Ma i oni će igrati sa drugim timom protiv radnika bolan preći im je kup nego plasman.zeljovolim je napisao/la:Iako idemo u Evropu,ja bi isao na pobjedu s Rudarom,nebi pustao,jer pitar ce onda na 3.mjesto.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ma ovaj Bekrić je nezadovoljan ne znam ni sam koliko bi nam valjao za atmosferu u ekipi nešto je bio u zadnje vrijeme van forme nije ti bio onaj nekadašnji Bekrić, i da ukoliko Amar smatra da nam treba onda uredu ali ako je naklapanje onako onda ništa.neroazzuro je napisao/la:Ako se ovo obistini imas gajbu od mene. Znaci jos samo spic i dobar pomocni teren i opet deremo guzove svima.SarajlijaTM je napisao/la:Vjerojatno i bekrijom, opet.
![]()
Zadnja izmjena: jahija, dana/u 08 maj 2014, 11:15, ukupno mijenjano 1 put.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Haha jest se jahija razuzdojahija je napisao/la:Što ti se tako čini pa mi smo ove sezone osakaćeni do prije 2 kola imali titulu u rukama, to nama nije problem, ne možeš uvjek sve osvajat neka ove godine malo odmorimo i mi bit će titula, a nama toga ne manjka svakako da bi mi morali kosu čupat i ulagat milione i milione, eto neki ulože pa jedva kup osvoje znači ni pare nisu sveDžaba sve milijarde svijeta kad tu nema nečeg narodskog i ljudskog.

Ne znam zasto nas uzimas u usta uopste.

Vi sebi, mi sebi. Vi dole, mi gore!

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Nisam ja došao u tvoju avliju nego ti u moju, ako si se ti prepoznao nešto u mom postu tvoja stvar, a ko je dole ko gore to se zna evo 7 i 8 godina na putu.Hordas Doboj je napisao/la:Haha jest se jahija razuzdojahija je napisao/la:Što ti se tako čini pa mi smo ove sezone osakaćeni do prije 2 kola imali titulu u rukama, to nama nije problem, ne možeš uvjek sve osvajat neka ove godine malo odmorimo i mi bit će titula, a nama toga ne manjka svakako da bi mi morali kosu čupat i ulagat milione i milione, eto neki ulože pa jedva kup osvoje znači ni pare nisu sveDžaba sve milijarde svijeta kad tu nema nečeg narodskog i ljudskog.![]()
Ne znam zasto nas uzimas u usta uopste.![]()
![]()
Vi sebi, mi sebi. Vi dole, mi gore!
u ovoj polusezoni je pokazao da moze igrati jos, bio nam je jedan od najboljih igraca, vjerujem da ce igrati i iducu sezonu.jahija je napisao/la:I Bučanu ističe ugovor koji vjerovatno neće biti ni produžen čovjek više ne može star je i kvari nam prosjek godina iako je odigrao ekstra nema šta.FKZ1921 je napisao/la:Što se tiče promjena u igračkom kadru, nece ih biti toliko koliko se misli i piše. Ni blizu.
Ugovori ističu trojici:Selim, Kerla i Ramic.Vjerovatno ce sva trojica potpisati nove, ito po uvjetima kakvi im se ponude.
ps.**** te prosjek

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
stare mi da hoćemo nekako dobiti Sligu,pa uletio bih u teren čisto iz inata i udario protivničkog igrača jer su me xx puta oborili na kladionici...Baja_Zvjerka je napisao/la: A evo npr. onih koji su vec tu u 2. pretkolu:
Najvaznije je da danas nema laganih protivnika, svi igraju lopte... A ako te moze namuciti neka Obarska onda vrlo lako mogu i svi ovi nabrojani... Samo ako bilo sta mislimo napraviti, moramo se pojacati...
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Najbolje nam je u prvom pretkolu Ovaj Sa Gibraltara, ali kako otići tamo bog te.

splavom... hahahhjahija je napisao/la:Najbolje nam je u prvom pretkolu Ovaj Sa Gibraltara, ali kako otići tamo bog te.![]()
![]()
![]()

ma daj neki andore,malte ili san marino..
iz drugog koper ili kukesi prizeljkujem em blize em nije tesko i u trecem inter na kosevu uz opet puno kosevo da im opet napunimo stadion poslije newcastla i dine merlina

Zadnja izmjena: Southboy, dana/u 08 maj 2014, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
i pape.Southboy je napisao/la:splavom... hahahhjahija je napisao/la:Najbolje nam je u prvom pretkolu Ovaj Sa Gibraltara, ali kako otići tamo bog te.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma daj neki andore,malte ili san marino..
iz drugog lovcen prizeljkujem em blize em nije tesko i u trecem inter na kosevu uz opet puno kosevo da im opet napunimo stadion poslije newcastla i dine merlina![]()
![]()

-
- Kontakt:
Opet se zalijecete..Pa sta vam je ljudi, ima jos do toga..Prvo ljudi iz kluba moraju slozit redove, pa tek onda da ocekujemo nesto..

