FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Krste Velkoski dobio poziv za prijateljski mec protv Katara i Kameruna 
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 08 maj 2014, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
-
wienultras
- Kontakt:
neznam,zelje navijaca sarajeva su jedno,tanove zamisli drugo,nisam vas fan,ni grada,pogotovo kluba,ali vodim se logikom i zelim svim klubovima da uspiju,i povecaju nam rejting,pa nekada kada moj klub uspije izboriti evropu,bice nam lakse..covjek ce dati nesto novca na kraju sezone,i poslati minimalno dvojicu u sarajevo..ako budete pametni,moglo bi ovo za vas biti lijepo ljetoPerryFred je napisao/la:Onda je to Velikonjawienultras je napisao/la:jedan napadac i jedan stoper dolaze sigurno,ostalo,zavisi od zelja uprave sarajeva.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Izvor?
Ovo ko da citam neku bajku hehehe... krenulo je krenulo, pa sta. 
-
meme pitar
- Kontakt:
Sarajevu se nudi Emir Hadžić ali mislim da neće ništa biti od toga. Postoji i šansa da se zadrži i Mate Jajalo, što bi za nas značilo mnoooogo. Uprava traži da popuni desnu stranu i mislim da je može začepiti sa Hebibovićem. Ipak prvo da završimo ovu sezonu i da uzmemo kup ABD! A onda razmišljamo o protivniku u euru!
Puno srece u euro kupovima Sarajevu, da dogurate abd do evropske lige, ali Hebibovica zaboravite. ;)On ce otici samo negdje van ove taraba lige da igra il mozda ako imate 350 tisuca hiljada eura?meme pitar je napisao/la:Sarajevu se nudi Emir Hadžić ali mislim da neće ništa biti od toga. Postoji i šansa da se zadrži i Mate Jajalo, što bi za nas značilo mnoooogo. Uprava traži da popuni desnu stranu i mislim da je može začepiti sa Hebibovićem. Ipak prvo da završimo ovu sezonu i da uzmemo kup ABD! A onda razmišljamo o protivniku u euru!
Forza Velez!
- franklampard8
- Kontakt:
A znas i sam da imamoKadet91 je napisao/la:Puno srece u euro kupovima Sarajevu, da dogurate abd do evropske lige, ali Hebibovica zaboravite. ;)On ce otici samo negdje van ove taraba lige da igra il mozda ako imate 350 tisuca hiljada eura?meme pitar je napisao/la:Sarajevu se nudi Emir Hadžić ali mislim da neće ništa biti od toga. Postoji i šansa da se zadrži i Mate Jajalo, što bi za nas značilo mnoooogo. Uprava traži da popuni desnu stranu i mislim da je može začepiti sa Hebibovićem. Ipak prvo da završimo ovu sezonu i da uzmemo kup ABD! A onda razmišljamo o protivniku u euru!
Forza Velez!
1946
-
fcsforever
- Kontakt:
@Kadet 91
znas li ti da mi imamo te pare i da ga mozemo kupiti ????
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Imamo ali ne vrijedi toliko.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Imamo ali ne vrijedi toliko.
nasih vrijedi,ali eura ne.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Lafmomane, buraz ti si stvarno prenaporan frajer. Ti blage veze nemas o zivotu. Sarajevo ima 700.000KM da kupi jednog igraca iz Premijer ligefcsforever je napisao/la:@Kadet 91
Dobro ako imate. Vidicemo jos ovo ljeto sta ce da bude. 
Puno vam srece pitari u evro kupovima!
Forza Velez!
Forza Velez!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Necemo ga kupovati.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- franklampard8
- Kontakt:
Hvala šefeKadet91 je napisao/la:Dobro ako imate. Vidicemo jos ovo ljeto sta ce da bude.
Forza Velez!
1946
Tan ima da na to dodas jos dvije nule i ako mu se digne kupit ce Hebibovica.stannis je napisao/la:Lafmomane, buraz ti si stvarno prenaporan frajer. Ti blage veze nemas o zivotu. Sarajevo ima 700.000KM da kupi jednog igraca iz Premijer ligefcsforever je napisao/la:@Kadet 91
znas li ti da mi imamo te pare i da ga mozemo kupiti ????![]()
Uzet ce Velez i to ako im se bude moglo toliko ponuditi.PerryFred je napisao/la:100 hiljada € max.Kadet91 je napisao/la:Puno srece u euro kupovima Sarajevu, da dogurate abd do evropske lige, ali Hebibovica zaboravite. ;)On ce otici samo negdje van ove taraba lige da igra il mozda ako imate 350 tisuca hiljada eura?meme pitar je napisao/la:Sarajevu se nudi Emir Hadžić ali mislim da neće ništa biti od toga. Postoji i šansa da se zadrži i Mate Jajalo, što bi za nas značilo mnoooogo. Uprava traži da popuni desnu stranu i mislim da je može začepiti sa Hebibovićem. Ipak prvo da završimo ovu sezonu i da uzmemo kup ABD! A onda razmišljamo o protivniku u euru!
Forza Velez!
neke stvari se nemogu kupiti novcem ani u bih moze i hoce igrati samo u svetom crvenom dresu fk velez a sarajevu sretno u pohodu na evropu jedino vama zelimo da docekate iducu godinu u evropi
- franklampard8
- Kontakt:
Ti vise postova imas na nasoj temi nego na "svojoj"...stannis je napisao/la:Lafmomane, buraz ti si stvarno prenaporan frajer. Ti blage veze nemas o zivotu. Sarajevo ima 700.000KM da kupi jednog igraca iz Premijer ligefcsforever je napisao/la:@Kadet 91
znas li ti da mi imamo te pare i da ga mozemo kupiti ????![]()
Navodno za Zelju navijas, tako kazu barem.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.