Stalno ponavljam, ali hajde da vjerujemo iz prve ruke.Raiola: “Pogba resterà alla Juve. Presto l’incontro con Marotta per il rinnovo”
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Burberry46
- Kontakt:
Brz oporavak nasem Kingu Vidalu
Nadam se da je istina za Kolarova, pravi lijev bek sto nam treba
Sanchez, Kolarov fantasticno
Pirlo89 dobro nam dosao

Nadam se da je istina za Kolarova, pravi lijev bek sto nam treba

Sanchez, Kolarov fantasticno

Pirlo89 dobro nam dosao
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
http://www.juventus.com/juve/en/news/ch ... _breakfast" onclick="window.open(this.href);return false;
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Juventus are said to have sent a representative to speak to the Manchester City flanker's entourage to discuss the possibility of a move to Turin.
★ 32 SCUDETTI ★
prema listi najbogatijih klubova mi smo na devetom mjestu, samo 3mill iza milana.. tacnije tu je nekih 4-5 klubova u 50ak mill, i sljedece sezone cemo sigurno napredovati prije svega jer milan ne igra CL, ali to je manje bitno
a sto je puno bitnije jeste da smo povecali profit u odnosu na proslu godinu za 22%, prije svega zbog stadiona i prodaje dresova..
nas veliki skok u finansijskom smislu se ocekuje tek kada stupi onaj ugovor sa adidasom na snagu
izgleda da dolaze neka bolja vremena.. samo da platini pozanje ove vjestacke klubove i lupi im koju kaznu kako bi se transferi unormalili na na neke pristojne sume.. pa da marotta moze kupiti 5 wc igraca za 50mill

a sto je puno bitnije jeste da smo povecali profit u odnosu na proslu godinu za 22%, prije svega zbog stadiona i prodaje dresova..
nas veliki skok u finansijskom smislu se ocekuje tek kada stupi onaj ugovor sa adidasom na snagu

izgleda da dolaze neka bolja vremena.. samo da platini pozanje ove vjestacke klubove i lupi im koju kaznu kako bi se transferi unormalili na na neke pristojne sume.. pa da marotta moze kupiti 5 wc igraca za 50mill

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
otkad Di Marija valja ko igrac ovdje na temi 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
od kada se sve vise spominju cerci, biabiany,nani..ultrasstyle_tz je napisao/la:otkad Di Marija valja ko igrac ovdje na temi

zezam se.. di maria bi bio sedmica na lotu.. on i sanchez.. pffff, nerealno da dodju obojica.
Zadovoljan ja sa Sančezom, Ćerćijem i Kolarovim, odličan 5- prelazni rok
Jedino što se molim Bogu jeste da ne dođe Morata, šta će nam on pored svih ovih špiceva što imamo, a ne bi sigurno došao za dž već bi ga preplatili, kako što se to gotovo uvek radi kada je u pitanju igrač Reala.

Jedino što se molim Bogu jeste da ne dođe Morata, šta će nam on pored svih ovih špiceva što imamo, a ne bi sigurno došao za dž već bi ga preplatili, kako što se to gotovo uvek radi kada je u pitanju igrač Reala.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i za tog Cercija imam neki dobar osjecaj, kao i za Di Mariju...svidja mi se nesto kod njega, u tom stilu igre..
a sto se tice Morate, bolje on nego Djilardino, Osvaldo i slicni..IGRA za Real, jako je mlad, ima strasne brojke u mladoj reprezentaciji..ubjedjen sam da je veci potencijal i od Gabiadinija i od Imobilea..naravno to sve ako bi igrali sa 2 krila, bio bi odlicna zamjena za Ljorentea..u 3-5-2 bi bio teski flop
a sto se tice Morate, bolje on nego Djilardino, Osvaldo i slicni..IGRA za Real, jako je mlad, ima strasne brojke u mladoj reprezentaciji..ubjedjen sam da je veci potencijal i od Gabiadinija i od Imobilea..naravno to sve ako bi igrali sa 2 krila, bio bi odlicna zamjena za Ljorentea..u 3-5-2 bi bio teski flop
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlCapitano
- Kontakt:
Alexis, Candreva i Kolarov. Ja bih bio pre prezadovoljan, odusevljen. Vise niko i ne treba. 

Problem oko Morate bi mogao biti i taj što RM želi da ugradi klauzulu u ugovoru po kojem bi ga mogli vratiti nazad u naredne 2-3 sezone ako zadovolji njihove apetite, Juventus nije klub koji bi trebao pristajati na ovakve klauzule i dogovore. Mlad i perspektivan jeste, ali i bez klauzule kad bi morali dati 15-20M za njega to je po meni previše, jer ima još pozicija na kojima su potrebnija pojačanja.
Nani/Cerci, Sanchez, Coentrao/Kolarov bi bio dobar posao za početak
, naravno nakon toga se riješiti viška i još popuniti gdje bude trebalo
. Također se sve više piše o tom kako Conte želi Gabbiadinia priključiti ekipi.
Nani/Cerci, Sanchez, Coentrao/Kolarov bi bio dobar posao za početak

