Safet Sušić - Pape

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Donnie Darko » 08 maj 2014, 12:35

Ne mogu a da ne primjetim da na spisku nigdje nema Tiñho-Sven Scolarija.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 08 maj 2014, 12:41

Donnie Darko je napisao/la:Ne mogu a da ne primjetim da na spisku nigdje nema Tiñho-Sven Scolarija.
Neces ni primjetiti, to su sve njegova vanbracna djeca :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 08 maj 2014, 13:25

Ovdje mnogi mrze Safeta, samo pljuju po gospodinu, ništa pozitivno da napišu za čovjeka koji nas je odveo na SP, i još nas ubjeđuju da žele uspjeh reprezentacije, žele ali kad na vrbi rodi kesten, nego jedva čekaju kiks da bi mogli pljuvati.

Sve sam Safete! :bih:

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 08 maj 2014, 13:36

mujezin je napisao/la:Ovdje mnogi mrze Safeta, samo pljuju po gospodinu, ništa pozitivno da napišu za čovjeka koji nas je odveo na SP, i još nas ubjeđuju da žele uspjeh reprezentacije, žele ali kad na vrbi rodi kesten, nego jedva čekaju kiks da bi mogli pljuvati.

Gluplje stvari od ovoga mi nema, do kada sa tom gluposti. Nije nas on odveo na svjetsko vec igraci i veci ulog u tom odlasku ima recimo Zahitovic od Susica, pri tome momak nece vidjeti Brazila za razliku od vrlog virtouza bratica Svena.
Da nije bilo lude srece u Slovackoj i fenomenalne forme pojedinih igraca tokom kvalifikacija sto se tice Susica i njegove takticke postavke mi nebi ni baraza vidjeli..
Treba malo realnosti kockice su nam se poslozile nikad laksa grupa, uz dosta srece smo prosli, a tu Papetovih zasluga je najmanje i ako ostane na mjestu koje sad drzi obrukacemo se u narednim kvalifikacijama to vidi svako ko ima oci i koristi se njima.
Jbg sad na svjetskom podrzati repku :bih: :bih: , a njega nikako :nene:
I nakon SP nek ide da vodi Sarajevo, PSG, Real Madrid ali nek se ostavi repke...
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 08 maj 2014, 13:36

eh momci, nemate vi pojma....evo i jogi löw nominiro samo 2 napadaca! znaci i njemacka samo s dvojicom ide na svjetsko prvenstvo! a vi napadate safeta, sto je on samo dvojicu pozvao......JEDAN JE PAPE!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 08 maj 2014, 13:37

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:eh momci, nemate vi pojma....evo i jogi löw nominiro samo 2 napadaca! znaci i njemacka samo s dvojicom ide na svjetsko prvenstvo! a vi napadate safeta, sto je on samo dvojicu pozvao......JEDAN JE PAPE!
Alal ti vera sto bi susjedi preko Drine rekli. Logika ti je ma samo taka! Svaka cast! :tokralju: :tokralju:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 maj 2014, 13:39

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:eh momci, nemate vi pojma....evo i jogi löw nominiro samo 2 napadaca! znaci i njemacka samo s dvojicom ide na svjetsko prvenstvo! a vi napadate safeta, sto je on samo dvojicu pozvao......JEDAN JE PAPE!
Hvala Bogu pa je samo jedan. Ko bi izdrzao da ih je vise.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 08 maj 2014, 13:40

sajo10 je napisao/la:
Alal ti vera sto bi susjedi preko Drine rekli. Logika ti je ma samo taka! Svaka cast! :tokralju: :tokralju:

pa zar nije tako?

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 08 maj 2014, 13:44

propuh je napisao/la:
mujezin je napisao/la:Ovdje mnogi mrze Safeta, samo pljuju po gospodinu, ništa pozitivno da napišu za čovjeka koji nas je odveo na SP, i još nas ubjeđuju da žele uspjeh reprezentacije, žele ali kad na vrbi rodi kesten, nego jedva čekaju kiks da bi mogli pljuvati.

Gluplje stvari od ovoga mi nema, do kada sa tom gluposti. Nije nas on odveo na svjetsko vec igraci i veci ulog u tom odlasku ima recimo Zahitovic od Susica, pri tome momak nece vidjeti Brazila za razliku od vrlog virtouza bratica Svena.
Da nije bilo lude srece u Slovackoj i fenomenalne forme pojedinih igraca tokom kvalifikacija sto se tice Susica i njegove takticke postavke mi nebi ni baraza vidjeli..
Treba malo realnosti kockice su nam se poslozile nikad laksa grupa, uz dosta srece smo prosli, a tu Papetovih zasluga je najmanje i ako ostane na mjestu koje sad drzi obrukacemo se u narednim kvalifikacijama to vidi svako ko ima oci i koristi se njima.
Jbg sad na svjetskom podrzati repku :bih: :bih: , a njega nikako :nene:
I nakon SP nek ide da vodi Sarajevo, PSG, Real Madrid ali nek se ostavi repke...
Idi bolan igraj Play Station-a ili Football Managera i postavljaj taktike i komentarisi formacije to je najdalje dokle mozes dogurati! :beba: Pusti Papeta legendu na miru, mozes samo da mu se sagnes... :guz:

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 08 maj 2014, 13:51

Cartman je napisao/la:
Hvala Bogu pa je samo jedan. Ko bi izdrzao da ih je vise.

neka ima vas takvih, nemoze vam covjek nikad ugoditi......al neka neka, doguracemo mi do polufinala sa safetom, pa da vidim onda vas reakcije....sigurno ce te i tada pljuvati po nasoj legendi!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 08 maj 2014, 13:54

Vidi ti njih sto su se osilili.. A nema ih na mapi svake toliko kad im 'strucnjak' napravi neki idiotski potez.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 maj 2014, 13:59

a dobro Podolski i Schurlle su napadači, u sistemu u kojem oni igraju i Reus,Muller i Gotze mogu igrati napadača, tako da nije situacija ni slična

A inače mislim da je Safet postupio normalno što se tiče napdača, Edin i Vedad su dovoljni, Zec nema ništa ponuditi ovoj reprezentaciji, ostalo nije taj nivo bar trenutno, jedino je mogo malog Armina nagraditi kao najboljeg mladog igrača i strijelaca naše lige
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 08 maj 2014, 13:59

kokakolas je napisao/la:Vidi ti njih sto su se osilili.. A nema ih na mapi svake toliko kad im 'strucnjak' napravi neki idiotski potez.
Razguli! ti ne znas ni sta si htio napisati... :lolno:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 08 maj 2014, 14:07

kokakolas je napisao/la:Vidi ti njih sto su se osilili.. A nema ih na mapi svake toliko kad im 'strucnjak' napravi neki idiotski potez.
Pa moraju da protabire kako da odgovore na nove Safetove nebuloze, nije to tako lako. :D Kada se usaglase, kakvu odbranu da zauzmu, eto ti ih, sve junak do junaka. :D

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 08 maj 2014, 14:07

Nije u tome problem decko, nego u tvom mentalnom sklopu, koji nije na nivou da razumije sta sam napisao. A te 'razguli' fazone mozes prodavati sebi slicnima, jer kod malo razvijenijeg intelekta to ne pali.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 maj 2014, 14:09

Vidim sad se pocela obilazit djeca po skolama,neiskvarena djeca nece postavljati pitanja i samo ce ushiceno pozdravljati selektora :beba:

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 08 maj 2014, 14:12

kokakolas je napisao/la:Nije u tome problem decko, nego u tvom mentalnom sklopu, koji nije na nivou da razumije sta sam napisao. A te 'razguli' fazone mozes prodavati sebi slicnima, jer kod malo razvijenijeg intelekta to ne pali.
svidja mi se tvoja argumentacija....samo tako nastavi.Papoljupci i i oni koji viču "samo nek ne puca,ne daj Boze goreg" su sada u manjini.

Ja sam ga kritikovao i kad je 90% ljudi bilo odusevljeno njegovim nebulozama i sretnim uspjesima.

treba ga definitvno izvizdati ako bude utakmica sa U21 timom za javnost :)

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 08 maj 2014, 14:13

kokakolas je napisao/la:Nije u tome problem decko, nego u tvom mentalnom sklopu, koji nije na nivou da razumije sta sam napisao. A te 'razguli' fazone mozes prodavati sebi slicnima, jer kod malo razvijenijeg intelekta to ne pali.
Opaaa mentalnom sklopu, naucila se nova rijec ha? hajde ba razligu, i ne donosi nikakve zakljucke bez da me poznajes. Ovdje si se dosao praviti vazan, jadna ti majka :clap:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 maj 2014, 14:15

Meni je jako krivo sto ce prva utakmica vjerovatno biti poraz s obzirom da igramo protiv super jake Aregentine na Marakani gdje ce 99% navijaca biti argentinski. Argentinic doslovno igraju u komsiluku, njihov teren, klima, uslovi, sve im ide na ruku. Oni ce svim silama da idu do samog kraja mozda cak i po titulu prvaka.

A s obzirom da ce pritisak na nasim igracima biti ogorman, te euforija ima da se izgube. Volio bih ako je ikako moguce da izgubimo 1:0 ako vec treba da izgubimo samo da nas ne raznesu. Jer bi to uticalo na dalje meceve protiv Nigerije i Irana gdje je nasa sansa mada ce i to biti teske utakmice.

Naravno kriticari ce doci na svoje, jedva cekaju poraz a svjesni su da su sanse protiv Argentine realnih 90% za poraz.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 maj 2014, 14:17

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:

pa zar nije tako?
Novinari su to tako predstavili, medjutim alternative ako govorimo o napadacima kako su to novinari predstavili samo kao Klosea i Vollanda su Reus, Muller, Podolski i Schurrle koji su ovdje predstavljeni kao vezni igraci a zapravo to nisu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.