FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 08 maj 2014, 12:44

bordobijeli je napisao/la:kakv izvjestaj utakmice u avazu ma to je smijesno ,kaze čelik oštecen za dva penala ako prvi nije bio onda je faul na mesanovicu sigurno postojao :lolno: svakakvi budala, puzigaca cistu loptu izbio .i još u tekstu pise Sarajevo kaznilo velike promassaje celika ,ja ne znam da li sam gledao utakmicu, nisam vidio ni jednu šansu celika osim one Barača u prvom poluvremenu .nije mi jasno cemu ovakav izvjestaj ili ljudi ne znaju nista o fudbalu ili baš namjerno ovo rade
I ja sam to citao, i bas s rajom na poslu komentarisem da je Radoncicu najbolje da Avaz ugasi jer se toliko brukaju u zadnje vrijeme to nije humano.

Sto se tice igrackog kadra za narednu sezonu, svi mi imamo svojih zelja i ideja, ali prepustimo to ljudima koji su zaduzeni za to. U subotu u sto vecem broju na KOsevo, i nemojte zaboraviti zamjeniti karte. A onda u revansu na spektakl.

zijadp
Kontakt:

Post Postao/la zijadp » 08 maj 2014, 12:46

hilmo je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:kakv izvjestaj utakmice u avazu ma to je smijesno ,kaze čelik oštecen za dva penala ako prvi nije bio onda je faul na mesanovicu sigurno postojao :lolno: svakakvi budala, puzigaca cistu loptu izbio .i još u tekstu pise Sarajevo kaznilo velike promassaje celika ,ja ne znam da li sam gledao utakmicu, nisam vidio ni jednu šansu celika osim one Barača u prvom poluvremenu .nije mi jasno cemu ovakav izvjestaj ili ljudi ne znaju nista o fudbalu ili baš namjerno ovo rade
I ja sam to citao, i bas s rajom na poslu komentarisem da je Radoncicu najbolje da Avaz ugasi jer se toliko brukaju u zadnje vrijeme to nije humano.

Sto se tice igrackog kadra za narednu sezonu, svi mi imamo svojih zelja i ideja, ali prepustimo to ljudima koji su zaduzeni za to. U subotu u sto vecem broju na KOsevo, i nemojte zaboraviti zamjeniti karte. A onda u revansu na spektakl.
a gdje se mjenjaju karte?

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 08 maj 2014, 12:47

Bio sam na utakmici , znali su zenicani da navijam za sa... al ni jedan ruzan pogled nije upucen , jos poslije tekme otisao na kamberovice sjedio s njihovom ekipom , pa imali simpaticnu raspravu oko premijer lige ... hocu da kazem da su ljudi super da nije tako sve kao sto se prica ! imam slike za dokaz :D
sto se tice utakmice , vidi se da je sarajevo profesionalnija ekipa , bolje stoji na terenu , kontre kad idu zna se ko sta radi , osim purica svi su bili na nivou , u celika onaj 22 katastrofa , pa likovi krenu u kontru a on zaostaje svaki napad , pa je dosta pomogao :) Jajala zadrzat kako se zna i umije :D
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 maj 2014, 13:05

zijadp je napisao/la: a gdje se mjenjaju karte?
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/inform ... dnika/1567" onclick="window.open(this.href);return false;

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 08 maj 2014, 13:19

stannis je napisao/la:Jeste igrali u grupnoj fazi ?? Pusti ti meni da je ovo, da je ono. Da su babi muda, bila bi deda.
Ja ti kazem da samo realno gledas timove s balkana koliko su ulozili novca i svega ostalog da bi dosli do grupne faze. Najbolji primjer sam ti dao Dinamo. Kakve su igrace dovodili i kolike su sume potrosilo za konacni cilj.

Vi kontate pobjedili raspali Celik koji nema pet igraca da valja i vec vi u grupnoj fazi. Onda dode Kukesi za koji nikad niko nije cuo i preslusa vas kao da ste s San Marina.

