Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
jbg druga su vremena..vidi se i po bilansu ekipe i prihodima, kao i po platama...prije smo bili u stanju nuditi najvece plate na svijetu, kao i plate u rangu sa najvecim + savrseni uslovi za rad, zivot, vise nego konkurentan tim itd itd i logicno da je Juve bio klub iz kojeg se ne ide...
medjutim sad ocekivati od Pogbe da igra za 4-4.5 mil godisnje, dok jedan Leskot ima jel oko 6, a igraci njegovog kalibra 10-ak je malo neralno..da je to staro vrijeme pa mu ponudis bez problema trzisnu vrijednost+ konkurentan tim i ja bih bio siguran da ce Pogba ostati nas..iz takvog Juventusa se nikad nije islo- logicno.
onda ima tu i interes tima...a) ostaje Pogba i dolaze Lulic, Menez , Cerci, Paleta...niko normalan nije za ovu opciju, je.es i Pogbu kad je ostatak tima qita..b) odlazi Pogba dolaze gore navedeni polovnjaci-jos gora opcija..c) odlazi Pogba , dolaze Alexis, Nani, Koentrao, Guarin, solidan napadac- daleko bolja opcija nego prethodne dvije...d) ostaje Pogba dolaze Alexis, Nani, bek- naravno najbolja opcija...eh sad ko u sta vjeruje
medjutim sad ocekivati od Pogbe da igra za 4-4.5 mil godisnje, dok jedan Leskot ima jel oko 6, a igraci njegovog kalibra 10-ak je malo neralno..da je to staro vrijeme pa mu ponudis bez problema trzisnu vrijednost+ konkurentan tim i ja bih bio siguran da ce Pogba ostati nas..iz takvog Juventusa se nikad nije islo- logicno.
onda ima tu i interes tima...a) ostaje Pogba i dolaze Lulic, Menez , Cerci, Paleta...niko normalan nije za ovu opciju, je.es i Pogbu kad je ostatak tima qita..b) odlazi Pogba dolaze gore navedeni polovnjaci-jos gora opcija..c) odlazi Pogba , dolaze Alexis, Nani, Koentrao, Guarin, solidan napadac- daleko bolja opcija nego prethodne dvije...d) ostaje Pogba dolaze Alexis, Nani, bek- naravno najbolja opcija...eh sad ko u sta vjeruje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Operisan Arturo, bit će spreman za 30 dana, nadam se da će se potpuno oporaviti i da ga vidim na Mundialu u top formi, iako će biti knap sa početkom istog.
Naši razgovarali sa agentom Kolarova, realno, najbolje što ima trenutno na tržištu jer ta pozicija općenito danas ne broji 3 klase, bar se ja ne mogu na prvu sjetiti takvih.
[youtube][/youtube]
Pogba lud.
[youtube][/youtube]

Naši razgovarali sa agentom Kolarova, realno, najbolje što ima trenutno na tržištu jer ta pozicija općenito danas ne broji 3 klase, bar se ja ne mogu na prvu sjetiti takvih.
Pogba lud.

[youtube][/youtube]

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- L'Avvocato
- Kontakt:
Sanchez, Cerci, Kolarov, Adriano ... Di Marzio kaže da su već održani sastanci za Kolarova i Cercija, a da je Sanchez već pristao na uslove kluba.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- HeavensWonder
- Kontakt:
Ako ga nama prodaju biće i drugi najbolji mladi igrač svijeta, odmah iza PogbeMig_Mig je napisao/la:"Januzaj je najplaćeniji mladi igrač svijeta ! hahahah.. Koga zmija ujede i gustera se boji

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Da nam se Arturo što prije oporavi i spreman dočeka SP, i polako zagrije pred početak priprema. Vidi Alexisa došao da se pozdravi budućim saigračem ne samo u reprezentaciji Chilea, nego i u Juventusu

Koje taj igrač što je Marotta izjavio, Marotta je pravi zajebant
Nani, Evra, Sanchez ili Lulić (mislim da je jedan od ovih, ali ako je Evra nema logike da se već sad ne objavi)

Koje taj igrač što je Marotta izjavio, Marotta je pravi zajebant

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Zdravo raja novi sam ovdje iako vas vec duze vremena pratim, za Juve navijam jako dugo.
Znam Italijanski pa cu vam nekad prevesti neke vijesti vezane za klub ili ako vam nije jasno nesto samo proslijedite link
Znam Italijanski pa cu vam nekad prevesti neke vijesti vezane za klub ili ako vam nije jasno nesto samo proslijedite link
★ 32 SCUDETTI ★
- 10DelPiero
- Kontakt:
Dobrodosao, novi clan copora, ide dole taj potpis sto svi imamo. Ma ja sam mislio da je to Nani al' sad kako ti postavi sliku Alexisa moguce da je i on 

Alessandro Del Piero !
Dobrodosao stari plemicu
Hahah. dobar ces ti biti ! valjat ces nam ljetos, da prevedes sve nase sapunice hahah !

