FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 08 maj 2014, 19:45

ako neko od pionira čita ovo nek mi se javi na pm. hvala

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 08 maj 2014, 19:52

Ma ono isto kao da smo mi Bundesliga i sve nam igraci pucaju od snage, pa ako Bekric ima malo viska kila da ne dolazi, a logike u pm. Nespremni Jamak i Svraka iznijeli sezonu jako dobro, tako da to kod ne igra nikakvu ulogu. Onaj Bekric samo da je igrao vise i bio na pravoj poziciji ima li bi strasno dobru ekipu.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 08 maj 2014, 19:55

Ako cemo ga opet trositi na lijevom krilu bolje da ga ne vracamo, neka ga tamo, nek zaradjuje kad mu se moze. Ako ce igrati ono sto najbolje zna, na sredini terena nasa vrata su uvijek otvorena, za njega uvijek ima mjesta. Rijetko koji igrac je toliko ostao vezan za Zelju i Manijake kao Bekrija. :tokralju:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 08 maj 2014, 19:56

Ma lego bi nam ko budali šamar svakako. Fali nam to iskustvo, iskustvo koje će povezat onu omladinu u timu. Dado i kompanija mogu dosta toga naučiti od takvog igrača. :-)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 08 maj 2014, 20:02

stannis je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Šuška se oko Bekrije,moje mišljenje je da ako hoce da igra kao što je igrao u sezoni 2009-2010,ponudio bih mu extra uslove,međutim ako dođe, kao prošli put sa viškom kilograma i totalno van forme,onda je bolje da i ne dolazi,mada samom pojavom na terenu protivniku stvara strah i nervozu ..
Ma kakvim viskom kila sta lupetas majke ti tvoje ? A sto ljudi mogu srat cudo jedno.
Prvo,necu se spuštati na tvoj nivo komunikacije, imao je kila viška,ne znam koliko si informisan i koliko dolaziš na utakmice,pored toga je bio i nespreman jer par mjeseci uopšte nije igrao prije povratka u Želju,istina igrao je na poziciji lijevog krila i tu se nije pretjerano isticao,dok je u sezoni 2009-2010 igrao na svojoj poziciji i tu je razvaljivao..
p.s. Samir Bekrić jedan je od nas ! :cool:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 maj 2014, 20:04

fedeltafrotta je napisao/la:e čuj pioniri 13-1 na koševu uzeli jufke :lol: :tokralju:
:lol: :lol:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 08 maj 2014, 20:15

Prvo da čestitam pionirima i juniorima da sjajnim rezultatima, bravo omladino :clap: :zviz:
Iz ovog tima juniora će se sigurno sa nekim momcima moći potpisati ugovori.
Pošto smo se vjerovatno plasirali u Evropu da kažem i ja nekoliko stvari:

Krećemo od prvog pretkola i u prvom i u drugom smo nositelji. Dakle, ne mogu reći lagane utakmice, ali su definitivno prolazne, vidjećemo Želju konačno kako se nosi u ulozi favorita u Evropi.
Što se mene tiče, najviše bih volio protivnike koji su nam blizu, zbog svih troškova, kako kluba tako i navijača.. ( Slovenija, CG, Bugarska, Albanija pa čak i Hrvatska ). Srpskog predstavnika ne bih volio da izvučemo.
Eh, u prvom pretkolu, možemo izvući Crnogorskog Čelika i Lovćen te Albanske ekipe Teuta i Laci. Dakle, bile bi to prolazne utakmice a išlo bi bruku naših navijača na gostovanje.
Što se tiče drugog pretkola, tu se nalazi veći broj ekipa iz regije koje nam mogu biti protivnici, kao Lokomotiv Zagreb, Botev, Kosice, Budućnost, Jagodina(?), Gorica, Vardar, Rudar iz Velenja, Metalurg Skoplje te Kukesi :mrgreen:
Ovdje bih volio albance, čisto zato da osvetimo svoje komšije :tralala:

Što se trećeg pretkola tiče, tu su već neke strašno jake ekipe koje su svemirski brod za nas, kao što je Lyon, PSV, Villareal, Hull City(?), Torino....
Svakako, ima i prolaznih protivnika, nekako najlakši iz ovog djela su grčki Atromitos, Molde i CSKA Sofia. Treba napomenut i da se ovdje nalaze Hajduk iz Splita te Partizan, a njih ne bih volio jer bi moglo biti nemilih scena van terena.
O Play offu ipak neću, da nam je doći do tog trećeg pretkola da popravimo tu svoju poražavajuću statistiku u Evropi, a onda u trećem kolu šta bude, red bi bio da nas sreća pogleda prilikom izvlačenja pa da izvučemo neke najslabije od najjačih. Ako to prođemo, u play offu može biti svašta...
Ali dugo do toga, imao sam vremena pa sam mogao šarati, odužih baš, nadam se da će bar neko pročitati ovo :mrgreen:

A do tad, dovesti 2-3 provjerena igrača uz makar 2 juniora sa punim povratkom povrijeđenih igrača i odraditi neke dobre pripreme. Nadam se da ne tražim puno :bih:
Ja te volim, volim Željo..

