Pa hajd neko neka mi ako može dati prognozu za utakmicu protiv Velenja???
RK Bosna
Re: RK Bosna
Moje mišljenje je da Pipe drži red i disciplinu...i ajde da vidimo koji igrač može izdržati 12 treninga sedmično..skidam kapu momcima iz rk bosna...ja nebi mogao da izdržim to..i pitam se isto ko Trigger koji igrači iz inozemstva bi mogli
Pobjediće kod više da, a manje primi golovaAikon je napisao/la:Moje mišljenje je da Pipe drži red i disciplinu...i ajde da vidimo koji igrač može izdržati 12 treninga sedmično..skidam kapu momcima iz rk bosna...ja nebi mogao da izdržim to..i pitam se isto ko Trigger koji igrači iz inozemstva bi mogli![]()
Bosna, naravno!
Kao navijač ja se uvijek nadam pobjedi - a prognoze ostavljam Duvančiću, Haziri, Džemili, Milanu Tarotu...
Bosno moja poharana....
Idemo Bosno gas,gas,
sretno sutra u Zetri protiv Slovenaca. RK Gorenje 
bambina je napisao/la:Idemo Bosno gas,gas,sretno sutra u Zetri protiv Slovenaca. RK Gorenje
+
Bosno moja poharana....
Idem na tekmu aBd...kladio sam se dobar ulog na Bosnu...nadam se da dobivamo...hajmo svi u Zetru...
Podrska do daske
gas gas 
Podrska do daske
mB!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
To se nikad tako ne radi.Uvijek lovu staviš na protivnika, pa ako zijanimo dobiješ na kladionici.Ovako ako zijanimo imaš dva razloga da si oduzmeš život.Mukiol je napisao/la:Idem na tekmu aBd...kladio sam se dobar ulog na Bosnu...nadam se da dobivamo...hajmo svi u Zetru...![]()
![]()
Podrska do daskegas gas
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ja se vec spremio i pravac u grad na kafu i onda u Zetru
Ocekujem danas pobjedu Bosne ali s malom razlikom mozda u 1-2 goola
Zetra dolaziimmmmmm

Ocekujem danas pobjedu Bosne ali s malom razlikom mozda u 1-2 goola
Zetra dolaziimmmmmm
Bas steta,cijelu tekmu vodili i na kraju jedva izvukli nerijeseno.
Samo ne kuzim zasto kad se tekma lomi ulazi Uvodic mjesto Grahovca koji dotad ima 15 odbrana i Slovenci onda ulaze u seriju.Kad se Grahovac vratio,odmah skida cist zicer i samo zahvaljujuci njemu i Doborcu zavrsava nerijeseno. 
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Neznam šta reći nakon rezultata 31-31 .Šteta mislim da su nam šanse sad vrlo male .
Damiru svaka čast na igri i borbenosti.Irfan malo zeza
Damiru svaka čast na igri i borbenosti.Irfan malo zeza
Odron odrona
Dakle,poslije Jonovskog je onaj Risto najgluplji igrac koji je igrao u Bosni a Smajlagić ga forsira sve vrijeme...Damir ga ceka na određenoj poziciji da izvrse akciju a ovaj kao posmatrac stoji sa strane...Stvarno veliki debilizam... i sto rece neko,koja je potreba bila da ulazi Uvodić?!?!?juhuuu...Grahovac je stvarno bio odlican...mozete pricati da je Smajlagić veliki stručnjak al ovo sto on radi je meni smijesnooo...i glavno mu je da pametuje igracima...pa to je trebao prije odraditi da se tacno u bobu zna kad,gdje,sta i kako...
Toliko od mene
Toliko od mene
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Gledam danas Grahu i place mi se. Pored kakvih šabana on nema mjesta na golu reprezentacije,to je cudo nevidjeno 
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Imas pravo ja samo bio na tribini pored nasih takozvanih najvatrenijih navijaca xD djeca i jedan momak sa Ap...mislim da treba i navijaci malo bolje da se organizuju...steta zaliti veceras imam zacim sto ti reko, al tako je kako je **** kladionicu...da smo bar pobijedili...FRANK RIBERY je napisao/la:To se nikad tako ne radi.Uvijek lovu staviš na protivnika, pa ako zijanimo dobiješ na kladionici.Ovako ako zijanimo imaš dva razloga da si oduzmeš život.Mukiol je napisao/la:Idem na tekmu aBd...kladio sam se dobar ulog na Bosnu...nadam se da dobivamo...hajmo svi u Zetru...![]()
![]()
Podrska do daskegas gas
mB!
Jao , kako mi je krivo. Žalosno, kakvu su samo šanus imali. Nadam se ako Bog da boljim vremenima. 
Ma jarane 1. Krivo mi do bola sto nismo pobijedili, a drugo kad raskines s voljenom osobom jbg-a...Nez.fakat sto mi je ovo sve veceras trebalo...

