pa svatko normalan to zna i vidi samo ovi ili se prave budale sto vode sve ovo ili imaju neke druge interese..Plavi87 je napisao/la:Liga se definitivno mora skratiti na LIGU 10Ne samo da bi podigli kvalitet same lige, nego bi napravili strasno jaku drugu ligu (naravno da se spoje liga federacije i liga rs-a) .
Rezultati bi se osjetili za godinu dvije. U to sam uvjeren, al eto ..
meni samo nije jasno sljedece..toliko klubova ima u PL sada..koji krenu, skupe nesto bodova, ne mogu ni financijski niti ikako da budu konkurenti..i onda u drugom dijelu se ulozi malo, zbrka strka, stele, sudenje ovo ono, izbore ostanak i onda opet jovo nanovo iduce godine..
kojem klubu je to u interesu nije mi nikako jasno?? pa radije izadji u nizi rang i igraj on osto mozes podnijeti financijski..
liga se mora smanjiti na ligu 10 i onda nema pustanja, nema cuvanja kadra za domace utakmice i takve gluposti, odmaranja u ligi radi kupa...igras na svemu maksimalno..jer ce u ligi 10 svaka utakmica biti bitna..
garantiram, sa pravim pristupom, smanjenjem i marketinskom akcijom od strane saveza..tribine bi se popunile sigurno vise nego su sada..
iako je sve u kurcu sto se tice drzave, ekonomskog stanja itd ali fali nam tih euforija, tih utakmica vaznih,bitnih,rivalstva itd