Vjeruj mi jarane odbrana nam je izvrsna,Ćulum je izvrstan također,samo neznam koje 21 broj nisam mogo da skontam on je bio na momente supalj...Pirke_TM87 je napisao/la:Nije ovo jos prava slika ZELJE, siguran sam da ima i vise nego dovoljno prostora za napredak. Cim je Osim dosao, znao sam da ce igra zivnuti, da ce se boriti svi za loptu, da nece biti lezernosti prilikom duel igre, i da nece dovoditi igrace kojima realno nije mjesto bilo u Zelji. Ovaj prelazni rok je prosao mirno, bez nekih zvucnih imena, ali sa jednom mladim Viscom koji obecava, sa mladim Spahicem koji se ruku na srce igrao sa nasom odbranom u prijateljskoj utkamici sa Famosom, i od njega ocekujem golove u prvenstvu... Drago mi je da se Sehic oporavio i da je Radosevic dobra konkurencija na golu... A najvise bi mi bilo drago ovo sto sada citam da vidim na djelu.. taj stoperski tandem, koji nece praviti kardinalne greske i koji ce opasnosti odklanjati onako kako to svi i zelimo...
Znao sam ja da mi od Hajduka izgubiti necemo... Ono protiv Istre i Karlovca je samo rezultat umora i iscrpljenosti od priprema, jer nije jednostavno odigrati svaki dan utakmicu jakim tempom...
Zadovoljan, a siguran sam da su i mnogi drugi zadovoljni
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
-
- Kontakt:
da nije BucanHamo je napisao/la:Vjeruj mi jarane odbrana nam je izvrsna,Ćulum je izvrstan također,samo neznam koje 21 broj nisam mogo da skontam on je bio na momente supalj...Pirke_TM87 je napisao/la:Nije ovo jos prava slika ZELJE, siguran sam da ima i vise nego dovoljno prostora za napredak. Cim je Osim dosao, znao sam da ce igra zivnuti, da ce se boriti svi za loptu, da nece biti lezernosti prilikom duel igre, i da nece dovoditi igrace kojima realno nije mjesto bilo u Zelji. Ovaj prelazni rok je prosao mirno, bez nekih zvucnih imena, ali sa jednom mladim Viscom koji obecava, sa mladim Spahicem koji se ruku na srce igrao sa nasom odbranom u prijateljskoj utkamici sa Famosom, i od njega ocekujem golove u prvenstvu... Drago mi je da se Sehic oporavio i da je Radosevic dobra konkurencija na golu... A najvise bi mi bilo drago ovo sto sada citam da vidim na djelu.. taj stoperski tandem, koji nece praviti kardinalne greske i koji ce opasnosti odklanjati onako kako to svi i zelimo...
Znao sam ja da mi od Hajduka izgubiti necemo... Ono protiv Istre i Karlovca je samo rezultat umora i iscrpljenosti od priprema, jer nije jednostavno odigrati svaki dan utakmicu jakim tempom...
Zadovoljan, a siguran sam da su i mnogi drugi zadovoljni

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Još kad znamo da nismo koristili usluge Stanića, Čolića, Selimovića, Mešića, Mešanovića, pa ni Rovčanina i Spahića, koji će najvjerovatnije vrlo brzo biti standardni prvotimci, onda sama pobjeda još više dobija na značaju. A i Ćulum je igrao samo poluvrijeme, a vrlo vjerovatno će i on biti standardan... Možda onda i onaj Perak, koji danas nije igrao... Ne znam šta je s Petkovićem. Umalo uzesmo Hajduk u gostima, u njihovoj generalci, s kombinovanim timom.
Dobro bi bilo i da je možda Sušiću zapeo Višća za oko, a možda i Šehić...
Ovo danas je bio neki novi ŽELJO. Ispade da imamo preko 20 igrača koji ravnopravno konkurišu za prvi tim.
A na sportnet . hr piše da smo "slavili nulu k'o da smo osvojili titulu", što će reći da je Hrvatima malčice krivo zbog današnjeg rezultata.
P.S. Pročitah negdje da je Popović pripremio šansu za Višću.
Ovo danas je bio neki novi ŽELJO. Ispade da imamo preko 20 igrača koji ravnopravno konkurišu za prvi tim.
A na sportnet . hr piše da smo "slavili nulu k'o da smo osvojili titulu", što će reći da je Hrvatima malčice krivo zbog današnjeg rezultata.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
pa normala ko ce drugi nego lazoŽeljovac je napisao/la:Još kad znamo da nismo koristili usluge Stanića, Čolića, Selimovića, Mešića, Mešanovića, pa ni Rovčanina i Spahića, koji će najvjerovatnije vrlo brzo biti standardni prvotimci, onda sama pobjeda još više dobija na značaju. A i Ćulum je igrao samo poluvrijeme, a vrlo vjerovatno će i on biti standardan... Možda onda i onaj Perak, koji danas nije igrao... Ne znam šta je s Petkovićem. Umalo uzesmo Hajduk u gostima, u njihovoj generalci, s kombinovanim timom.