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma smijesno pored toliko napadaca u suvlasnistvu da se placa nekakav Morata 15-20 miliona i to klauzula za povratak, pa nije Juve klub koji ce pravit i razvijat nekome igrace. Fina se imena spominju pa cemo vidjet, uz navedenih 4-5 igraca mislim da je realno ocekivat i drugu formaciju.
Alessandro Del Piero !
ma moratta ne dolazi u obzir po meni.. imamo mi trojicu takvih na posudbama i u suvlasnistvu koje mozemo dobiti za znatno manju cijenu.
cerci je dobar za talijanske okvire, a sto se tice tima za evropu ne vidim kako on moze biti neko ko ce napraviti razliku u bitnim utakmicama kad treba slomiri kopenhagen u gostima
cerci je dobar za talijanske okvire, a sto se tice tima za evropu ne vidim kako on moze biti neko ko ce napraviti razliku u bitnim utakmicama kad treba slomiri kopenhagen u gostima

Di Marzio kaze da je SD Borussie.D stigao u Torino u 15:20h i trenutno je u sjedistu naseg kluba gdje ce voditi pregovore oko Immobilea.
★ 32 SCUDETTI ★
Ne mogu da vjerujem kako smo glupi, imamo igraca iz naseg pogona koji je prvi strijelac Serie A i mi cemo ga prodat a ganjat tamo neke Morate koji nisu zabili dva gola, koji retardi.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- 10DelPiero
- Kontakt:
Najtuznije sto ce pare od Immobilea proslijedit za Moratu talenta. Kakav specijalan potez ovom bi vjeruj mi i Moggi pozavidioSissoko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kako smo glupi, imamo igraca iz naseg pogona koji je prvi strijelac Serie A i mi cemo ga prodat a ganjat tamo neke Morate koji nisu zabili dva gola, koji retardi.

Alessandro Del Piero !
Upravo i ja to mislim, ali može im se oprostiti ako će uz Moratu dovesti Kolarova i Sancheza.. Mada, po meni je Morata panj jedan obični, bolje Berardia vratiti sa posudbe10DelPiero je napisao/la:Najtuznije sto ce pare od Immobilea proslijedit za Moratu talenta. Kakav specijalan potez ovom bi vjeruj mi i Moggi pozavidioSissoko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kako smo glupi, imamo igraca iz naseg pogona koji je prvi strijelac Serie A i mi cemo ga prodat a ganjat tamo neke Morate koji nisu zabili dva gola, koji retardi.

Ja te volim, volim Željo..
- HeavensWonder
- Kontakt:
Ma neka i prodaju Immobilea i te pare preusmjere na dovođenje Sancheza ili Kolarova, a Gabbiadini i Berardi ili Zaza da nam se vrate. Imamo hrpu napadača koji su strašni, momci koji ginu na terenu i mi ćemo dovoditi Realove potrošene "zvijezde". Nisam čak ni za dovođenje Sancheza, ali je eto radi Evropskog projekta potreban neko s više iskustva. Kao 4 i 5 napadač Gabbiadini i Berardi obavezno... Ta 2ica u Serie A čuda rade, a za Evropu imamo Teveza, Llorentea i Sancheza ako dođe. Uz iskustvo ove trojice, Berardi i Gabbiadini ako nastave da rade kao i dosad i mogli bi izrasti u vrhunske napadače i da smo mirni narednih 10 godina.
Ono što jeste problem jeste lijeva strana. Cuadrado i Kolarov i eventualno Lulić kad već Conte toliko insistira. To mora biti prioritet ove sezone jer je očigledno da smo pročitani sa ovom taktikom i da se Conte već umorio od iznalaženja kombinacija kako da probije lijevu stranu i kako da Asamoah odigra dobro na neprirodnoj poziciji. To je broj 1, a onda ovi ostali napadači.
Što se tiče Drogbe, Meneza i ovih veterana. Hvala im na lijepim potezima u kojima smo uživali prethodnih godina, ali neka sreću traže po Kuvajtu i Kini. Mi imamo svoju Primaveru i fantastične napadače koje moramo da iskoristimo.
Ono što jeste problem jeste lijeva strana. Cuadrado i Kolarov i eventualno Lulić kad već Conte toliko insistira. To mora biti prioritet ove sezone jer je očigledno da smo pročitani sa ovom taktikom i da se Conte već umorio od iznalaženja kombinacija kako da probije lijevu stranu i kako da Asamoah odigra dobro na neprirodnoj poziciji. To je broj 1, a onda ovi ostali napadači.
Što se tiče Drogbe, Meneza i ovih veterana. Hvala im na lijepim potezima u kojima smo uživali prethodnih godina, ali neka sreću traže po Kuvajtu i Kini. Mi imamo svoju Primaveru i fantastične napadače koje moramo da iskoristimo.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
Kakav bolan Morata, o čemu vi pričate?
Giovinco, Tevez i Llorente ostaju 100%. Dodamo tu još jednog od dvojice Gabbiadini/Berardi ili čak nekim čudom obojicu + krila/krilni napadači u vidu Nanija ili Sancheza i nema nikakvog mjesta za Moratu.

Giovinco, Tevez i Llorente ostaju 100%. Dodamo tu još jednog od dvojice Gabbiadini/Berardi ili čak nekim čudom obojicu + krila/krilni napadači u vidu Nanija ili Sancheza i nema nikakvog mjesta za Moratu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.