Malo realnosti. Mogu i ja sanjati svasta...
Druze rijeka je preko noci uz inekciju onog italijana izborila grupnu fazu EL,i to bez nekih velikih imena u svom timu.FKS, ima dobar rejting,trebali bi biti nosioci u drugom pretkolu,tako da uz dobar zdrijeb,msm da imamo tu snagu da izbacimo sve ekipe iz regiona, (dobar primjer za to je utakmica sa Levskim) a ovim iz lige 5 snjima bi vjerovatno bilo teze...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 08 maj 2014, 13:36

Sarajevo sada treba jedna dobra finansijska inekcija da ste sto bolje pripreme za evropu.
Mislim da ove godine trebate to iskoristiti maksimalno..
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 maj 2014, 14:14

Capt_Billy je napisao/la:Sarajevo sada treba jedna dobra finansijska inekcija da ste sto bolje pripreme za evropu.
Tacno druze, medjutim prioritet treba da bude zadrzavanje postojeceg igrackog kadra izuzev Mate i Mateja. Rascistiti sa Osmanagicem i Vusljaninom/Puricem. Desni bocni i zadnji vezni sto se tice dovodjenja, prema gore je sve kako treba. Poz.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 08 maj 2014, 14:20

Sabinho je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Sarajevo sada treba jedna dobra finansijska inekcija da ste sto bolje pripreme za evropu.
Tacno druze, medjutim prioritet treba da bude zadrzavanje postojeceg igrackog kadra izuzev Mate i Mateja. Rascistiti sa Osmanagicem i Vusljaninom/Puricem. Desni bocni i zadnji vezni sto se tice dovodjenja, prema gore je sve kako treba. Poz.
Mislim da si apsolutno upravo.

Recimo koliko sam upratio Jarni je forsirao ovog Vusljanina pa nije islo kako treba, dok je Uscuplic ubacio Purica pa je krenulo na bolje.

Ali ok, dobro je to za nase lige, ipak treba dosta vremena da se sloze sve kocke, ali za evrope iskreno mislim da trebate potraziti dobra dva krilna igraca. Vjerovatno ostajete bez Jajala, ima tu mali Radovac i ja iskreno jedva cekam da mali pocne igrali, ali da li je to pravo rijesenje po pitanju evrope treba sjesti i razmisliti.

Jajalo nije bas igrao onoliko kao sto su mnogi ocekivali ali je opet odrazivao velik dio posla.
U dva derbija sa Zeljom je odradio bas onoliko koliko je trebalo. Dakle, tip igraca za velikih tekmi i bit ce veliki minus ako on ode...

Nemojte me pogresno svatiti, evropa je drugo. Mi smo svi konkurencija kada je liga u pitanju, ali u evropi zelim da svi zabiljezimo sto bolje rezultate...

i da, treba ipak Dzeni dati sansu sljedece godine. Covjek je pokazao da zna na kratki period, a sada mu treba dati sansu da se vidi, a li zna i moze na duzi period. ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 maj 2014, 14:23

Pa eto Jarni je imao neku drugu koncepciju medjutim sigurno da je jedan od njih dvojice visak. Sto se tice Dzene, ja sam za ali ne znam kakva je situacija sa tom licencom itd. Ukoliko je stekne, ne vidim razlog da dodje neko drugi.

Evropa je zayebana i nadam se da ce ova 4 kluba na ljeto osvjetalati malo obraz BH klupskog fudbala.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 08 maj 2014, 14:27

Sabinho je napisao/la:Pa eto Jarni je imao neku drugu koncepciju medjutim sigurno da je jedan od njih dvojice visak. Sto se tice Dzene, ja sam za ali ne znam kakva je situacija sa tom licencom itd. Ukoliko je stekne, ne vidim razlog da dodje neko drugi.

