Safet Sušić - Pape

Cartman
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cartman » 07 maj 2014, 23:14

1988risha je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Cujem da su danas u Zenici Papeta napadali pravo, cak je i policija djelovala...
Dobro si čuo...
Pa pricajte dalje...

Aferim Zenico! :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 07 maj 2014, 23:15

1988risha je napisao/la:Utakmice za koje su sve karte rasprodane do sada :

Brazil – Hrvatska

Argentina – Bosna i Hercegovina

Brazil – Meksiko

Meksiko – Kamerun

Engleska – Italija

Španija – Čile

Kamerun – Brazil

Hrvatska – Meksiko

Australija – Španija
Imas li kakav relevantan izvor?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 maj 2014, 23:16

Cartman je napisao/la:
1988risha je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Cujem da su danas u Zenici Papeta napadali pravo, cak je i policija djelovala...
Dobro si čuo...
Pa pricajte dalje...

Aferim Zenico! :bih:
Ne smiju dalje da ne dobiju ban...
DRUG NEBI TI PUNCA

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 07 maj 2014, 23:18

Klupa je skroz tanka...jer je majmun pozvao igrace sa vrlo malo minuta za reprezentaciju...vrlo tesko cemo u drugi krug uspjeti.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 07 maj 2014, 23:26

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 07 maj 2014, 23:41

IlPrincipe je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Nije da nismo navikli na to. Edin Džeko bi nam mogao reći nešto više o tome.
nisam čuo to za papeta ..

virtu4l spavaš li ti čovječe ikad ? imaš li život ?
Pitam se ima li iko od vas zivot sto imate po 15 miliona postova u roku 2 godine... zar vi nemate posao/studije, familiju, raju, generalno pametnijeg posla? Ili zaista morate biti svakom loncu poklopac? :kafa:

Pape je obrukao naciju 2 put kad je zakasnio, i obradovao nas sviju ogromnim plasmanom na SP - dzaba polemisete i pametujete ko ce biti 22. i 23. igrac. To nikoga normalnog ne zanima, jer ce dobiti priliku max 3-5 igraca sa klupe. Uvijek ista capri na forumu, famozna Germanija, bratici, misevi/rupe i sl. gluposti, ima li sta novo?

Pape je postigao veliku stvar samim plasmanom u Brazil, dakle najuspjesniji selektor u istoriji BiH, po rezultatima.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 maj 2014, 23:53

Znaci tako u Zenici :D Jel zbog Hrasnice il zbog igrača na spisku ?

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 08 maj 2014, 00:25

E pozlatili se, Amin! Jos da su ga u onu labrnju koji put pogodili :) Jadnom bosnji se nakupilo !!! Zamisli kakav lik moras da budes... ispises historiju, a 80% federacije te smisliti ne moze ! Usput, Cannes, Istanbulspor,Al - Hilal ,Konyaspor, Ankaragucu,Rizespor, Ankaraspor...mahom evropski giganti hahah ! I jos, da ga hoce u Gradacu kamenovati :lol: :lol: :lol:
Max Allegri

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 maj 2014, 03:21

zgembo89 je napisao/la:Znaci tako u Zenici :D Jel zbog Hrasnice il zbog igrača na spisku ?
Nije ni zbog prvog ni drugog.Da je Celik pobijedio,nebi ga ni primjetili. :rol:Vjerovatno bparena,jer njega Barbarez postuje. :mrgreen:
Sto rece @ Virtualni,Dzeko,Dzeko daj pare,bilo jednom u Zenici.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 08 maj 2014, 05:14

Mašallah, kud mu glavašu nisu razbili pa da nemože na SP!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2014, 06:51

harishp je napisao/la:Vjerovatno bparena,jer njega Barbarez postuje. :mrgreen:
:lol: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 08 maj 2014, 07:20

Pricate o covjeku i radujete se tako necemu kao da je neprijatelj nacije. Treba da vas bude stid, mada taj osjecaj kod vas ne postoji. Razumijem da se neko ne slaze sa necim u njegovom poslu, i ja sam sam neke stvari govorio, ali radovati se i podrzavati vrijedjanja, napade ili nesto drugo u tom kontekstu je van svake granice normalnosti. Nekada treba i razmisliti o rijecima koje se kazu.

