FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ubrzano kolo se igra?fukarezv je napisao/la:to nas ne zanima, trebamo gledati samo sebe i da mi dobijemo ovo u subotu pa onda branitelj u srijedu i to bi bilo tointercontinental je napisao/la:Koja je logika da Jedinstvu i Podgrmeču sude sudije iz Krajine ?nek nam je bog na pomoci
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
u srijedu protiv braniteljaBenjo_AFC86 je napisao/la:Ubrzano kolo se igra?fukarezv je napisao/la:to nas ne zanima, trebamo gledati samo sebe i da mi dobijemo ovo u subotu pa onda branitelj u srijedu i to bi bilo tointercontinental je napisao/la:Koja je logika da Jedinstvu i Podgrmeču sude sudije iz Krajine ?nek nam je bog na pomoci
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
-
intercontinental
- Kontakt:
Kad se puštaju karte u prodaju?
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Konferencija za medije uoči meča protiv Orašja će se održati u petak (9.maj) u Sali za sastanke stadiona Tušanj u 10:30
Pobjeda je bolja od orgazma!
Juce su izasli rezultati sa izdatim licenccama za PL sljedece sezone, eh sad me zanima dali smo i mi (a i jedinstvo u slucaju da oni udju) tu trebali prebat potrebnu dokumentaciju il to ide na drugostepenu ili ipak tek kad osiguramo PL.
-
wienultras
- Kontakt:
cekaju da vide ko ce u pl,pa ako im nebude po zelji,nogaklasik je napisao/la:Juce su izasli rezultati sa izdatim licenccama za PL sljedece sezone, eh sad me zanima dali smo i mi (a i jedinstvo u slucaju da oni udju) tu trebali prebat potrebnu dokumentaciju il to ide na drugostepenu ili ipak tek kad osiguramo PL.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Berba ustupio kombi sa razglasom i promovise se tekma Sloboda - Orasje po gradu
fino od njega ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Šta li je sad smislioharry_90 je napisao/la:Berba ustupio kombi sa razglasom i promovise se tekma Sloboda - Orasje po gradufino od njega ..
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma to je Pjesnik naredio svom pijunu da malo promoviše Slobodu po gradu (ybg, ne može samo OKK reklamiratiHeller je napisao/la:Šta li je sad smislioharry_90 je napisao/la:Berba ustupio kombi sa razglasom i promovise se tekma Sloboda - Orasje po gradufino od njega ..
Prosle godine su i Vitezu i Radnickom upuceni pozivi za licenciranje za PL. Licencu ce u svakom slucaju (ako ispuni kriterije) dobiti klub koji izbori plasman u PL.klasik je napisao/la:Juce su izasli rezultati sa izdatim licenccama za PL sljedece sezone, eh sad me zanima dali smo i mi (a i jedinstvo u slucaju da oni udju) tu trebali prebat potrebnu dokumentaciju il to ide na drugostepenu ili ipak tek kad osiguramo PL.
Sent from my SM-N9005
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
neka kombija, dobra pjesma na razglasu
..treba i stand u gradu, promocija je sve ba
sto se tice Travancica mislim da on svakako dolazi kod nas..naredne god ako ostanemo u ovoj sabaniji ga MORAMO dovesti jer je zasticeno godiste, tesko da ces naci igraca tog kvaliteta a da je zasticeno godiste..a ako udjemo u PL, jbg Ciro je slab na takve igrace, mlad talentovan buntovan- kako on najvise voli
sto se tice Travancica mislim da on svakako dolazi kod nas..naredne god ako ostanemo u ovoj sabaniji ga MORAMO dovesti jer je zasticeno godiste, tesko da ces naci igraca tog kvaliteta a da je zasticeno godiste..a ako udjemo u PL, jbg Ciro je slab na takve igrace, mlad talentovan buntovan- kako on najvise voli
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Todorovic pozvan za U19 BiH , decko je prekomandovan u prvi tim , znam da se Ninberg interesovao za njeg dok je jos igrao za Klub-7 na nekom medjunarodn turniru , volio bih da osiguramo PL pa da mu Ciro da prostora u prvoj ekipi ! Sto se tice Orasja samo pametno i mudro , pokazati sta je snaga grada . Od igraca koje bih jos zelio vidjeti opet kod nas Muhamed Mujic iz Banovica !
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
glasao sam za njega za igraca mjeseca...je.o i nas i Bihac , fkt je momak u formi hehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
I meni se svidja Mujic 
Pridružujem se klubu obožavatelja Muhameda Mujićatuzlak1987 je napisao/la:I meni se svidja Mujic
Čovjek je zabio golove vodećim ekipama prvenstva iako moramo priznati da je Krpić u pravoj golgeterskoj formi.
tuzlanska Sloboda
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ouuu jedan momak iz Usa otisao dole na odmor I svratio kod azmira
..nesto mi rece lijepo pozitovno pa kako od
..gigant brate treba tacno covjeku spomenik dignut ..ali et necemo o tome javno 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
wienultras
- Kontakt:
pricaj brate,uljepsaj mi danSaltCityAttack je napisao/la:Ouuu jedan momak iz Usa otisao dole na odmor I svratio kod azmira..nesto mi rece lijepo pozitovno pa kako od
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
fukara1919
- Kontakt:
Da, makar na PP ako ne moze ovakowienultras je napisao/la:pricaj brate,uljepsaj mi danSaltCityAttack je napisao/la:Ouuu jedan momak iz Usa otisao dole na odmor I svratio kod azmira..nesto mi rece lijepo pozitovno pa kako od
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ovaj mali Mujic iz banovica ce u nekoj ligi petice zavrsit ako ovako nastavi...momak je predobar...nadam se da cemo ga dovest iduce sezone
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.