Jedino mi moramo licencu potvrditi i u Sarajevu i u Banjaluci.Ova iz Sarajeva je stigla,a hoće li ova iz Banjaluke vidićemo u subotu oko 19 h...

Moderator/ica: GracanicaAA
E moj bagrcavi, da se ti pitaš ispalo bi Sarajevo, Travnik, Sloboda,Velež,Čelik... Mislim da skupljate mnogo neprijatelja. Meni je vazda Travnik kao grad bio omiljen. Vezirski grad i nekadašnja prijestonica. U sportskom djelu su uradili zaista mnogo jer ipak je Travnik relativno mali grad koji uspjeva odoliti svemu. Travnik je na 1,5 sati od Sarajeva i nisam nikad tamo doživio ništa što nisam doživio u svom Sarajevu (na grbavici) To što je Travnik lani trehno, Sarajeva 1:0 i izabacio ga iz borbe za titulu, to što Željo vazda ima ozbiljnih problema sa Travnikom je stvar sporta i nikako nemogu reći to što si ti rekao. ISKRENO, TRAVNIČE ŽELIM TI POBJEDU U BL I DA OSTANEŠ U OVOJ NAŠOJ LIGI I AKO BOG DA DOGODINE OPET DA ZAIGRAMO PA KUD PUKLO DA PUKLO! SRETNO!bagrcavi je napisao/la:Druga liga ako Bog da
Valjalo bi i Igmanu jeldebrkic1970 je napisao/la:sretno veziri u subotu i da i dalje budete premijerligasi pozdrav od redarmy konjic
Zašto onda pišeš akobogda ispali u drugu ligu ako te neinteresuje. Moj Bagrcavi, nevidiš ti dalje od nosa!bagrcavi je napisao/la:Ako pobjede Borca sve pet opstaće u ligi. Ni Željo ni peti ni deseti im ne može to uzeti. Znači sve je na njima. A mene ne interesuje ni Sarajevo, ni Čelik ni niko.
Koji ba Konjic i crvenilo, Konjicani su oduvijek bili vise orjentisani ka Sarajevo a ne prema Mostaru i vise prema FK Sarajevo nego prema Velezu. dokazi su ti brojni: Davor Jozic, Dragam Jakovljevic, Samir Duro, Pehlic, Maksumic, pa i trener vam Jusufbegovic. Koliko ja znam, samo dvojica Konjicana su se opredjelila za Velez, a ne za Sarajevo: Teletovic i sada Hebibovic, s tim da Sarajevo sada opasno lovi Hebibovica.brkic1970 je napisao/la:travnik nas zanima samo VeLEZ i niko vise kad sam pisao da vam zelim da ostanete u premijer ligi nisam imao na umu da bi to odgovaralo igmanu pozdrav iz crvenog konjica
Griješiš... Sad ne govorim za igrače već za ljude u Konjicu koji najmanje simpatiziraju FK Sarajevo.Najviše ljudi navija za Velež i Želji,mali broj FK Sarajevo. I da,što se tiče gore posta koji je "travnik" napisao.. Da,ako Travnik ostane slobodno mogu reći da će ostati i Igman a ako ispadne Travnik i Igman se može poselamit sa 1. ligom FBiH.Crni gavran je napisao/la:Koji ba Konjic i crvenilo, Konjicani su oduvijek bili vise orjentisani ka Sarajevo a ne prema Mostaru i vise prema FK Sarajevo nego prema Velezu. dokazi su ti brojni: Davor Jozic, Dragam Jakovljevic, Samir Duro, Pehlic, Maksumic, pa i trener vam Jusufbegovic. Koliko ja znam, samo dvojica Konjicana su se opredjelila za Velez, a ne za Sarajevo: Teletovic i sada Hebibovic, s tim da Sarajevo sada opasno lovi Hebibovica.brkic1970 je napisao/la:travnik nas zanima samo VeLEZ i niko vise kad sam pisao da vam zelim da ostanete u premijer ligi nisam imao na umu da bi to odgovaralo igmanu pozdrav iz crvenog konjica
@slobodnjak, ja ipak ocekujem od Zelje da odigra posteno, a to znaci da ne izgubi. Ali realno ova utakmica Zelji nista licno ne znaci, osim obraza, ali sad je to do njih.
