drummer je napisao/la:Pa dobro,
covjek je upravu.Ne znam je li Yaya bio u Želji na probi ali znam da je Dzeko nazivan pogrdnim imenima,po mom misljenju od istih ljudi kakvi se i ovdje okupe da pljuju poslije njegove slabe utakmice ili kakvi su ga pljuvali od utakmice protiv Egipta i spominjali mu familiju,djevojku i sta sve ne.Po meni su to neostvareni,frustrirani ljudi koji su ljubomorni na Edina i na sve sto je postigao u zivotu a sto oni nikad ni priblizno nece.Takvih nam je, na zalost, puna drzava.
Znaci nema potrebe da se lazemo,tako je kako je.
Dijamantu,oni ti ga ......

Nije u pravu ni promil. Kao prvo, Yaya Toure nikad nije bio na probi u Želji, a taj insajder nije bio u stanju da izgugla da je u to doba Yaya Toure igrao za Metalurg Donjeck i tog ljeta prešao u Olimpijakos, čime bi mu bilo jasno da takav igrač sigurno nije bio na probi u višestruko slabijem timu u to doba. I hoće gospodin zvaničnu potvrdu da to nije tako, mislim koju tupavu pamet treba da posjeduješ da izvališ takvu glupost, nek on meni da zvaničnu potvrdu da Owen nije vraćen sa probe u Famosu, a ako nema potvrde onda ću ja misliti da je on vraćen iz sa probe iz Famosa, eto mu logike.
Druga stvar, o tome šta Džeko misli o svom Želji odavno se zna sve. Ovaj iskompleksirani trivijalac je k'o usput pokušao da duplo pljune po Želji na jedan vrlo priprost i neinventivan način, ali mu to dakako neće poći za rukom, neće tu sad svaka šuša da ko usput pljune po Želji i da to prođe neopaženo.
Sluzbenik je napisao/la:i ono JL nije Ligata nego kolega sa facebook-a, covjek sigurno upucen u prave stvari
Evo, to poruči svom upućenom ahbabu bio on Jasmin Ligata ili Jennifer Lopez.