FK Rudar Prijedor

skelar
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la skelar » 08 maj 2014, 05:53

Nista novo da nas komsije ne vole slobodnjak heh . Stara prica . Bojim se da utakmica u Prijedoru nece puno znaciti koliko ona u Banjaluci iz poznatih razloga . Sad cemo vidjeti ko koga gdje i kako hehe ....
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 08 maj 2014, 07:49

bordoakapitar je napisao/la:Nije sto mi je zena iz Prijedora, ali Prijedor je u odnosu na Travnik urbaniji hiljadu puta, pogotovo u ovom fudbalskom smislu. Bili su stabilan drugoligas u ex-yu ligi a neuporedivo je normalnije igrati u Prijedoru nego u Travniku zbog terena, navijaca a pogotovo grubosti igraca... Od srca zelim Rudaru da ostane u ligi iako ne zavisi samo od njih, ali nadam se da da ce i ovaj Borac jednom pobijediti kad treba da pobijedi... Pozz...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 08 maj 2014, 08:26

Vise bih volio da smo ispali 55 puta do sada nego da klošarimo ovako.Ovaj, onaj, tamo, gore, dole, ****, palac...Kolo srece se okrece, sto ovdje uhinjimo, tamo negdje cemo izgubiti tako da dodje na isto.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 08 maj 2014, 09:22

Ni ja ne volim ovo muljanje daj ti meni a ja cu tebi i slicno ali nazalost to je nasa liga danas i bice ko zna dokad . Tu se ne moze nista uraditi . Na nama je da pobijedimo Zelju ako mozemo pa onda sta bude . I da se i ova sezona iz pakla napokon jednom zavrsi .

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 08 maj 2014, 13:13

slobodnjak je napisao/la: Ovo je jedan veoma realan i zanimljiv post sa sajta navijača Borca.Pisao ga je jedan od najjačih forumaša tamo i možda u ovom postu imaju neke stvari vama zanimljive.Pa pročitajte ne škodi vam... ;)
Ti druže sam kažeš da ste neprevaziđen konukrent u namještanju
slobodnjak je napisao/la: E jeste našli konkurenta s kojima ćete se ganjati oko namještanja svaka vam čast... :lol:
i onda postaviš poruku jednog najvećeg rivala našeg kluba, koji još pati zbog razbijenog auta u Prijedoru :lol:, gdje kaže kako je Travnik poštenija ekipa i kako sa ljudske strane treba ostati Travnik. :wtf: A znaš sigurno da jedino navijači Borca u čitavoj ligi, sa te ljudske strane, bi ostavili Travnik, u duelu sa Rudarom, u ligi. A on ti je sam naveo razloge zašto (odličan odnos i rezultati kakvi odgovaraju obema ekipama). I još ne vidim smisao tvog prenošenja poruke, a ni njegovog upisa na tom forumu, pa normalno da će mu biti draža ekipa koja njegovom timu pušta kad god treba, nego moja što gine bez obzira na važnost utakmice. Isto tako mogu i ja nađi hiljadu postova sarajvskih navijača o dobrim odnosima sa Rudarom, a neregularnosti i "mesarskoj" igri tvoje ekipe, tako da, smiješan si i ti i tvoj "najjači" forumaš tamo. :wave:

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 08 maj 2014, 17:19

Ma ja nisam mogao ni odgovoriti drugaru iz Travnika i Flagrantusu iz Zvornika (cini mi se da je to ime, ne mogu sad traziti) iako sam par puta pocinjao pisati i onda mi se izgubi smisao. Jbt, pa kad igraju sa nama, na forumu njihovih navijaca (velikana iz Platonove™) se vise moze citati o biologiji i evoluciji nego o bilo cemu. Ali u svakom slucaju, hvala vama sto nam pokusavate otvoriti oci, nekako initmno, znamo mi da ste vi u pravu. :salut:
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 maj 2014, 18:29

slobodnjak je napisao/la:
Meni ce nekako biti zao koja god da ispadne od ove dvije ekipe....

Travnik,ekipa sa kojom Borac ima vjerovatno i najbolje odnose u Ligi,tim koji gine protiv Sarajlija cak u toj mjeri idu u kost da Amar Osim u one cetiri godine vodjenja Zeljeznaicara,u Travniku nije pobjedio nijednom!!U Travniku je uvijek izlazio pognute one svoje lopovske labrnje!! ...I to ovih godina kad mu se pola lige sklanjalo!..A Borac kad dodje,igra se fino,korektno,zadnje 4 utakmice imamo tri pobjede i remi tamo!

Rudar,susta suprotnost,**** neopjevana!!! ...Kad Borac dolazi,napale se ko mladi majmuni,a sa oba sarajevska kluba imaju idilicne odnose,gdje se stima sve,od pobjede sarajlija,do hat-tricka adilovica da se bolje proda :( ...Najvise su mi se ipak zgadili jesenas!