-PAJA Fan Club!!
Šehić(od 46' Radošević), Bajić, Kerla, Bučan(od 90'+1' Rovčanin), Radovanović(od 90'+1' Farić), Svraka, Bekrić, M. Bešlija(od 75' Serdarević), H. Bešlija(od 46' Ćulum), Višća(od 75' Šimić), Popović(od 86' Spahić)
Žuti kartoni: Svraka u 72' i Kerla u 77'.
Najzanimljivije je to što su Bešlije počele i što je Svraka odigrao cijelu utakmicu.
Žuti kartoni: Svraka u 72' i Kerla u 77'.
Najzanimljivije je to što su Bešlije počele i što je Svraka odigrao cijelu utakmicu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
znao sam da je visca munja 

Bulend Bišćević za suradnju
Među brojnim uzvanicima u svečanoj loži našao se među gostima iz Sarajeva i bivši igrač Hajduka, sadašnji sportski direktor Željezničara Bulend Biščević.
Nekadašnji veznjak Hajduka iz vremena kada je poljudskim travnjakom gazio i Niko Kranjčar nije krio zadovoljstvo dolaskom u Split. Bišević je između ostalog rekao i kako će nastojati produbiti sportsku suradnju Željezničara i Hajduka (s Poljuda je prije mjesec dana na posudbu na Grbavicu otišao vratar Božidar Radošević).
- Željezničar je zainteresiran za trajnu suradnju s Hajdukom. Rado bismo u našim redovima na kaljenju vidjeli mlade i talentirane igrače Hajduka, te ću o tome pričati s Ivicom Šurjakom – najavio je Biščević.
Slobodna dalmacija
Među brojnim uzvanicima u svečanoj loži našao se među gostima iz Sarajeva i bivši igrač Hajduka, sadašnji sportski direktor Željezničara Bulend Biščević.
Nekadašnji veznjak Hajduka iz vremena kada je poljudskim travnjakom gazio i Niko Kranjčar nije krio zadovoljstvo dolaskom u Split. Bišević je između ostalog rekao i kako će nastojati produbiti sportsku suradnju Željezničara i Hajduka (s Poljuda je prije mjesec dana na posudbu na Grbavicu otišao vratar Božidar Radošević).
- Željezničar je zainteresiran za trajnu suradnju s Hajdukom. Rado bismo u našim redovima na kaljenju vidjeli mlade i talentirane igrače Hajduka, te ću o tome pričati s Ivicom Šurjakom – najavio je Biščević.
Slobodna dalmacija
Visca el Višća!
Visca el Višća!

Gospodin Katalinski na tribinama Poljuda.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
jeli to celavŽeljovac je napisao/la:
Gospodin Katalinski na tribinama Poljuda.

a sto amar podjebaje

Visca el Višća!
Visca el Višća!
- BlueSharks
- Kontakt:
Ljudi, zna li ko gdje su trenutno manijaci, evo zovem buraza i ne mogu nikako da ga dobijem 

Strauss Junior
Mozda nema signala ili je u romingu!BlueSharks je napisao/la:Ljudi, zna li ko gdje su trenutno manijaci, evo zovem buraza i ne mogu nikako da ga dobijem
HSK Zrinjski Mostar
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-31355.htm Zipa ovo zeljo odigro 1-1 sa hajdukom hahahahhaha e jesu smijesni ovi novinari sa sportsport.ba a danas napisali Hodre zla...cccccc 

SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!
A dobra im je i ova rečenica: "Nakon što je dans Željezničar odigravši 1:1 na Poljudu...izjavio je za hrvarske medije da nije oduševelje igrom spolitskog sastava." Završen citat.ADMIR_HZ87 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-31355.htm Zipa ovo zeljo odigro 1-1 sa hajdukom hahahahhaha e jesu smijesni ovi novinari sa sportsport.ba a danas napisali Hodre zla...cccccc
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ne bih da ismijavam sajt na kojem pišemo i ciji forum koristimo,ali malo pismenosti nebi škodilo bar za ove koji pišu za naslovnu stranu...ovdje na forumu se može svašta pisati i tolerisati manjak pismenosti ali naslovnica je nešto drugo.
Možemo razumjeti kad se desi greška u pisanju - dešava se ,ali ove pravopisne greške nisu "od juce".
Možemo razumjeti kad se desi greška u pisanju - dešava se ,ali ove pravopisne greške nisu "od juce".
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
Pridruzujem se dobar rezultat jest da je bilo guzovače al dobro ste prosli.Ted Mosby je napisao/la:Čestitke Želji na dobrom rezultatu

230 navijača ŽELJE na ovoj slici. Da prekinemo špekulacije.
Video izvještaj Nove TV
http://sport.dnevnik.hr/clanak/rubrika/ ... ucima.html
Brilijantan intervju Mensura Svrake

Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Levin i 41 gost.