Prestao sam pisati na temi kluba za koji navijam jer se ljudi isto ponasaju kao i na ovim temama. Mislio sam da je to samo na nekim od tema, medjutim, vidim da je to nasa kultura i nas mentalitet inace. 90% tema koje citam na ovom forumu su postale zesce njesra, kvalitet price jako nizak, niti ima zdrave sportske diskusije. Jepo takav sportski forum gdje su teme sa slikama koje su nevezane sa sport najbolje teme (bez uvrede ljudima koji su ih otvorili).
Vjerovatno ce se neko naci i opet dati svoj neki "argument" kako i zasto tako pricaju i osjecaju kao "Naravno da ga napadamo i da je neprijatelj nacije kada ne poziva najbolje igrace, neznalica, nema svoje ja itd."
Zalosno je to sto ce isti ti koji se ponasaju sada tako i trenutno hvale naseg Dzeku, psovati tom istome mater ako u Brazilu ne d'o Bog promasi neku sansu i ispadnemo.

Ti ljudi nisu uopste licemjeri iako mjenjaju nekad svoje stavove, to su ljudi koji ne postoju i ne vole svoje koliko god oni tvrdili suprotno, prema tome ne osjecam potrebu da vise budem dio ovoga.

Pozdrav svim dobrim ljudima. Ako admin ili moderatori zele, slobodno oslobodite moj nick za novog forumasa.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 08 maj 2014, 08:11

Jebote koji gilipteri, raduju se napadu na Papeta i prizeljkivaju da mu se razbije glava.......Nevjerovatno, kao da je general u agresiji na BIH.....

Sramota, da ne moze veca, sram vas i stid bilo....Jedno je ne slagati se sa seletorom a drugo je htjeti njegovu glavu....

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 maj 2014, 08:18

Smijesno je da se prema čovjeku koji nas odveo u na svetsko prvenstveno tako odnosilo. Čekali smo 20 godina na to i napokon nas neko odvede i sad opet taj ne valja. Nažalost, ovo neće pisati ljudi koji imaju i malo pameti, koji prate reprezentaciju od početka, ovo pišu djeca koja su željna dokazivanja i koji žele samo da budu u centru .pažnje. Nažalost, Kod nas be use ono ocijeni covjeka po radu a ne po imenu.

Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 08 maj 2014, 09:05

necu da navlacim sejtane, ali maloprije citam da je se Di Maria sinoc povrijedio (koljeno)......i kad pomislim, da je messi totalno van forme, aguero non-stop povrijedjen, sad i di maria......onda nam mozda sanse i nisu toliko lose protiv argentine......ponavljam (da me nebi neko od vas pogresno shvatio), necu sad da se radujem zbog tudje nevolje, ali u trenutnoj situaciji vidim dobre sanse za nasu repku, naravno, ako uz boziju volju svi ostanu ne povrijedjeni i u formi kao sad....

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 maj 2014, 09:14

1988risha je napisao/la:
Dobro si čuo...
Imal gdje vise detalja?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Trinity74
Kontakt:

Post Postao/la Trinity74 » 08 maj 2014, 09:31

Sramota, OGROMNA sramota. Lopove, prevarante, mafiju, hoštaplere koji su na vodećim mjestima u vlasti (direktori, ministri, premijeri) to ne smije niko ni pogledati ružno. Ne tako davno, zbog negativno nabrijane euforije za malo da zapalimo i porušimo sve objekte u državi, popalismo i porazbijasmo ... Za malo da izbiju nemiri i krvoproliće i šta smo dobili na kraju... ništa nismo dobili. Meni plata kasni već 3 mjeseca. Ali ne, sada je bitno i sada je najvažnije dočekivati Safeta na svakom koraku, kamenovati ga, razbijati mu glavu ... Ne do Bog pa da se desi i još veće zlo. Zbog čega, zbog spiska, zbog amiđića, zbog ne pozivanja balavca koji je cmizdrio prije par mjeseci i javno rekao da ne računaju više na njega... Ama, apsolutno je ne bitan razlog zašto i zbog čega ali sa sigurnošću tvrdim da smo jedina zemlja na svijetu koja radi ovakve stvari sami protiv sebe. Neka nam je svima na čast i neka nam je sa srećom. Prođe mi pauza čitajući forum i pokvari mi se dan totalno.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 maj 2014, 09:35

