kaj je smjesno stari,Pjanic tek ima 19 god. a veci igra u prvoj postavi Lyona,za 2 do 3 god. Bog sam zna kako ce ovaj mali da razvaljujeP|p|ta je napisao/la:cuj Pjanic hahahahahaCescinho4 je napisao/la:@Nail for Real
Ja se davno pripremio...
@JameS
Kakve crne sudije, ionako smo bili duplo bolji. Stipu ti Losere sto se stalno izvlace na sudce.Odos smo u off![]()
Jarane moj OL ima pravo dobru ekipu, samo sto im je trener ocajan. Bastos,Lopez,Lloris,Pjanic,Kim sve su to dobri igraci, al Puel ne bi ni sa All-Star ekipom svijeta nista osvojio
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
nosit ce,evo sluzbeno je sadP|p|ta je napisao/la:Canales ne nosi dres Reala.. tako da,,,,
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
idole stalno cu pisat da ce barca sutra izgubitmiky_hz je napisao/la:MElloo je napisao/la:vi se zbog slabasnog Lyona brinete![]()
bolje da kontamo kako ce sutra barca izgubit![]()
![]()
evo jedne u stilu @ljubav ko voli barcu ne treba da zivi![]()
![]()
Idoleeee![]()
Hoces li i jednom potrefit dan kad Barca igra,evo citavu sedmicu pises sutra sutra,pa nikad to sutra
imas sta protiv
Pa pisi ti nabijes jos koji post sta ima veze
,potrefit ces jednom u 7 dana kad igramo
Drzi se ti kosarke
Drzi se ti kosarke
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
naravno,sutra cu potrefitmiky_hz je napisao/la:Pa pisi ti nabijes jos koji post sta ima veze,potrefit ces jednom u 7 dana kad igramo
![]()
![]()
Drzi se ti kosarke
Ko mjenja kralja Gutija....VDV
PIPITA
nas je nekoliko puta taj klub razmontirao,6 ili 7 puta uzastopni prvaci Francuske zar je to malo
nas je nekoliko puta taj klub razmontirao,6 ili 7 puta uzastopni prvaci Francuske zar je to malo
Pipita:
osvajao je ligu petice kamaru puta u nizu.
fazon je u tome sto oni ne bacaju pare na razne nazovi zvijezde, vec proizvode svoje igrace i onda zaraduju na njima. vise su oni donijeli dobroga nogometu u zadnjih nekoliko godina nego real koji je sjebao fudbal totalno.
fazon je u tome sto oni ne bacaju pare na razne nazovi zvijezde, vec proizvode svoje igrace i onda zaraduju na njima. vise su oni donijeli dobroga nogometu u zadnjih nekoliko godina nego real koji je sjebao fudbal totalno.
nije Real sjebao fudbal problem je u tome sto mi imamo a drugi nemaju pa su nas zato svi poceli napadatiWolverine je napisao/la:Pipita:
sjebali su itekako. problem je sto sada igraci koji su prije godinu dana kostali 5 miliona kostaju 20. da ne govoirm ove od po 20, 30 imiliona koji sad kostaju po 80 i 90.
cuj krivi klubovi koji su postavili cjene
oj boze...
Nema potrebe da vrijedjas ako ima drugacije misljenje od tebe 
nemoj ocekivat nista drugo od lika koji je dobio pun ku*ac banova. neznaju takvi drugcije razgovarat. i ovaj ce mu profil potrajat dok real ne izgubi pa kad opet allaha i kur'an bude psovao ovdje po forumu.miky_hz je napisao/la:Nema potrebe da vrijedjas ako ima drugacije misljenje od tebe
pipita mi sada bježi za 7 acc inače lyona čemo razmontirat marcelo igra u odbrani sljedeću najvjerovatnije tako da bi vdv trebao zaigrati sa xabijem,kakom i lassom u sredini i onda najjači napad na svijetu ronni i pipita
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
MElloo je napisao/la:Nail for Real je napisao/la:@crni_sa za koga ces da navijas u nedjelju?![]()
![]()
![]()
P|p|ta je napisao/la:joj sta mi covjek rece na msn-u ahhahaahhahahaha
Kontakt Edo kaže:
ronaldo kad je postavljao slobodnjak mandandi morao da stavi ruku na čelo da vidi koliko je daleko od gola
Najveci talenat Spanije 18.g S.Canales offccc.igrac REAL MADRID C.F potvrdjeno na ofc.stranici Real Madrid i Racing,ugovor na sest sezona potpisao...san za Man.Und,Chelzi.Barcu,City,Arsenal,Bayern,Sevillu.....itd je

Sergio ce sljedece sedmice napuniti 19g.Real Madrid ce ga ostaviti na posudbu do 30.jula 2010,predsezonu ce odraditi sa igracima REAL MADRIDA , dok posle predsezone bi mogao opet na posudbu u Racing samo ako to REAL bude zelio..inace platili su ga 5mill eura..a ako pocne sljedecu sezonu 10/11 u bijelom dresu kostace vise od 5 mill / Real Madrid C.F
Sjajan posao Jorge Valdano je obavio ovi dana

Sergio ce sljedece sedmice napuniti 19g.Real Madrid ce ga ostaviti na posudbu do 30.jula 2010,predsezonu ce odraditi sa igracima REAL MADRIDA , dok posle predsezone bi mogao opet na posudbu u Racing samo ako to REAL bude zelio..inace platili su ga 5mill eura..a ako pocne sljedecu sezonu 10/11 u bijelom dresu kostace vise od 5 mill / Real Madrid C.F
Sjajan posao Jorge Valdano je obavio ovi dana
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
P|p|ta je napisao/la:joj sta mi covjek rece na msn-u ahhahaahhahahaha
Kontakt Edo kaže:
ronaldo kad je postavljao slobodnjak mandandi morao da stavi ruku na čelo da vidi koliko je daleko od gola
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- el_fenomeno
- Kontakt:
http://www.atdhe.net/13309/watch-xerez-vs-real-madrid
evo link za online gledanje. btw znal neko sto nose ove bijele trake oko ruke?
Luis Molowny, legendardni igrač i trener Real Madrida je preminuo u 84 godini života. eto to za bijele trakeel_fenomeno je napisao/la:http://www.atdhe.net/13309/watch-xerez-vs-real-madrid
Poluvrijeme 0-0
Pipita sta se desava??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.