Evropa je zayebana i nadam se da ce ova 4 kluba na ljeto osvjetalati malo obraz BH klupskog fudbala.
iskreno da ti kazem, tesko bez finansijske inekcije, ali eto nadat cemo se.
Vi ste realno jedini u mogucnosti da je dobijete od gazde. Valjda ce gazda vidjeti neki interes u tome svemu pa poslati kakav peketic koji Vam moze dosta doprinjeti. :)

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 08 maj 2014, 14:34

moustapha je napisao/la:Nadam se da ce amidza biti na uzvratnoj utakmici. :mrgreen:
slika
Zivio nam Vincent Tan :tokralju: :cool:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 maj 2014, 14:35

Capt_Billy je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Pa eto Jarni je imao neku drugu koncepciju medjutim sigurno da je jedan od njih dvojice visak. Sto se tice Dzene, ja sam za ali ne znam kakva je situacija sa tom licencom itd. Ukoliko je stekne, ne vidim razlog da dodje neko drugi.

Vi ste realno jedini u mogucnosti da je dobijete od gazde. Valjda ce gazda vidjeti neki interes u tome svemu pa poslati kakav peketic koji Vam moze dosta doprinjeti. :)
Ima i toga, vidjecemo kakvi su mu planovi :kafa:
Rijeka je primjer da se za manje novca moze puno napraviti.

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 08 maj 2014, 14:36

esprit24 je napisao/la:
stannis je napisao/la:Jeste igrali u grupnoj fazi ?? Pusti ti meni da je ovo, da je ono. Da su babi muda, bila bi deda.
Ja ti kazem da samo realno gledas timove s balkana koliko su ulozili novca i svega ostalog da bi dosli do grupne faze. Najbolji primjer sam ti dao Dinamo. Kakve su igrace dovodili i kolike su sume potrosilo za konacni cilj.

Vi kontate pobjedili raspali Celik koji nema pet igraca da valja i vec vi u grupnoj fazi. Onda dode Kukesi za koji nikad niko nije cuo i preslusa vas kao da ste s San Marina.

Malo realnosti. Mogu i ja sanjati svasta...
Druze rijeka je preko noci uz inekciju onog italijana izborila grupnu fazu EL,i to bez nekih velikih imena u svom timu.FKS, ima dobar rejting,trebali bi biti nosioci u drugom pretkolu,tako da uz dobar zdrijeb,msm da imamo tu snagu da izbacimo sve ekipe iz regiona, (dobar primjer za to je utakmica sa Levskim) a ovim iz lige 5 snjima bi vjerovatno bilo teze...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Financijska inekcija u kojoj je vratio skoro pet miliona duga i i jos duplo vise ulozio u infrastruktru i cijelokupni tim. Sarajevo nije ni blizu tome, i jos pored toga Rijeka ima svoj stadion, a Sarajevo nema.
Nije to bas tako..

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 08 maj 2014, 14:57

Sabinho je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:

Ima i toga, vidjecemo kakvi su mu planovi :kafa:
Rijeka je primjer da se za manje novca moze puno napraviti.
Da, ali rijeka igra ligu koja je generalno dosta kvalitetnija.

Mislim, cisto poredenja radi, mi u nasoj ligi, od ove godine, samo smo dobili Siroki, Zrinjski, Zeljo i Sarajevo jos 8 konkurentnih utakmica. Dakle, 8 utakmica gdje se igra nogomet. Prosli godina je bio slucaj samo, Siroki i Zeljo, povremeno je tu Borac iskakao, ostalo se sve zasnivalo, primi-nabi i cuvaj svoj gol i onda kada izademo u evropu, glam blam.

Jbg, Hr liga je mnogo konkrentija od nase lige. E ja tu vidim rijesenje za evropu, plus moras imate srece pa naletiti na ekipu iz lige pet kojoj bas i nije finansijskih isplativo igrati EL, dok nama jeste, a njima je fakticki gubitak.

Opet primjera radi. Juventusu se jedino isplatilo igrati El ako uspiju doci do polufinala. Drukcije nikako.

