Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

pobjedesve
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la pobjedesve » 07 maj 2014, 23:42

Sluzbenik je napisao/la:Želim samo podsjetiti na jednu tužnu činjenicu. Edin Džeko je u svom matičnom BH klubu, dijelu navijača i "stručnjaka" birivaktile proglašen pogrdnim imenom i nekorisnim igračem, a prema tračevima za koje nisam nikad pročitao validan demant (ali ni potvrdu) izvjesni Yaya Toure nije prošao na "probi". Pomenuta dvojica večeras su udarila pečat na NAJVJEROVATNIJU drugu titulu MCI u jednoj od 2-3 najjače svjetske nogometne lige. Ovo ne pišem zbog momaka koji imaju milione za koje kisnu na mančesterskoj kiši, nego zbog hude, jadne i izhebane bh.sportske javnosti koja prima svakojake "stručne spike domaćih eksperata" na temu budućnosti BIH reprezentacije.

by JL

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kako te bolan nije stid :lol: :lol: :lol:
Kao prvo Yaya nikad nije dosao u Zelju na posudbu, to je potvrdio ili Gredic ili Muharemovic, jedan od te dvojce.
A kao drugo ta prica da smo ga mi zvali klocem to macku o rep okaci, to je mozda sjever trubio, koji bi za Cristiana Ronalda rekao da je kloc. I muka mi je od te price, ja nikad nisam na jugu cuo da ga je neko klocem zvao i slicno, bilo je psovanja, ali cija majka ne bude spomenuta na Grbavici tom covjeku treba zlatnu loptu dati :!:

7/10 dobar mamac, natjerao me da odgovorim :thumbup: :thumbup:
a... pehari su tu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 maj 2014, 23:42

Daily mail

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 07 maj 2014, 23:43

Taman podjes ostaviti komentar i onda vidis opet neko nazor zeli neku glupu diskusiju.
Treba biti dobra budala pa se ovdje potruditi da ostavis kvalitetan komentar.

Sad su mi jasni likovi koji ostavljaju komentare od jednog ili dva reda.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 07 maj 2014, 23:45

Jest ovaj Dzeko kloc dao samo dva gola :plac:

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 07 maj 2014, 23:47

Mozambik je napisao/la:
pobjedesve je napisao/la: Da trazim dlaku u jajetu to i jest vala :mrgreen: :mrgreen: al mi je to jedina mana kod njega i htio sam da dam misljenje kad je neko spomenuo slavlje pa me napomenuo. To sto si ti naveo nije nista originalno a ako ga nece po tome pamtiti po cemu ce? Nece osvojiti zlatnu loptu 100%, pamtit ce ga navijaci City+a, Wolfsburga i ovaj ex-yu dio a ostalima ce kratko trajati u pamcenju ;) ;)

P.S. eto hajde skontaj svi ovi poznatiji igraci imaju svoje nesto po cemu su prepoznatljivi ;)
Sto jest, jest. I ja sam htio to napisat nakon utakmce sa Unitedom.

Nakon prvog gola krenuo trcat ne zna sta ce sa rukama. Ili nakon gola Palacu, poskakuje ko zecic. :rol: :rol:
Drago mi je sto neko dijeli moje misljenje :mrgreen: :mrgreen: da nisam sam :P :P

@haritz Ma ja mi cemo ga zauvijek pamtiti :bih: :bih: ali eto ja bi volio ono kad odem u Njemacku kazem Edin Dzeko i njima sve jasno :lol: :lol: :lol: :lol: Nije toliko ni bitno, ali eto :mrgreen: :mrgreen:
a... pehari su tu

PuzGolac
Kontakt:

Post Postao/la PuzGolac » 07 maj 2014, 23:48

Stvarno je smijesno i porediti Olica,Mandzu sa Dzakom. Taj im nije ni do koljena. Ajde bok

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 07 maj 2014, 23:49

Sluzbenik je napisao/la:Želim samo podsjetiti na jednu tužnu činjenicu. Edin Džeko je u svom matičnom BH klubu, dijelu navijača i "stručnjaka" birivaktile proglašen pogrdnim imenom i nekorisnim igračem, a prema tračevima za koje nisam nikad pročitao validan demant (ali ni potvrdu) izvjesni Yaya Toure nije prošao na "probi". Pomenuta dvojica večeras su udarila pečat na NAJVJEROVATNIJU drugu titulu MCI u jednoj od 2-3 najjače svjetske nogometne lige. Ovo ne pišem zbog momaka koji imaju milione za koje kisnu na mančesterskoj kiši, nego zbog hude, jadne i izhebane bh.sportske javnosti koja prima svakojake "stručne spike domaćih eksperata" na temu budućnosti BIH reprezentacije.

by JL
toliko laži i neistine.
Odlazi Safete.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 07 maj 2014, 23:51

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
PerryFred je napisao/la:uta. / gol / asist. / min
Mario : 51 / 27 / 11 / 3462
Edin : 49 / 26 / 15 / 3.352

Mario 10 puta bolji igrač od Edina :urnebes: :urnebes:
jos Dzeko igra u duplo jacoj ligi
Ne mozes tako rec da je duplo jaca liga, al mozes rec da Mario igra u dosta dominantnijem klubu u svojoj ligi, i sto ima dosta "laksih" utakmica, jer ima ekipa u njemackoj kojim same gace spadnu kad igraju protiv bayerna.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

emir_

Post Postao/la emir_ » 07 maj 2014, 23:54

klasik je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
PerryFred je napisao/la:uta. / gol / asist. / min
Mario : 51 / 27 / 11 / 3462
Edin : 49 / 26 / 15 / 3.352