Iako sam godinama znao da su sarajevske podguzne muve,jesenas su i sami sebe nadmasili!!
Gostuju na Kosevu,igra se prad praznim tribinama,Sarajevo kaznjeno,uzdrmano serijom losih rezultata,kao i onih 0-3 za zelenim stolom protiv Borca...Znaci,idealna prilike da se iznenadi poljuljani protivnik pred praznim tribinama...I sta radi Rudar? Rudar ostavlja u Prijedoru Stakica i Kotarana,jer imaju dva zuta kartona!!

Znaci,imaju pravo da igraju,ali eto,da ne bi slucajno koji od njih dvojice dobio treci pa da ne moze igrati protiv Borca u sledecem kolu!!!!!!!!!! :roll: :roll:

Znaci,po svemu napisanom,sa ljudske strane,Travnik bi svakako trebalo ostaviti u Ligi....Al opet,taj Rudar je srpski klub,komsijiski,najblize gostovanje,tamo su nasi Mikara,Stakic i jos neki....Tuzna bi mi bila i ta situacija,da oni recimo pobjedjuju Zeljeznicara,i drze tranzistore na uhu,ocekujuci da Borac pobjedi Travnika,a da Borac nesto pusta :(

Znaci,nadam se da ce Borac kao i uvijek igrati posteno,pa od njih ko ostane,ostane.....Necu biti srecan ispadanjem nijedne od ove dvije ekipe...jedne zbog ljudske i sportske strane,a druge ovako zbog komsijsko-srpske :(
Ovo je jedan veoma realan i zanimljiv post sa sajta navijača Borca.Pisao ga je jedan od najjačih forumaša tamo i možda u ovom postu imaju neke stvari vama zanimljive.Pa pročitajte ne škodi vam... ;)
Heh ovaj je kontradiktoran sam sebi Amar je lopov jer/koji nije odnio nikad bodove iz Travnika a oni su preposteni jer su uzimali bodove i ovi su OK ako nas polome a protiv njih odigraju baletski bas je realan nema sta :facepalm:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 08 maj 2014, 21:28

ZELJO SAMPION! Hahahaha Pa dokle ce nas ovaj Zeljo cupati?! :lol:

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 08 maj 2014, 21:32

slobodnjak je napisao/la:
Meni ce nekako biti zao koja god da ispadne od ove dvije ekipe....

Travnik,ekipa sa kojom Borac ima vjerovatno i najbolje odnose u Ligi,tim koji gine protiv Sarajlija cak u toj mjeri idu u kost da Amar Osim u one cetiri godine vodjenja Zeljeznaicara,u Travniku nije pobjedio nijednom!!U Travniku je uvijek izlazio pognute one svoje lopovske labrnje!! ...I to ovih godina kad mu se pola lige sklanjalo!..A Borac kad dodje,igra se fino,korektno,zadnje 4 utakmice imamo tri pobjede i remi tamo!

Rudar,susta suprotnost,**** neopjevana!!! ...Kad Borac dolazi,napale se ko mladi majmuni,a sa oba sarajevska kluba imaju idilicne odnose,gdje se stima sve,od pobjede sarajlija,do hat-tricka adilovica da se bolje proda :( ...Najvise su mi se ipak zgadili jesenas!

Iako sam godinama znao da su sarajevske podguzne muve,jesenas su i sami sebe nadmasili!!
Gostuju na Kosevu,igra se prad praznim tribinama,Sarajevo kaznjeno,uzdrmano serijom losih rezultata,kao i onih 0-3 za zelenim stolom protiv Borca...Znaci,idealna prilike da se iznenadi poljuljani protivnik pred praznim tribinama...I sta radi Rudar? Rudar ostavlja u Prijedoru Stakica i Kotarana,jer imaju dva zuta kartona!!

Znaci,imaju pravo da igraju,ali eto,da ne bi slucajno koji od njih dvojice dobio treci pa da ne moze igrati protiv Borca u sledecem kolu!!!!!!!!!! :roll: :roll:

Znaci,po svemu napisanom,sa ljudske strane,Travnik bi svakako trebalo ostaviti u Ligi....Al opet,taj Rudar je srpski klub,komsijiski,najblize gostovanje,tamo su nasi Mikara,Stakic i jos neki....Tuzna bi mi bila i ta situacija,da oni recimo pobjedjuju Zeljeznicara,i drze tranzistore na uhu,ocekujuci da Borac pobjedi Travnika,a da Borac nesto pusta :(

Znaci,nadam se da ce Borac kao i uvijek igrati posteno,pa od njih ko ostane,ostane.....Necu biti srecan ispadanjem nijedne od ove dvije ekipe...jedne zbog ljudske i sportske strane,a druge ovako zbog komsijsko-srpske :(
Ovo je jedan veoma realan i zanimljiv post sa sajta navijača Borca.Pisao ga je jedan od najjačih forumaša tamo i možda u ovom postu imaju neke stvari vama zanimljive.Pa pročitajte ne škodi vam... ;)
Hahaha, najgolemije je ovo za Adilovića a i tužno jer je istinito.

