U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Najvise mrzim kad igraju za Slovence......Lakse mi je ako su to Njemacka, Svedska ili neka druga evropska drzava ali Slovenci, koji imaju najgore moguce misljenje o Bosancima od svih naroda....
Ne mrzim nikoga, bio sam u ratu i trpio agresiju na svojoj kozi ali ako nekog ne volim onda su to Slovenci.....Mrzim njihovo uzdizanje i ponizavanje nas....

Ne mrzim nikoga, bio sam u ratu i trpio agresiju na svojoj kozi ali ako nekog ne volim onda su to Slovenci.....Mrzim njihovo uzdizanje i ponizavanje nas....
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Ma nemamo se mi čemu nadati očito da je momak Babin!DeeWa je napisao/la:Cigri je napisao/la:Sta cekaju ovi nasi strucnjaciniko nista o njemu...
http://kladusa.net/portal/usk/ekskluziv ... zentacije/" onclick="window.open(this.href);return false;
Na kraju intervjua ti je i sam rekao da nema od toga nista. Tj rekao je morao bi dobro razmisliti jer mu je slovenija sve pruzila sto u prevodu znaci kulturno odbijanje drzave iz koje ima porijeklo kako ne bi ispalo da je neki nafuranko.
Al makar covjek ide srcem i ako zaigra za Slovence to je zato sto ih voli i sto je osjeca svojom domovinom a ne bira po principu gdje ima vece sanse za prvenstva.
Iako opet kazem, jedan razgovor i ponuda da igra za nas ne bi skodila pa ako odbije pokusali makar jesmo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Momak je rodom iz Ključa.
Babin

Babin
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 04 maj 2014, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
Evo najnovije sa Dubrovnik talent cupa 2014. Ne znam kako ova djeca od Igman Ilidze kod vas kotiraju dosli su u Dubrovnik sa generacijom 2003 i sa tom ekipom uzeli turnir svoje generacije a i turnir djece rodjene 2002. Divota ih za gledat dobili svaku utakmicu a finale generacije 2002 sa 7:0. Svi su navijali za njih nose zastavu BIH cudo jedno od djece.
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Ma pusti to kraju ne vjerujem ja vise nikome. Znas onu koga su zmije ujedale i gustera se boji!PerryFred je napisao/la:Momak je rodom iz Ključa.
Babin![]()
![]()
![]()
Vidim Hodzic bi mogao na posudbu u Belgiju sljedece sezone. Mislim da bi to bilo odlicno za njega. Belgija ili Holandija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
Izgleda da će u Gent na posudbuCartman je napisao/la:Vidim Hodzic bi mogao na posudbu u Belgiju sljedece sezone. Mislim da bi to bilo odlicno za njega. Belgija ili Holandija.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Odlicno, kod Zukana. Pisao sam ranije, vrlo tesko je se probit do prve ekipe Liverpoola, ali ce mu ipak to sto je njihov igrac mnogo znacit. Posudbe, treninzi sa njima, sama cinjenica da imas takav klub u karijeri...Vjerujem da Hodzic moze daleko.legenda reala je napisao/la:Izgleda da će u Gent na posudbuCartman je napisao/la:Vidim Hodzic bi mogao na posudbu u Belgiju sljedece sezone. Mislim da bi to bilo odlicno za njega. Belgija ili Holandija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Malo je to zalosno sto je tako mlad igrac vec kaparisan od strane LIverpola..Sad će ici po posudbama i pitanje je da li ce doci do LIverpula ili da neki drugi solidan klub otkupi njegov ugovor..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bolje da ga poslije posudbe uzme neko iz BL i neka se tamo kali. Najbolja liga za mlade igrace 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
PerryFred je napisao/la:Momak je rodom iz Ključa.
Babin![]()
![]()
![]()
Ne mora nikad doći do LIverpoolovog prvog tima i opet će imati karijeru o kojoj može sanjati 90% igrača PLBiH. Željozgembo89 je napisao/la:Malo je to zalosno sto je tako mlad igrac vec kaparisan od strane LIverpola..Sad će ici po posudbama i pitanje je da li ce doci do LIverpula ili da neki drugi solidan klub otkupi njegov ugovor..
DRUG NEBI TI PUNCA
Napokon neka od reprezentacija u Bihacu u19 protiv Janeza 
Hodzic je i dalje mlad i tek pocinje krojiti nekakvo ime u Evropi. Mislim da Liverpool djeluje pametno da ga postepeno dizu ovako, bilo bi k'o Husejinovicu da ga sokiraju prvim timom od jednom. Tesko je bilo kome iz prve postati zvijezda u tako velikoj ekipi kad nije svaka ekipa u svijetu kao Liverpool i sl. a ima toliko talentovanih igraca, samo mjesta za 11 igraca na terenu, stariji igraci nece pristati da se sklone da bi im neki mladji uzeo posao i da onda stariji igraci sjede i provode dane na klupi dok im ime propada.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Kada to ?Interista je napisao/la:Napokon neka od reprezentacija u Bihacu u19 protiv Janeza
Na spisku selektora Tonija Karačića za ove utakmice su sljedeći igrači: Goran Karačić (Zrinjski), Kerim Memija (Željezničar), Eldar Čivić (Slovacko, Češka Republika), Adel Halilović (Red Bull Salzburg, Austrija), Marko Mihojević (Sarajevo), Samir Radovac (Sarajevo), Ismar Hairlahović (Hajduk Split, Hrvatska), Adin Husić (Olimpic), Amar Burović (Sarajevo), Vedad Gljiva (Borussia Dortmund, Njemačka), Mićo Kuzmanović (Zvijezda Gradačac), Vladimir Oršolić (Zagreb, Hrvatska), Ćazim Suljić (St. Etienne, Francuska), Arman Čorović (Bochum, Njemačka), Amer Gojak (Olimpic), Stipe Lončar (Široki Brijeg), Andrej Modić (AC Milan, Italija), Luka Juričić (Zrinjski), Ismail Duraković (Željezničar), Anel Hajrić (Maribor, Slovenija), Darko Todorović (Sloboda), Nemanja Anđušić (Sarajevo), Alen Jurilj (Zagreb, Hrvatska), Adnan Bašić (Velež), Kemil Festić (Luzern, Švajcarska).
Eo ga izdajnik Janez
Toni Karačić
Eo ga izdajnik Janez
Toni Karačić
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
U utorak u 16:30bavarian_bk je napisao/la:Kada to ?Interista je napisao/la:Napokon neka od reprezentacija u Bihacu u19 protiv Janeza
Adin Husic je nevjerovatno dobar golman, momak prekucao ligu davno bio na probi u Schalke.
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, bvsic, CAGarfia, Confiance, General505, Honorar, InatSilniBosanski, izdzezveubrazil, Jabroni, legendarnadruga, Mocvara1991, Mostarska, N3R3D, skoJaa i 100 gostiju.