Sto se Travnika tice, on bi morao poraditi na tome vise da izgubi status "mesarske ekipe", kako mu to mnogi spocitavaju. Mislim da Travnik u tome napreduje, tj. sve je vise sportskih pobjedqaq izvojevanih na fudbalski nacin asve manje pobjeda uz primjenu slle. Pozdrav
u suboru iz konjica ce sigurno par stotina crveni davola ici navijati za svoj velez a na finale kupa za saarjevo ce ici maksimalno 20-30 navijaca sarajeva to je prava istina i realno stanje sto se tice brojnosti navijaca u konjicu hercegovina u srcuKonjicBOY je napisao/la:Griješiš... Sad ne govorim za igrače već za ljude u Konjicu koji najmanje simpatiziraju FK Sarajevo.Najviše ljudi navija za Velež i Želji,mali broj FK Sarajevo. I da,što se tiče gore posta koji je "travnik" napisao.. Da,ako Travnik ostane slobodno mogu reći da će ostati i Igman a ako ispadne Travnik i Igman se može poselamit sa 1. ligom FBiH.Crni gavran je napisao/la:Koji ba Konjic i crvenilo, Konjicani su oduvijek bili vise orjentisani ka Sarajevo a ne prema Mostaru i vise prema FK Sarajevo nego prema Velezu. dokazi su ti brojni: Davor Jozic, Dragam Jakovljevic, Samir Duro, Pehlic, Maksumic, pa i trener vam Jusufbegovic. Koliko ja znam, samo dvojica Konjicana su se opredjelila za Velez, a ne za Sarajevo: Teletovic i sada Hebibovic, s tim da Sarajevo sada opasno lovi Hebibovica.brkic1970 je napisao/la:travnik nas zanima samo VeLEZ i niko vise kad sam pisao da vam zelim da ostanete u premijer ligi nisam imao na umu da bi to odgovaralo igmanu pozdrav iz crvenog konjica
@slobodnjak, ja ipak ocekujem od Zelje da odigra posteno, a to znaci da ne izgubi. Ali realno ova utakmica Zelji nista licno ne znaci, osim obraza, ali sad je to do njih.
Sto se Travnika tice, on bi morao poraditi na tome vise da izgubi status "mesarske ekipe", kako mu to mnogi spocitavaju. Mislim da Travnik u tome napreduje, tj. sve je vise sportskih pobjedqaq izvojevanih na fudbalski nacin asve manje pobjeda uz primjenu slle. Pozdrav
nema razloga za strah od ispadanja, sutra je X dogovoren kao kuca, ostaje se 100%, kad smo smutili ovih nekoliko pobjeda smutit ce se i u banja luci, iduce sezone nece biti napada na vrh tabele jer se nista bolje nece napraviti, opet ce bit borba za opstank, travnik nema uprave ona nepostoji vec nekoliko mjesecislobodnjak je napisao/la:Što god više gledam ove napade na naš klub ,sve više sam zapravo ponosan na njega.Kad malo skontam nevjerovatno je čemu Travnik sve odoljeva i s čim se bori sve ove godine.Koliko smo mi samo titula uzeli velikim klubovima ne može se ni nabrojati.Pa i ove godine je Široki utakmicom ovdje ostao bez nje.Ali neće to niko da vidi.Čak su se svi digli da kažu kako je to naštimano.Zaboravlja se da je upravo tom utakmicom Želji bio otvoren put do titule,ali su doživjeli debakl protiv meni itekako dragog Veleža.
Ove sezone pogotovo ovo proljeće to kulminira.Jedan je razlog.Travnik je dolaskom nove uprave zacrtao cilj da preživi sezonu,i bio na pragu tog cilja pa da u narednu unese još svježiju krv .Najavljuje se i rekonstrukcija stadiona i jak igrački kadar za jesen čak predsjednik najavljuje i napad na gornji dio tabele.Prvi put poslije godina i godina ,navijači su se vratili na tribine ,idu na gostovanja i pored zabrane, našto se jednostavno desilo.
