Halali, znam da ima i onaj Stanisa, pa ih zamijeniPerryFred je napisao/la:Nije Stanisa nego Stevo.FKS1946 je napisao/la: Amer Bekic, Deni Simenunovic, Stanisa Nikolic, Ivan Crnov (HNK Zrinjski)
Jasmin Mesanovic, Slobodan Lakicevic (Celik Zenica)
Amar Rahmanovic, Asim Zec, Dzenan Durak (FK Olimpic)
Uros Stojanov (NK Jedinstvo)
Damir Mehidic (Sloboda Tuzla)
Ovo su samo igraci iz BiH,provjereni igraci, vjerovatno i najbolji i samo su neka od imena kojima istice ugovor na ljeto, a velike su sanse da ce nekoliko od ovih igraca zavrsiti na ljeto kod nas, a Amer Bekic je vec 85 % zavrsio posao sa nasom upravom![]()
On je vec ostario,treba nam perspektivniji napadac.Durak i Lakicevic definitivno nemaju kvalitet za Sarajevo,ostali bi se mogli testirati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
M.Delac 2
Koliko će šta mislite raje doći na Koševo?
-
bordobijeli
- Kontakt:
cener sve ispod loše ,sve preko dobro .moje misljanjebegipasha je napisao/la:Koliko će šta mislite raje doći na Koševo?
Ako bude ispod deset hiljada, onda ne zaslužujemo ništa.....ako bude preko petnaest hiljada udarati se nogom u gu....begipasha je napisao/la:Koliko će šta mislite raje doći na Koševo?
Moja neka procijena od 13 do 16 hiljada...
Nadam se da će cijena karte biti prihvatljiva za sve...
16 hiljada ? pa ocemu ti pricas, protiv Levskog vas je bilo 15 hiljada, a da na osvajanje kupa dodje vise od toga, bas logicno nekako, 8 milja vam je plafonhilmo je napisao/la:Ako bude ispod deset hiljada, onda ne zaslužujemo ništa.....ako bude preko petnaest hiljada udarati se nogom u gu....begipasha je napisao/la:Koliko će šta mislite raje doći na Koševo?
FKŽ !
Pa šta je to Levski ?TeaM87 je napisao/la:16 hiljada ? pa ocemu ti pricas, protiv Levskog vas je bilo 15 hiljada, a da na osvajanje kupa dodje vise od toga, bas logicno nekako, 8 milja vam je plafonhilmo je napisao/la:Ako bude ispod deset hiljada, onda ne zaslužujemo ništa.....ako bude preko petnaest hiljada udarati se nogom u gu....begipasha je napisao/la:Koliko će šta mislite raje doći na Koševo?
Ne osvaja se kup svake godine, a svake godine se igra jedna takva europska utakmica...
-
bordobijeli
- Kontakt:
protiv levskog nije moglo vise ni doci pošto su samo bili otvoreni istok i sjever .kao sto napisa 10 000 ok sve preko pllus.TeaM87 je napisao/la:16 hiljada ? pa ocemu ti pricas, protiv Levskog vas je bilo 15 hiljada, a da na osvajanje kupa dodje vise od toga, bas logicno nekako, 8 milja vam je plafonhilmo je napisao/la:Ako bude ispod deset hiljada, onda ne zaslužujemo ništa.....ako bude preko petnaest hiljada udarati se nogom u gu....begipasha je napisao/la:Koliko će šta mislite raje doći na Koševo?
kazem Levski jer je to po vama najveci uspjeh BH fudbala zadnjih 10 godina, a to da se ne osvaja kup svake godine govorite u svoje ime, na stranu sve, kao sto sam rekao nekih 8 milja je plafon a 10 bi bilo iznenađenjeBelminM23 je napisao/la:Pa šta je to Levski ?TeaM87 je napisao/la: 16 hiljada ? pa ocemu ti pricas, protiv Levskog vas je bilo 15 hiljada, a da na osvajanje kupa dodje vise od toga, bas logicno nekako, 8 milja vam je plafon
Ne osvaja se kup svake godine, a svake godine se igra jedna takva europska utakmica...
FKŽ !
Pa šta je to Levski ?BelminM23 je napisao/la:16 hiljada ? pa ocemu ti pricas, protiv Levskog vas je bilo 15 hiljada, a da na osvajanje kupa dodje vise od toga, bas logicno nekako, 8 milja vam je plafonTeaM87 je napisao/la:Ako bude ispod deset hiljada, onda ne zaslužujemo ništa.....ako bude preko petnaest hiljada udarati se nogom u gu....hilmo je napisao/la:Koliko će šta mislite raje doći na Koševo?