Max Allegri
Ko zna mozda budu u Barceloni suigraci.Svakako je Vidal u barceloni operisan,ako sam dobro procitaoPadovan je napisao/la:Da nam se Arturo što prije oporavi i spreman dočeka SP, i polako zagrije pred početak priprema. Vidi Alexisa došao da se pozdravi budućim saigračem ne samo u reprezentaciji Chilea, nego i u Juventusu![]()

Visca el Barça ! Mes que un club !
@PIRLO89 dobrodošao i da budeš aktivan

Neka je sretan doktore
i da slijedeće sezone bude manje povreda!

Teško Vidal ostaje 99%, jedino Pogba može otići, ali prije će u RM nego u Barcu. Dok je Alexis na izlaznim vratima u Barci, a kako stvari stoje mogao bi otići i ispod cijene ako se na pravi način reaguje, jer Marotta-Paratici su doktori za Barcine SD-eDesimaL je napisao/la:Ko zna mozda budu u Barceloni suigraci.Svakako je Vidal u barceloni operisan,ako sam dobro procitaoPadovan je napisao/la:Da nam se Arturo što prije oporavi i spreman dočeka SP, i polako zagrije pred početak priprema. Vidi Alexisa došao da se pozdravi budućim saigračem ne samo u reprezentaciji Chilea, nego i u Juventusu![]()
.Samo nek produzi do Nou Campa i nek potpise ugovor.

Neka je sretan doktore

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Padovan je napisao/la:Da nam se Arturo što prije oporavi i spreman dočeka SP, i polako zagrije pred početak priprema. Vidi Alexisa došao da se pozdravi budućim saigračem ne samo u reprezentaciji Chilea, nego i u Juventusu![]()
Koje taj igrač što je Marotta izjavio, Marotta je pravi zajebantNani, Evra, Sanchez ili Lulić (mislim da je jedan od ovih, ali ako je Evra nema logike da se već sad ne objavi)

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
L'Avvocato je napisao/la:Sanchez, Cerci, Kolarov, Adriano ... Di Marzio kaže da su već održani sastanci za Kolarova i Cercija, a da je Sanchez već pristao na uslove kluba.

Ja te volim, volim Željo..
- HeavensWonder
- Kontakt:
Auguri Barza ! Ministar odbrane
I Vidalu želim što brži oporavak pa da opet otima lopte igračima ko sladoled maloj djeci
Nadam se samo da će ovi naši protiv Rome igrati max ozbiljno da probijemo plafon od 100 bodova konačno !

I Vidalu želim što brži oporavak pa da opet otima lopte igračima ko sladoled maloj djeci

Nadam se samo da će ovi naši protiv Rome igrati max ozbiljno da probijemo plafon od 100 bodova konačno !
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
ozbiljni nasi sa Kolarovom...on se ganja vec trecu godinu...kontam da ce doci nama pa makar i kada bude imao 36. godinaAccording to @DiMarzio, Juventus will offer Man City's Kolarov a 3-year-contract (option to 4th year) & a salary around €2.5M per year.
E to su snovi...Di Maria...Ali ne smiju ostati samo snovi..takvi igraci nam trebaju...Nisam zadovoljan MoratomJuventus are dreaming of Real Madrid winger Angel Di Maria. Juventus are ready to offer €15M for Alvaro Morata. Real wants to include a buy back option in Morata's deal. Juve are serious in signing him but without a buy back option. @romeoagresti

Bar 2-3 mjeseca ce mu trebati da bude spremanVidal, Succesful intervention, the surgeon who has operated warns: "He will need 2-3 months of rehabilitation" Stampa