mB!
jbga, vidi se da Bosna nema pravog igraca za ovakve utakmice. po meni doborac najbolji u napadu, ali je odbranu lose odigrao. arnaudovski puno lopri potrosio al je i zabio nekoliko bitnih golova, samo jednom ili dva puta su POKUSALI spustit loptu na crtu, a to naravno onaj pucelj i veselinov nemogu da uhvate. Sta sam jos primejtio da skroz malo lopti ide krilima, a bilo je dosta prostora veceras. Jbga super bi bilo da sad pobijede ovu sljedecu
Najgluplje od svega ovog je to što i jedna i druga Bosna igraju u Zetri a u ne u Skenderiji... Al et... Valjda će doć bolja vremena i za ova dva kluba... 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
po meni Arnaudovski uopšte nije loše odigrao , zabio 6 golova čini mi se ...,a Doborac je sigurno imao više promašaja od njega...
-mislim da Irfan previše forsira Banića , al nemam pojma zašto...Čačića je ubacio 2 puta po 10 sekundi
i odmah ga vadi, a siguran sam da je imao Banićevu minutažu da bi zabio minimum 4-5 pogodaka...
-mislim da Irfan previše forsira Banića , al nemam pojma zašto...Čačića je ubacio 2 puta po 10 sekundi
Mukiol je napisao/la:a drugo kad raskines s voljenom osobom jbg-a...Nez.fakat sto mi je ovo sve veceras trebalo...![]()
![]()
Pa sto ode na tekmu kad ti je rekla da ne mozes .... preci sport od ljubavi ...
Utakmica ko utakmica
Sudjenje ko sudjenje
Bosna ko Bosna
A rezultat nikako ocekivan i suprotan od onoga cemu smo se nadali
Al eto...
Ne zelim stvarno da komentarisem nesto specijalno sudjenje,ali se nadam da ce Tarik i ostali poslati snimke tekme EHF-u pa da vide kakve kloceve delegiraju da sude ovako vazan match
Bosna vodi 4 razlike,utakmica se lomi i skoro je rijeseno pitanje pobjednika,ali sudije iskljucuju 2 nasih u razmaku od 30 sec i Gorenje nas stize i zavrsava se kako se zavrsava
Irfan me opet iznenadio s nekim postavkama,tjeranjem nekog inata i forsiranja Banica koji je komotno receno pored sudija usrao vecerasnju tekmu s par prodanih lopti i nesmotrenih poteza
Ne bi me cudilo da sutra objave da je nekim cudom Banic potpisao za Gorenje
ko sto je to uradio prodana duša Harmandic
Cacic se polako vraca u igru i ne mozete nakon skoro god. pauze ocekivati da igra po 30-40 min.
Samo me interesuje zasto Irfan veceras nije koristio Melica,Bozoljca,jel zna on kakve igrace ima,a ne forsira ih
c c c
Dobro neko rece,krila su veceras potpuno zaboravljen i ne znam jesu li dobila 2-3 dobre lopte i dale gool
Hvala Bogu pa nas Doborac i Grahovac jos uvijek drze i vade kad treba osim kad Irfan mijenja Grahu,a ubacuje Sandru nigdje veze :S
Sudjenje ko sudjenje
Bosna ko Bosna
A rezultat nikako ocekivan i suprotan od onoga cemu smo se nadali
Al eto...
Ne zelim stvarno da komentarisem nesto specijalno sudjenje,ali se nadam da ce Tarik i ostali poslati snimke tekme EHF-u pa da vide kakve kloceve delegiraju da sude ovako vazan match
Bosna vodi 4 razlike,utakmica se lomi i skoro je rijeseno pitanje pobjednika,ali sudije iskljucuju 2 nasih u razmaku od 30 sec i Gorenje nas stize i zavrsava se kako se zavrsava
Irfan me opet iznenadio s nekim postavkama,tjeranjem nekog inata i forsiranja Banica koji je komotno receno pored sudija usrao vecerasnju tekmu s par prodanih lopti i nesmotrenih poteza
Ne bi me cudilo da sutra objave da je nekim cudom Banic potpisao za Gorenje
Cacic se polako vraca u igru i ne mozete nakon skoro god. pauze ocekivati da igra po 30-40 min.
Samo me interesuje zasto Irfan veceras nije koristio Melica,Bozoljca,jel zna on kakve igrace ima,a ne forsira ih
c c c
Dobro neko rece,krila su veceras potpuno zaboravljen i ne znam jesu li dobila 2-3 dobre lopte i dale gool
Hvala Bogu pa nas Doborac i Grahovac jos uvijek drze i vade kad treba osim kad Irfan mijenja Grahu,a ubacuje Sandru nigdje veze :S
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.