Ne osvaja se kup svake godine, a svake godine se igra jedna takva europska utakmica...[/quote]
U vašem slucaju istina da se kup ne osvaja svake godine. Svakih 15 godina tacnija.
Mislim da ako bude 10 tisuca da je to odlicno, ali ..
- Evolution87
- Kontakt:
pa protiv levskog i nije moglo vise ni statiTeaM87 je napisao/la:16 hiljada ? pa ocemu ti pricas, protiv Levskog vas je bilo 15 hiljada, a da na osvajanje kupa dodje vise od toga, bas logicno nekako, 8 milja vam je plafonhilmo je napisao/la:Ako bude ispod deset hiljada, onda ne zaslužujemo ništa.....ako bude preko petnaest hiljada udarati se nogom u gu....begipasha je napisao/la:Koliko će šta mislite raje doći na Koševo?
ja ocekujem 2 milje
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
pa i govorim u naše ime... Ako sad neće doći navijači Sarajeva na utakmicu, onda stvarno ne znam kad će...TeaM87 je napisao/la:kazem Levski jer je to po vama najveci uspjeh BH fudbala zadnjih 10 godina, a to da se ne osvaja kup svake godine govorite u svoje ime, na stranu sve, kao sto sam rekao nekih 8 milja je plafon a 10 bi bilo iznenađenjeBelminM23 je napisao/la:Pa šta je to Levski ?TeaM87 je napisao/la: 16 hiljada ? pa ocemu ti pricas, protiv Levskog vas je bilo 15 hiljada, a da na osvajanje kupa dodje vise od toga, bas logicno nekako, 8 milja vam je plafon
vadi vas to sto ce doci dosta raje koja je zaboravila kako izgleda pehar, sreca vasa pa nemata problem zvani "zasicenost peharima"
FKŽ !
Koji bi to najveci uspjesi bh fudbala u zadnjih deset godina osim Levskog i Genka mogli biti?Mozda jos kad je Slavija izbacila danski Aalborg,ostalo nije vrijedno pomena.TeaM87 je napisao/la:kazem Levski jer je to po vama najveci uspjeh BH fudbala zadnjih 10 godina, a to da se ne osvaja kup svake godine govorite u svoje ime, na stranu sve, kao sto sam rekao nekih 8 milja je plafon a 10 bi bilo iznenađenjeBelminM23 je napisao/la:Pa šta je to Levski ?TeaM87 je napisao/la: 16 hiljada ? pa ocemu ti pricas, protiv Levskog vas je bilo 15 hiljada, a da na osvajanje kupa dodje vise od toga, bas logicno nekako, 8 milja vam je plafon
-
bordobijeli
- Kontakt:
evo jedan detalj u našoj igri koji nas je dosta puta koštao a mogao je i juce .uglavnom nam se desava poslije kornera ,mesanovic okrece dva puta nase igraci i otvara cistu kontru za Baraca pa brate mili tu ga izuješ na njihovoj polovini i kraj price ,sto bi rekli nasi reporte profesionalni faul to moraju raditi nasi veznjaci .u podgorici protiv zete isto poslije kornera ljudi u kontru mislim da je suljic bio pusti covjeka da ga prodje i dobi smo gol .i imali smo još takvi stvari mislim da se to ne smije desavati .sad ce reci da pretjerujem al eto to mi nekako zapelo za oko 
Željo izbacio Sheriff .
To bi bilo to ..
To bi bilo to ..
Sheriff je u rangu sa nasim izbacivanjem Spartaka iz Trnave,to mozemo svrstati u drugi red uspjeha.PerryFred je napisao/la:Željo izbacio Sheriff.
To bi bilo to ..
A koji je red uspjeha Kukesi i Zeta ?HzSM je napisao/la:Sheriff je u rangu sa nasim izbacivanjem Spartaka iz Trnave,to mozemo svrstati u drugi red uspjeha.PerryFred je napisao/la:Željo izbacio Sheriff.
To bi bilo to ..
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da se zaboravlja najveci uspjeh u Europi poslje rata, tj prolazak u play off EL kad smo ispali od Cluja.Kakav crni Levski i trice...
3 pretkolo nije vele uspjeh.
SHeriff je u rangu vaseg izabcivanja Levskog, ne pricaj glupostiHzSM je napisao/la:Sheriff je u rangu sa nasim izbacivanjem Spartaka iz Trnave,to mozemo svrstati u drugi red uspjeha.PerryFred je napisao/la:Željo izbacio Sheriff.
To bi bilo to ..
@samosarajevo a sta cemo sa Newcastlom ?
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 08 maj 2014, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.