Ali normalno je ljudi da klubovima ,neću imenovati nikoga,koji su loše prolazili uglavnom u Vezirskom gradu,takav još jedan solidan klub ne odgovara.Svi su se digli čak i pojedinci iz saveza koji kroz sudijsku organizaciju atakuju na nas.Svi oni pamte kada su dolazili na Piroti sa armijom, navijača i nikada ih neće prestati boliti golovi Varupe i ekipe.Nikada se nisu mogli pomiriti s tim da ti momci nikada nisu zadrhtali pred njima i svaki put ih dočekali muški i na nož.Na to oni u ovoj ligi jednostavno nisu navikli.E sada zamisli ,još takav klub bude i dobro organizovan,šta će se tek onda dešavati.A gostovao je Travnik ovo proljeće i odigrao svagdje koliko mu je realno kvalitet dozvoljavao,napadački i muški,te stigao na domak ostvarenju zasluženog cilja,opstanak u društvu najboljih ,iako su ga svi već bili prežalili.Počela je i medijska hajka novinara iz prestolnice ,koji otvoreno lobiraju zna se za koga.Evo zadnje kolo ide.Jedan broj navijača Sarajevskog giganta otvoreno poziva na predaju utakmice s Rudarom u Prijedoru.Jasno je zašto.Gore će uvjek proći bez imalo muke,i bolje gore rekreativno otići nego ponovo doći na ČUDNU Pirotu,gdje svaki put moraš ginuti protiv nekih momaka koji bez ikakvog razloga igraju protiv tebe s najvećim motivom.Niko ne shvata da ti momci nemaju priliku igrati ni Evropu nit šta slično,i da su im najveće utakmice karijere upravo protiv naših najvećih klubova.Te protiv Sarajeva,Želje,Širokog,Borca protiv komšijskog Čelika itd...I da je to zapravo taj motiv i da tu izvlače svoj maximum.
E momci moji ,kada takav pristup prema svima velikim budu imale i ostale ekipe u ligi onda će ona i ličiti na nešto i biti kudikamo zanimljivija.
Pirota je htjeo neko priznati ili ne ,kako god ona izgledala sa svojim livadama ili bez njih postala jedan od najvrućih gostujućih terena ,i bez nje ova liga gubi jedan dobar dio draži.Jer da nije tako nebi vas po hiljadu dolazilo na utakmice u Vezirski grad.Znam klubove koji imaju više navijača kada dodju u Travnik nego kod kuće.Prepoznaće se i znaju da je ovo istina.Lijepo vas je bilo moram priznati gledati kako navijate,kako se Pirota ori,od pjesme Hordi,Manijaka, Robija itd,ali je posebna draž bilo gledati vaš muk poslije utakmice,situacije kada trgate ogradu da pretučete svoje igrače zbog poraza ,gadjate ih topovskim udarima i sl. zato što očima ne možete vjerovati šta vam Varupa i ekipa uradiše,kako vas poniziše neke seljačine tamo s livade.
Travnik možda neće od subote biti dio toga ,ali sam siguran da vi to znate ali nikada nećete priznati,ova liga će s odlaskom ovog malog kluba iz ,srcem i tradicijom velikog starog grada, izgubiti puno.
Idemu u Banjaluku pošteno odigrati pa šta god bude.Ako i ne uspijemo,znaćemo da smo sve dali od sebe i da nije bilo dovoljno,a dušmani će konačno moći odahnuti jer konačno više nema njihovog PROKLETSTVA SA PIROTE...
Biće nas gore sigurno...skelar je napisao/la:Slobodnjak jeli dolazis u Banjaluku da bodris svoj klub ?