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 08 maj 2014, 22:46

Željo nama sad bodove,mi ostajemo,sledeće sezone mi Želji 6 bodova i dobro ,opet samo da ostanemo :D Na šta smo spali ,da moramo navijati za Borac auu ali neka brane čast REPUBLIKE SRPSKEE! TRAVNIIIK :wave:

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 09 maj 2014, 06:03

Ok sve na stranu kakva je situacija u klubu sa igracima i povredama ? Jeli se oplravio Mikic ? Hoce li braniti Bodiroga ( mada ovaj novi brani dobro ) ? Beda otpocetka da pocne neka igra...

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 09 maj 2014, 10:38

skelar je napisao/la:Ok sve na stranu kakva je situacija u klubu sa igracima i povredama ? Jeli se oplravio Mikic ? Hoce li braniti Bodiroga ( mada ovaj novi brani dobro ) ? Beda otpocetka da pocne neka igra...
Koliko znam,Mikić ne igra.Ne znam za Bodirogu,mada mislim da je bolje da Kozić brani i ovu utakmicu,u formi je ,vidi se,a šta znaš kakav je Bodi nakon povrede,bolje da idemo na sigurno(Kozić),realno čovjek nas je spasio prošlu utakmicu .Bedu obavezno u prvu,jedini on i Mišan mogu napraviti neku razliku sa nekim solo prodorom ili tako nešto,idemo sutra napuniti stadion i do pobjedee AJ RUDAAAAAAAR

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 09 maj 2014, 10:50

topa99 je napisao/la:Željo nama sad bodove,mi ostajemo,sledeće sezone mi Želji 6 bodova i dobro ,opet samo da ostanemo :D Na šta smo spali ,da moramo navijati za Borac auu ali neka brane čast REPUBLIKE SRPSKEE! TRAVNIIIK :wave:
Male su sanse da ostanete,željo ide na pobjedu,neko vam opasno bombe baca o pustanju,ne nasjedajte...
Zao mi je sto je to rudar,ali igra je takva i treba to sportski prihvatiti.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 09 maj 2014, 11:40

SarajlijaTM je napisao/la: Male su sanse da ostanete,željo ide na pobjedu,neko vam opasno bombe baca o pustanju,ne nasjedajte...
normalo da ide po pobjedu, porazom zavrsavaju 4. tako da u zraku visi EL.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 09 maj 2014, 11:48

dr.van nostrand je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la: Male su sanse da ostanete,željo ide na pobjedu,neko vam opasno bombe baca o pustanju,ne nasjedajte...
normalo da ide po pobjedu, porazom zavrsavaju 4. tako da u zraku visi EL.
vi cete osvojit kup uz to celik nece dobit ni licencu, al djabe Rudaru da pobjedi kad ce travnik zavrsit u BL

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 09 maj 2014, 18:31

Ako vas kojim slučajem ovi puste (što me nebih čudilo) kupite plišanih medvjedića, cvijaća i pripremite dobre meze i rakije i da ih fino ispratite na putu za Sarajevo i usput nemojte zaboraviti pripremiti sljedeće sezone 6 bodova da otputuju prema Grbavici. Udovoljite im da se osjećaju domaćinski u Prijedoru, možda Borac i podere Travnika.
SRETAN BROJ - 1725

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 maj 2014, 20:43

Navikli su oni gurati klubove iz Federacije u nizi rang (Sloboda:Leotar) tko da Prijedorcani pripremite nesto a Borac ce odigrati za vas i to je to.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 maj 2014, 20:45

Sabinho je napisao/la:Navikli su oni gurati klubove iz Federacije u nizi rang (Sloboda:Leotar) tko da Prijedorcani pripremite nesto a Borac ce odigrati za vas i to je to.
I nas "nasi" guraju od titule.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 09 maj 2014, 20:56

terabajt je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Navikli su oni gurati klubove iz Federacije u nizi rang (Sloboda:Leotar) tko da Prijedorcani pripremite nesto a Borac ce odigrati za vas i to je to.
I nas "nasi" guraju od titule.
sto vas vasi guraju od titule, imali ste sve u svojim rukama, trebali ste pobjediti a ljudi vas opalili posteno...
isto sto govorite i za Slobodu, da je imala sve u svojim rukama, takoo daa suplju prosipaj nekome drugo...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 10 maj 2014, 01:20

Evo cim pocnu iz Borca najavljivati da nece pustiti Travniku odmah je jasno ko dan da hoce . Nestor poziva na regularnost u zadnjen kolu . Haha koja uvaljivanja . Premijer Liga - Priceless .

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Cwirek, Lavcina i 24 gosta.