U najužem izboru čuvenog navijačkog You Tube kanala ‘Ultras World’ ove sedmice su se našli i navijači Željezničara.
“Manijci” su rangirani na trećoj poziciji zbog dekora kojeg su priredili na vječitom derbiju protiv Sarajeva koji se igrao na njihovoj Grbavici.
“Manijci” su rangirani na trećoj poziciji zbog dekora kojeg su priredili na vječitom derbiju protiv Sarajeva koji se igrao na njihovoj Grbavici.
Brkica
Moggiano je napisao/la:stare mi da hoćemo nekako dobiti Sligu,pa uletio bih u teren čisto iz inata i udario protivničkog igrača jer su me xx puta oborili na kladionici...Baja_Zvjerka je napisao/la: A evo npr. onih koji su vec tu u 2. pretkolu:
Najvaznije je da danas nema laganih protivnika, svi igraju lopte... A ako te moze namuciti neka Obarska onda vrlo lako mogu i svi ovi nabrojani... Samo ako bilo sta mislimo napraviti, moramo se pojacati...

Rapid nije ništa posebno, nemojte me sad napadati bolji su i dobra su ekipa, ali gledao sam im 5-6 puta ove sezone i nisu me nešto posebno oduševili. Dobar kolektiv sa solidnim igračima.
Isto vrijedi i za Austriju, sa malo sreće i dobrim pojačanjima bi imali dobre šanse da prođemo.
Za razliku od Salzburga gdje ne bi pola prešli.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
- Kontakt:
e čuj pioniri 13-1 na koševu uzeli jufke

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Uhhhh, kako bi nam samo valj'o

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- SarajlijaTM
Re: Odg: FK Željezničar
Dogovoreno, budem kod pola kile pred tekmu vazda, pa posaljineroazzuro je napisao/la:Ako se ovo obistini imas gajbu od mene. Znaci jos samo spic i dobar pomocni teren i opet deremo guzove svima.SarajlijaTM je napisao/la:Vjerojatno i bekrijom, opet.
![]()

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
SarajlijaTM je napisao/la:Vjerojatno i bekrijom, opet.
![]()
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

Šuška se oko Bekrije,moje mišljenje je da ako hoce da igra kao što je igrao u sezoni 2009-2010,ponudio bih mu extra uslove,međutim ako dođe, kao prošli put sa viškom kilograma i totalno van forme,onda je bolje da i ne dolazi,mada samom pojavom na terenu protivniku stvara strah i nervozu ..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ma kakvim viskom kila sta lupetas majke ti tvoje ? A sto ljudi mogu srat cudo jedno.Željooooo je napisao/la:Šuška se oko Bekrije,moje mišljenje je da ako hoce da igra kao što je igrao u sezoni 2009-2010,ponudio bih mu extra uslove,međutim ako dođe, kao prošli put sa viškom kilograma i totalno van forme,onda je bolje da i ne dolazi,mada samom pojavom na terenu protivniku stvara strah i nervozu ..
- ficobahtic
- Kontakt:
Zadnji put je i on bio nekako zavaljen na lijevom krilu, kao i ZZ prije toga, pa sad Svraka...Izgleda ako hoces da igracu padne forma stavi ga uz lijevu aut liniju i ne sekiraj se. Meni je brate samo zelja da dovedemo pravo lijevo krilo (jer godinama igramo bez takvog igraca) i da konacno svi igraci igraju svoje prirodne pozicije, jer samim tim dobijamo puno na kvalitetu! Ako nista probati Kvesu na toj poziciji, ako Dedic bude na nivou ili Alibasica samo da taj igrac doprinosi na toj poziciji a ne da ekipa i igra trpe zbog toga.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Prošli put kad je došao imao je par kg viška i bio je malo van forme, ali i pored toga se vidjelo koliko zna.
Mislim da nije ni igrao zadnjih par mjeseci pred dolazak u Želju.
Nešto kao Husejinović u Sarajevo, samo što je on došao vidno fizički nespreman.
No nebitno, prema transfermarketu je ove sezone odigrao 26 utakmica od mogućih 30, tako da vjerujem da je spremniji nego prošli put. Kakav god došao, valjao bi nam
Mislim da nije ni igrao zadnjih par mjeseci pred dolazak u Želju.
Nešto kao Husejinović u Sarajevo, samo što je on došao vidno fizički nespreman.
No nebitno, prema transfermarketu je ove sezone odigrao 26 utakmica od mogućih 30, tako da vjerujem da je spremniji nego prošli put. Kakav god došao, valjao bi nam

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Hrammm1921, perodeformero i 73 gosta.