Trinity74 je napisao/la:Sramota, OGROMNA sramota. Lopove, prevarante, mafiju, hoštaplere koji su na vodećim mjestima u vlasti (direktori, ministri, premijeri) to ne smije niko ni pogledati ružno. Ne tako davno, zbog negativno nabrijane euforije za malo da zapalimo i porušimo sve objekte u državi, popalismo i porazbijasmo ... Za malo da izbiju nemiri i krvoproliće i šta smo dobili na kraju... ništa nismo dobili. Meni plata kasni već 3 mjeseca. Ali ne, sada je bitno i sada je najvažnije dočekivati Safeta na svakom koraku, kamenovati ga, razbijati mu glavu ... Ne do Bog pa da se desi i još veće zlo. Zbog čega, zbog spiska, zbog amiđića, zbog ne pozivanja balavca koji je cmizdrio prije par mjeseci i javno rekao da ne računaju više na njega... Ama, apsolutno je ne bitan razlog zašto i zbog čega ali sa sigurnošću tvrdim da smo jedina zemlja na svijetu koja radi ovakve stvari sami protiv sebe. Neka nam je svima na čast i neka nam je sa srećom. Prođe mi pauza čitajući forum i pokvari mi se dan totalno.
Po čemu se on razlikuje od tih gore navedenih političara, ako i on radi ono što oni najbolje znaju, t.j. uhljebavanje rodbine.
DRUG NEBI TI PUNCA

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 08 maj 2014, 09:40

bagrcavi je napisao/la:
Trinity74 je napisao/la:Sramota, OGROMNA sramota. Lopove, prevarante, mafiju, hoštaplere koji su na vodećim mjestima u vlasti (direktori, ministri, premijeri) to ne smije niko ni pogledati ružno. Ne tako davno, zbog negativno nabrijane euforije za malo da zapalimo i porušimo sve objekte u državi, popalismo i porazbijasmo ... Za malo da izbiju nemiri i krvoproliće i šta smo dobili na kraju... ništa nismo dobili. Meni plata kasni već 3 mjeseca. Ali ne, sada je bitno i sada je najvažnije dočekivati Safeta na svakom koraku, kamenovati ga, razbijati mu glavu ... Ne do Bog pa da se desi i još veće zlo. Zbog čega, zbog spiska, zbog amiđića, zbog ne pozivanja balavca koji je cmizdrio prije par mjeseci i javno rekao da ne računaju više na njega... Ama, apsolutno je ne bitan razlog zašto i zbog čega ali sa sigurnošću tvrdim da smo jedina zemlja na svijetu koja radi ovakve stvari sami protiv sebe. Neka nam je svima na čast i neka nam je sa srećom. Prođe mi pauza čitajući forum i pokvari mi se dan totalno.
Po čemu se on razlikuje od tih gore navedenih političara, ako i on radi ono što oni najbolje znaju, t.j. uhljebavanje rodbine.
Po tome sto on zapravo ima rezultat. Mozemo sporiti oko toga jel njegova zasluga veca ili manja, ali on je taj koji je odveo repku na SP tako da ne razumijem cemu takvo da ne kazem glupo pitanje kad je odgovor kristalno jasan...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 08 maj 2014, 09:49

_dreamer_ je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Po tome sto on zapravo ima rezultat. Mozemo sporiti oko toga jel njegova zasluga veca ili manja, ali on je taj koji je odveo repku na SP tako da ne razumijem cemu takvo da ne kazem glupo pitanje kad je odgovor kristalno jasan...

Susic je odron teski, dosao je na gotovo i poceo odmah da kaki ako je tebe prefarbao cetkom mene nemoze kao i vecinu ovdje na forumu
sa ovim igrackim kadrom svaki trener iz nase lige bi ostvario ovaj papetov rezultat
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.