Lupas @Travnik, malo je reci...Daj da napravimo anketu pa da vidimo kad su uslovi bili bolji??? Sam broj pobjeda u gostima ti potvrdjuje da se sad moze igrati i da sudije ne odlucuju na terenu! Koji su to novi naklonjeni Zelji, daj ime i prezime tog ili tih ljudi!? Takodjer i ovo za ekipe iz RS mogu mirne duse reci da lazes! Slavija 0-0 i 1-1; Radnik 2-2 i 0-0; Olimpic 1-1 1-4; Rudar dobili 3-1 ali ima jos da se igra u Prijedoru, Leotar su svi dobili! Da je tako kako ti pricas mi bi jos 13 bodova imali na svom kontu i davno bi bili prvaci! Takodjer reci mi molim te koju smo to mi ekipu pokrali na Grbavici sto se sudjenja tice??? Sad nam u derbiju nije sviran cist penal, o cemu ti pricas molim te??? Sljedeci put ako nemas nista pametno da odgovoris na ono sto je napisano slobodno zaobidji moj post jer nemam namjeru da pisem nesto sto je opste poznata stvar!!!travnik je napisao/la:Cuj uslovi se popravili pa Zeljo sad dobiva na Piroti. Pa normalno je da su se popravili jer su otisli oni grobari samo su sad dosli drugi grobari koji su naklonjeni Zelji .Ovo potrvrduje i cinjenica da ste zadnjih sezona osvojili nekoliko "laskavih" titula. Vas recept za titulu je jednostavan kuci uz pomoc sudija dobivate utakmice a kod ekipa iz RS kupujete jeftino utakmice. Zato Zelji treba Rudar, Mladost ,Slavija, Radnik, Leotar iz RS i jos da ne zaboravim i Olimpik iz FBiH vasu redovnu musteriju .
A ovo za dimenzije Pirote nisi u pravu. Po pravilu minimalne dimenzije trebaju biti 100 X 65 a Pirota je 103 x 66
To stoji, vecina raje iz Konjica navija za Velez, ali Konjicani kao igraci gravitiraju ka Satajevu, kao i cjelokupno stanovnistvo vise poslom gravitira Sarajevu. Moj otac je iz Konjica, moje porijeklo vodi uprtavo iz Konjica, tako da jako dobro znam situaciju. Takođem većina stanovnista iz Konjca je vise usmjereno ka Sarajevu i rodbinski i poslovno nego prema Mostaru.brkic1970 je napisao/la:u suboru iz konjica ce sigurno par stotina crveni davola ici navijati za svoj velez a na finale kupa za saarjevo ce ici maksimalno 20-30 navijaca sarajeva to je prava istina i realno stanje sto se tice brojnosti navijaca u konjicu hercegovina u srcuKonjicBOY je napisao/la:
Griješiš... Sad ne govorim za igrače već za ljude u Konjicu koji najmanje simpatiziraju FK Sarajevo.Najviše ljudi navija za Velež i Želji,mali broj FK Sarajevo. I da,što se tiče gore posta koji je "travnik" napisao.. Da,ako Travnik ostane slobodno mogu reći da će ostati i Igman a ako ispadne Travnik i Igman se može poselamit sa 1. ligom FBiH.velez do groba
red army konjic
2 ligatravnik je napisao/la:Cuj uslovi se popravili pa Zeljo sad dobiva na Piroti. Pa normalno je da su se popravili jer su otisli oni grobari samo su sad dosli drugi grobari koji su naklonjeni Zelji .Ovo potrvrduje i cinjenica da ste zadnjih sezona osvojili nekoliko "laskavih" titula. Vas recept za titulu je jednostavan kuci uz pomoc sudija dobivate utakmice a kod ekipa iz RS kupujete jeftino utakmice. Zato Zelji treba Rudar, Mladost ,Slavija, Radnik, Leotar iz RS i jos da ne zaboravim i Olimpik iz FBiH vasu redovnu musteriju .
A ovo za dimenzije Pirote nisi u pravu. Po pravilu minimalne dimenzije trebaju biti 100 X 65 a Pirota je 103 x 66
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 6 gostiju.