Platini: "Agnelli, you're wrong: I would put the third star. Conte's Juve is more aggressive than mine." GdS

i onda cemo mi to htjeti sa sedam rata i doci ce Tottenham iskesirati 21 mil i odvesti ga...Juventus have begun transfer negotiations for Barcelona winger Alexis Sanchez. He will be available for €20M. [GdS
Ok ova dvojica ali LulicAlexis Sanchez could be available for around €20M. Juve are following Sporting midfielder William Carvalho & Lazio's Senad Lulic. La Stampa

Juventus targets this summer. [La Stampa]

Juventus are monitoring very closely the situation of Patrice Evra & Didier Drogba. Out of contract in the summer. [GdS]

zanimljivo...lazial u RomiYesterday, Juve have met with the agent of Man City left-back Aleksandar Kolarov, but there's nothing concrete, Rome are in the lead. [GdS]

Simone Zaza & Luca Marrone could be included in Pereyra-Candreva's deal. [GdS]

Juventus are interested in Udinese midfielder Roberto Pereyra & Lazio winger Antonio Candreva, who's co-Onwed by Udinese. [GdS]

Ako Sassuolo ispadne volio bih da Domenico ostane u Serie A ali u nekom drugom klubuSampdoria striker Manolo Gabbiadini will return to Juventus 100%. Domenico Berardi will stay another year at Sassuolo. [GdS]
There will be a meeting held tomorrow by Agnelli, Conte & Marotta. Very private lunch or dinner . The club aims at renewal until 2017. But everything is still open: Antonio Conte's future in balance. remains at 60% [GdS]

Samo izvuci sto vise za CiruLa Stampa: Dortmund has offered €17M cash + €8M bonuses for Immobile. Juve agrees. Zaza could replace him at Torino
Dortmund has already made an offer of €19M & expects a response in a short time. Atletico Madrid are interested in him. [GdS]

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
Evo prvi zadatak za ovog "talijana" što nam je došao.Esce l'autobiografia di Moggi: "Il rigore su Ronaldo c'era. Avevo firmato con Moratti, ma... Del Piero? Talento sì, bandiera no. Zizou? Non un leader"

Šta znači ovo?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Sissoko je napisao/la:

Pogba nije produžio još ugovor, menadžer mu je Riaola, čekaju da se završi SP da bi se pričalo o novom ugovoru, naravno da nisam siguran da će on ostati.Carli je napisao/la:Čuj Pogba ide![]()
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
zašto Tevez ne dobiva poziv za repku? neke nesuglasice sa selektorom, ili?
- L'Avvocato
- Kontakt:
Izašla Moggijeva autobiografija: "Bio je penal nad Ronaldom. Bio sam potpisao ugovor s Morattijem, ali... Del Piero? Talentovan, ali ne i simbol kluba. Zizou? Nije vođa"IlCapitano je napisao/la:Evo prvi zadatak za ovog "talijana" što nam je došao.Esce l'autobiografia di Moggi: "Il rigore su Ronaldo c'era. Avevo firmato con Moratti, ma... Del Piero? Talento sì, bandiera no. Zizou? Non un leader"![]()
Šta znači ovo?
Objašnjenje:
- Za penal nad Ronaldom je rekao sljedeće, citiram "Kada ovako pogledam, nakon toliko godina, svirao bih ga. Ali je pravi skandal bila njihova reakcija. Nasilna. Bezobzirna. Odvratna".
- Ovo za ugovor s Morattijem koliko sam shvatio, bio je na korak od odlaska u Inter, ali je odustao kad je shvatio da ne bi imao toliku kontrolu kao u Juventusu, jer mu se Moratti već počeo miješati u posao i prije nego je došao tamo. Koliko sam shvatio iz odlomka, ugovor je već bio potpisan. Onda je Moratti zatražio od Moggija da mu sredi transfer Moriera, tj. da ga proda. Moggi sredio transfer u Middlesbrough. Došao u Milan, a tamo Moratti već potpisao novi ugovor sa Moreirom. I tu shvati da treba odustati od Intera, jer se Moratti za sve pitao.
- Za Del Piera kaže da ga ne smatra simbolom kluba, jer je uvijek imao vrhunsku platu i da nikad takav igrač ne bi trebao biti simbol već onaj ko igra za klub praktično besplatno.
- Vezano za Zizoua kaže da nije bio vođa, jer je Conte imao više karizme od njega i da su njega slušali svi na terenu i u svlačionici.
@Chinaglia Da, nije dobar s trenerom nikako.
★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.