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 08 maj 2014, 20:53

terabajt je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:e čuj pioniri 13-1 na koševu uzeli jufke :lol: :tokralju:
:lol: :lol:
Akademija jufkica, kamp od 6 miliona, sva djeca iz cijele BIH se skupljaju u tom kampu. Talenti nad talentima :lol:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 08 maj 2014, 21:03

Pitarima kad dođe petak pitaju jel opet 13-ti :mrgreen:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 08 maj 2014, 21:05

@gio10 Hvala druze za analizu,odlicna je.Bas me zanimalo koji su nam potencijalni protivnici,i ja bih takodje volio regionalne predstavnike,atraktivnije svakako i za gostovanje a i za domace utakmice,vise se raja zapali na nekog crnogorskog ili albanskog predstavnika nego za maltezane recimo.U svakom slucaju bolje za finansije.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 08 maj 2014, 21:06

Željooooo je napisao/la:
Pitarima kad dođe petak pitaju jel opet 13-ti :mrgreen:

ipak je 12:1 do mene je izvinjavam se

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 maj 2014, 21:11

E jbg samo 12 :(

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 08 maj 2014, 21:13

terabajt je napisao/la:E jbg samo 12 :(
e vidiš druže tu je do izražaja došao onda naš mentalitet,nakon 12 smo stali,našim igračima treba usaditi u glavu, da pune protivnika sve dok sudija ne odsvira kraj a ne nakon 12 da povuku rucnu .. :mrgreen: :lol:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 maj 2014, 21:13

Željooooo je napisao/la:
terabajt je napisao/la:E jbg samo 12 :(
e vidiš druže tu je do izražaja došao onda naš mentalitet,nakon12 smo stali,našim igračima treba usaditi da pune protivnika sve dok sudija ne odsvira kraj a ne nakon 12 da povuku rucnu .. :mrgreen: :lol:
O tome ti pricam :urnebes:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 08 maj 2014, 21:20

ennis je napisao/la:@gio10 Hvala druze za analizu,odlicna je.Bas me zanimalo koji su nam potencijalni protivnici,i ja bih takodje volio regionalne predstavnike,atraktivnije svakako i za gostovanje a i za domace utakmice,vise se raja zapali na nekog crnogorskog ili albanskog predstavnika nego za maltezane recimo.U svakom slucaju bolje za finansije.
Evo i tebi i svima koji hoće da prate koga možemo izvući:
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... AAn075dSR0" onclick="window.open(this.href);return false;

Dole u lijevom ćošku piše CL (Champions League) i EL (Europa League), kliknite na EL i moći ćete vidjeti naš koef. kao i sve naše moguće protivnike

@tema o pionirima Malo smo se našalili, ali nemojte pretjerati, dajte malo da oživimo temu, da se piše šta konstruktivno, prizvaćete smorove na našu temu pa belaj. :zviz: :salut:
Ja te volim, volim Željo..

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 08 maj 2014, 21:26

sjeća li se neko numinog intervjua sa zhujom kada je pricao o istoku kako ga je lagano osposobiti... pa majku mu 20 godina cekamo i da se bar beton ne izlije... ne kazem ja da bi bila puna tribina ali sigutno da bi ljepse sve izgledalo... necu da pocinjem pricu o wc-ima... ima puno nekih stvari koje se trebaju raditi... al eto... nek se ne puca :zviz:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 08 maj 2014, 21:29

23. juna cemo saznati imena protivnika u prvom, odnosno drugom pretkolu EL. U prvom ne bi trebalo biti nikakvih problema, tu bi trebali dobiti sa vise golova razlike. Drugo pretkolo, opet je velika sansa da budemo favoriti i da dobrom igrom prodjemo dalje, ali tu oprez mora biti na jos jednom vecem nivou. Ima jos vremena kad cemo mi analizirati eventualne protivnike i to, ali prva dva pretkola bi se morala proci. Trece pretkolo nosi izazov, tu cemo biti sigurno u podredjenom polozaju, s tim sto ima ekipa i tu koje nisu toliki bauk i s kojima bi se moglo igrati.

Puno vaznije od tih protivnika je s kojom ekipom cemo mi docekati Evropu. Hoce li biti rasipanje ekipe ili samo par odlazaka i hoce li se dovesti neko pojacanje ili samo potpisivanje novih juniora, nadam se kombinaciji ovo dvoje. Valja odigrati pristojno u Evropi i opet se boriti za trofeje u domacem prvenstvu, ova ekipa ako ostane bez par igraca to nece biti u stanju ako ne dovede nesto konrektno.

I jos jedno pitanje, formiraju li se regionalne grupe prije izvlacenja i u EL kao u LP??
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 08 maj 2014, 21:51

Fenomenalni pioniri deklasirali Sarajevo sa čak 12:1

http://fkzeljeznicar.ba/fenomenalni-pio ... -121/8756/" onclick="window.open(this.href);return false;

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 maj 2014, 21:57

fkzeljeznicarba je napisao/la:Fenomenalni pioniri deklasirali Sarajevo sa čak 12:1

http://fkzeljeznicar.ba/fenomenalni-pio ... -121/8756/" onclick="window.open(this.href);return false;
:tokralju: :clap:
DRUG NEBI TI PUNCA

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 08 maj 2014, 22:06

ja nebi rizikovo i oslanjo se na Colu ili Kvesu a pogotovo na Ramica i Bajica jer po meni nedovoljno borbeni i kvalitetni za neku buducnost.Pod hitno bi se rjsio ako ikako moze Svrake i Selimovica jer nisu ove godine nista pokazali.Umjesto da budu primjer mladzim.Treba nam bogami dosta novih igraca da bi nadoknadili Stanica,tom ica i ostale koji odu.Uzet onog spica iz Jedinstva ali odma nista necekat .

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 23 gosta.