrac, ali sve zasluge ovdje idu Yayi... Dzeko se kao napadac ipak ne moze porediti sa jednim Aguerom ili Mandzukicem. Treba biti realan
'ta ce Yaya, da je valjao ostavili bi ga u Zelji kad je bio na probi kod njihsoxx je napisao/la:Najzanimljivije je sto je i Eden Hazard ispred Tourea, Yaya je tek 3 najbolji igracel-fighter je napisao/la:Yaya je po meni ubjedljivo najbolji igrac lige. Samo ne znam zasto se Englezi prave budale i tu nagradu dadose igracu koji nije zabio gol nijednom ozbiljnijem protivniku.
Jos jednom cestitke Dzeko za vecerasnju sjajnu partiju.
Ma naravno, Džeko je dosta bolji od njih pa se zato ne može poredit s njima.PuzGolac je napisao/la:Dzeko mi je stvarno drag igrac, ali sve zasluge ovdje idu Yayi... Dzeko se kao napadac ipak ne moze porediti sa jednim Aguerom ili Mandzukicem. Treba biti realan
Ma kakvo slavljeChinaglia je napisao/la:Fuckin' legend! al' kakvo slavlje prvog gola
Ova je za nadrealisteBaDa12 je napisao/la:Na našem bi to bilo "Upravo si džekiran! Doviđenja, prijatno."
Pa haj realno skontaj, svi mi pamtimo Luca Tonija po slavlju ili sto Balotelli ne slavi i slicno, nista oni ne odudaraju od fudbalera kao CR ili Messi, ali su opet poznati po tom svomHariTz je napisao/la:e yebiga, sad ne zna ni proslavitišta se ima ****, proslavio je sasvim pristojno, ha ja