Mario 10 puta bolji igrač od Edina :urnebes: :urnebes:
jos Dzeko igra u duplo jacoj ligi
Ne mozes tako rec da je duplo jaca liga, al mozes rec da Mario igra u dosta dominantnijem klubu u svojoj ligi, i sto ima dosta "laksih" utakmica, jer ima ekipa u njemackoj kojim same gace spadnu kad igraju protiv bayerna.
duplo jača i konkurentnija liga, 300%
4-IN-A-ROW

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 07 maj 2014, 23:56

Jel' to onaj PR? Koja hrpa patetike i laži sujetnog snoba, mene bi bilo stid ovo napisat' u notepadu i obrisat' iste sekunde, on mrtav hladan ovo objavi.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 07 maj 2014, 23:56

pobjedesve je napisao/la: Drago mi je sto neko dijeli moje misljenje :mrgreen: :mrgreen: da nisam sam :P :P

@haritz Ma ja mi cemo ga zauvijek pamtiti :bih: :bih: ali eto ja bi volio ono kad odem u Njemacku kazem Edin Dzeko i njima sve jasno :lol: :lol: :lol: :lol: Nije toliko ni bitno, ali eto :mrgreen: :mrgreen:
Znaju njega u Njemackoj vrlo dobro :mrgreen:

On je u Wolfsburgu legenda kluba. Pamte ga u citavoj Njemackoj kolko ih je terorizirao.

Nakon ove sezone postat ce legenda i Manchester Citya, a i Engleska ce ga zapamtit.

Veni ,Vidi, Vici....Njemacku i Englesku je ostavio za sobom, ostaje jos Spanija i Italija. :bih: :bih: :bih:

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 07 maj 2014, 23:57

PuzGolac je napisao/la:Stvarno je smijesno i porediti Olica,Mandzu sa Dzakom. Taj im nije ni do koljena. Ajde bok
Kako te nije stid da lazes ovaj napaceni narod,ti si jedan obicni mucki provokator i falsifikator svega i stalno lazes,jer to je tvoj cilj i sad si ponovo napravio predstavu ovdje,nemas to pravo,nemas.
Ti i takvi kao ti grupirate se i onda mucki iza ledja,posle svake Edinove utakmice.A Edin je tu ispred vas i zabija vam ga.
Ma mars u picku materinu ,eto sad si dobio svoje.
SLOBODA NAVIJAČIMA

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 maj 2014, 23:58

Sad lagano u Atletiko i uzet Primeru sa njima, a onda tamo sa 33-34 godine otici u Milan i uzet i Seriu. :)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 07 maj 2014, 23:59

Aj Ligate glupka :damn: Treba klub tužit sve one koje spominju da je Toure bio na probi u Želji :facepalm:

Dzeko je jedan velika MUDONJA, Michael Jordan fudbalskog podneblja :cool:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 maj 2014, 00:01

PuzGolac je napisao/la:Dzeko mi je stvarno drag igrac, ali sve zasluge ovdje idu Yayi... Dzeko se kao napadac ipak ne moze porediti sa jednim Aguerom ili Mandzukicem. Treba biti realan
Ti da si realan ne bi pravio 400 accounta mjesečno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

PuzGolac
Kontakt:

Post Postao/la PuzGolac » 08 maj 2014, 00:01

Glupo je i porediti Mandzu, Olu sa dzakom, on im nije ni do koljena. Ajde bok

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 08 maj 2014, 00:02

ennis je napisao/la:
PuzGolac je napisao/la:Stvarno je smijesno i porediti Olica,Mandzu sa Dzakom. Taj im nije ni do koljena. Ajde bok
Kako te nije stid da lazes ovaj napaceni narod,ti si jedan obicni mucki provokator i falsifikator svega i stalno lazes,jer to je tvoj cilj i sad si ponovo napravio predstavu ovdje,nemas to pravo,nemas.
Ti i takvi kao ti grupirate se i onda mucki iza ledja,posle svake Edinove utakmice.A Edin je tu ispred vas i zabija vam ga.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: mucki provokator :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kad izadjem sa foruma, prebit cu te k'o macku :urnebes: :urnebes:
a... pehari su tu

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 08 maj 2014, 00:05

Je li vrijeme za novi klip sa svim golovima ove sezone ili ce ih biti jos do kraja :)

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 maj 2014, 00:06

Pa dobro,covjek je upravu.Ne znam je li Yaya bio u Želji na probi ali znam da je Dzeko nazivan pogrdnim imenima,po mom misljenju od istih ljudi kakvi se i ovdje okupe da pljuju poslije njegove slabe utakmice ili kakvi su ga pljuvali od utakmice protiv Egipta i spominjali mu familiju,djevojku i sta sve ne.Po meni su to neostvareni,frustrirani ljudi koji su ljubomorni na Edina i na sve sto je postigao u zivotu a sto oni nikad ni priblizno nece.Takvih nam je, na zalost, puna drzava.
Znaci nema potrebe da se lazemo,tako je kako je.
Dijamantu,oni ti ga ...... :tokralju: :bih:
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 08 maj 2014, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 08 maj 2014, 00:06

pobjedesve je napisao/la:
ennis je napisao/la:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: mucki provokator :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kad izadjem sa foruma, prebit cu te k'o macku :urnebes: :urnebes:
Nema to pravo,sto cu ja sad ispasti glup nesimpatican i nasilan,mora neko takvima kao sto je on stati u kraj.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.