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 08 maj 2014, 15:01

Za zadnjeg veznog dovest Zahirovića,na desnog beka Berberovića.Bandović na golu.Tatomirović i Dupovac stoperi.Lijevi bek Cimirot.Krila Velksoski i Duljević.Centralni vezni Stojčev i Jajalo.Najistureniji Bilbija.Šta mislite o ovih 11,sa samo 2 pojačanja,Zahirović i Berberović ?Ovaj tim bi imao kapacitet za boriti se da uđe u grupnu fazu Lige Evrope.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 08 maj 2014, 15:07

Realist je napisao/la:Za zadnjeg veznog dovest Zahirovića,na desnog beka Berberovića.Bandović na golu.Tatomirović i Dupovac stoperi.Lijevi bek Cimirot.Krila Velksoski i Duljević.Centralni vezni Stojčev i Jajalo.Najistureniji Bilbija.Šta mislite o ovih 11,sa samo 2 pojačanja,Zahirović i Berberović ?Ovaj tim bi imao kapacitet za boriti se da uđe u grupnu fazu Lige Evrope.

ode mate jarane
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 08 maj 2014, 15:11

Čestitke na zasluzenoj pobjedi.
Dobili ste aplauz i od zenicke publike po zavrsetku utakmice.
Iskreno daleko ste bolja ekipa i zasluzujete trofej, ali da Bog da izgubili eto .. :wave:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 maj 2014, 15:12

Hordas Doboj je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Meni ovaj Puric definitivno nije igrac koji se uklapa u ambicije kluba i navijaca. Ne znam sta je sa Travancicem al meni licno se vise svidilo ono sto je on pokazao u 2-3 utakmice nego sve do sada od Purica.
Ma i meni ovaj Purić nekako nije za ove ekipe, a ni onaj Vusljanin Travančić je po kladionicama i kafanama, al opet bi ja njega ubacio prije ove dvojice. Sa ostalim pozicijama sam zadovoljan, samo bit će teško sljedeće sezone i u Europi kad nam ode DžaDžaLo.
Sto se tice Jajala ne sumnjam da je uprava vec nasla rjesenje za njega. Vec duze vrijeme se zna da nece ostati. Dolaskom Duljevica smo rijesili lijevo krilo, znaci treba nam jos desno jer je ocito da se ovaj Travancic nece opametiti jos dugo. Steka nam znaci jos desni bek, Tatka vratiti na stopera i to je to.
Duljevic vise igra desno
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 maj 2014, 15:13

Rule_hz je napisao/la:
Realist je napisao/la:Za zadnjeg veznog dovest Zahirovića,na desnog beka Berberovića.Bandović na golu.Tatomirović i Dupovac stoperi.Lijevi bek Cimirot.Krila Velksoski i Duljević.Centralni vezni Stojčev i Jajalo.Najistureniji Bilbija.Šta mislite o ovih 11,sa samo 2 pojačanja,Zahirović i Berberović ?Ovaj tim bi imao kapacitet za boriti se da uđe u grupnu fazu Lige Evrope.

ode mate jarane
cimirot nije za lijevog beka :nene: on je klasicni zadnji vezni -radilica .dzemi svaka cast al ja nisam pristalica vracanja starih igraca ,pokazalo se dosad to ,matko ,muharemovic,maksumic,škoro ,handzic itd .ne znam zbog cega al ti igraci sto se vrate u našu ligu ne igraju ni pola kvalitetno kao sto su odlazili ,iznimka husejnovic on se vratio u zivot kod nas .

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 08 maj 2014, 15:16

bordobijeli je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:

ode mate jarane
cimirot nije za lijevog beka :nene: on je klasicni zadnji vezni -radilica .dzemi svaka cast al ja nisam pristalica vracanja starih igraca ,pokazalo se dosad to ,matko ,muharemovic,maksumic,škoro ,handzic itd .ne znam zbog cega al ti igraci sto se vrate u našu ligu ne igraju ni pola kvalitetno kao sto su odlazili ,iznimka husejnovic on se vratio u zivot kod nas .
Ako Cimirot može igrat zadnjeg veznog kvalitetno kao što bi Zahirović,onda u redu.Koga onda dovesti na poziciju desnog i lijevog beka ? Tatomirović je na stoperu.Ostalo ne dirati.Duljević je krilo.Znači još samo dva kvalitetna beka i ništa više ne treba.Ako mora otić Jajalo može se naći i adekvatan igrač umjesto njega van BiH.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ubipara i 13 gostiju.