Mensur Mujdža

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zgembo89
Kontakt:

Re: Mensur Mujdža

Post Postao/la zgembo89 » 03 maj 2014, 20:25

STo se tice Mujdze on nije spreman i nece nam biti od koristi to se vidjelo i protiv Egipta kad nije mogo da istrci ni prvo poluvrijeme..Sta je rjesenje ne znam ali definitivno ovaj covjek je van forme i totalan promasaj bi bio gurati ga da igra

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 08 maj 2014, 19:19

- Spreman sam, odmoran i imam puno snage, kazao je Mujdža njemačkim medijima uz to posebno se zahvaljujući ljekarskom timu Freiburga koji je učinio velike napore da ga u što kraćem vremenskom roku osposobi za nove izazove.
Hvala Bogu :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 maj 2014, 19:23

HariTz je napisao/la:
- Spreman sam, odmoran i imam puno snage, kazao je Mujdža njemačkim medijima uz to posebno se zahvaljujući ljekarskom timu Freiburga koji je učinio velike napore da ga u što kraćem vremenskom roku osposobi za nove izazove.
Hvala Bogu :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ma Mujdzone ce biti potpuno spreman,na zalost nekih koji prizeljkuju da ne bude da moze igrati Avdo :oops:
Koliko god je mozda hendikep sto nije igrao puno toliko je i dobro jer je potpuno odmoran i spreman za najvece napore.
Uigran je sa reprezentacijom i tu nema nikakvih problema.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 maj 2014, 21:13

Mislim da ce Mujdza biti potpuno spreman do prve utakmice protiv Argentine,ima jos 40 dana,bice tu dosta prirpemnih utakmica... dovoljno vremena da bude u formi! On nam je jako bitan igrac i vjerujem da s njim nece biti problema!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 08 maj 2014, 21:23

Ima dovoljno vremena da se jos jednom povrijedi i oporavi!!!

Sent from my Home using fingers

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 maj 2014, 21:23

Koja sreca, bez ovog momka smo mnogo slabiji, sto u defenzivi, sto u napadu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2014, 21:29

Virtu4l je napisao/la:Muki će biti spreman do SP.
Rečeno još prije mjesec dana :cool:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 maj 2014, 22:41

Bez pravog desnog krila i bez Mujdže na beku imamo odsječenu kompletnu stranu,zato je veoma važno da ga povrede zaobidju.
Nad tobom sunce najljepše sja

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 08 maj 2014, 23:01

JA ne vjerujem da je on 100% fit nesto on plaho to prkeo medija naglašava spreman sam itd medjutim za Frajburg nije igrao,ugovor mu nije jos produzen ,a istjece mu u junu..Protiv EGipta je bio nemoćan nadam se da će igrati samo ako je spreman jer nespreman ucinak je minoran

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 08 maj 2014, 23:05

On nema mnogo minuta ove sezone, praktički nije bio u takmicarskoj formi cijelu sezonu... Ne možemo od njega očekivati mnogo, ali opet trebao bi biti bolji od alternativa u svakom slučaju!!!

Sent from my Home using fingers

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 08 maj 2014, 23:08

Nek igra i nespreman inace ce igrat onaj koji je uvijek spreman da preko njega popijemo petaka.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2014, 23:10

dubrovnik je napisao/la:Nek igra i nespreman inace ce igrat onaj koji je uvijek spreman da preko njega popijemo petaka.
Igrat će Ogi ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 08 maj 2014, 23:14

Virtu4l je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Nek igra i nespreman inace ce igrat onaj koji je uvijek spreman da preko njega popijemo petaka.
Igrat će Ogi ;)
Ma i njega me strah manje nego bile zvijeri ali kad se sjetim Grcke jao majko. Mujdza s jednom nogom ili Lulic na to mjesto to nam je jedina nada.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 maj 2014, 23:16

Ma kakav Vranjes, frajer ne koristi mozak u igri nikako
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2014, 23:18

Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma kakav Vranjes, frajer ne koristi mozak u igri nikako
Opet je bolje rješenje od Avdije, samo nek' ne prelazi centar.
Voli te tvoje Sarajevo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 maj 2014, 23:21

Ti moraš da podigneš formu, jedno od najjačih oružja "iz sjene". Dobar u defanzivi, dobar u defanzivi, ubacuje se u prostor, ima dobar centaršut (ono što nismo imali zadnjih 5,6 utakmica, samo kad se sjetim Avde protiv Argentine u 3 ujutro ja gledam igrača kojem svaki centaršut ode u gol aut. Zadnji put ubacio loptu slučajno na terminu) jednostavno poprilično dobar i moderan bek kojeg nema svaka repka..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 maj 2014, 23:23

u tome mozemo podijeliti misljenje
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 08 maj 2014, 23:36

Ionako smo tanki na desnoj strani jer "strucnjak" koristi spica na mjestu desnog krila..jos tanak bek i desna strana je beskorisna skroz.

Trebao bi "strucnjak" razmisliti o 3-5-2 formaciji gdje bi imali 3 centralna stopera kao osiguranje, 2 wingbacka(ovo desno moze i Vrsajevic odigrat jer bi rupu iza njega pokrio dodatni stoper.

Formacija se pretvara u 5-3-2..

Ove formacije su zastupljene u Italiji, Juventus, Lazio(cak je Lula prejak na poziciji lijevog wingbacka) Inter..proslogodisnji Napoli, Fiorentina..ovaj sistem igra i reprezentacija Italije.

Ne gubi se posjed lopte..samo se dosta vodi racuna o svom golu, dok naprijed mozemo uvijek napraviti dobre stvari.

Sumnjam sa nesigurni Bicakcic u paru sa Spahom moze zaustaviti brze i okretne napadace.

U svakom slucaju, Mujdza je out, i nece nam biti od neke pomoci..cak i prije ove zadnje povrede nije bio na visokom nivou.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 08 maj 2014, 23:43

Nemoj petoricu u vezni red zaboga Tino je odmah unutra. Ne spominji ni na forumu prenijet ce mu koji od rodjaka koji ga brane ovdje. :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 maj 2014, 23:46

velez_mostar je napisao/la:Ionako smo tanki na desnoj strani jer "strucnjak" koristi spica na mjestu desnog krila..jos tanak bek i desna strana je beskorisna skroz.

Trebao bi "strucnjak" razmisliti o 3-5-2 formaciji gdje bi imali 3 centralna stopera kao osiguranje, 2 wingbacka(ovo desno moze i Vrsajevic odigrat jer bi rupu iza njega pokrio dodatni stoper.

Formacija se pretvara u 5-3-2..

Ove formacije su zastupljene u Italiji, Juventus, Lazio(cak je Lula prejak na poziciji lijevog wingbacka) Inter..proslogodisnji Napoli, Fiorentina..ovaj sistem igra i reprezentacija Italije.

Ne gubi se posjed lopte..samo se dosta vodi racuna o svom golu, dok naprijed mozemo uvijek napraviti dobre stvari.

Sumnjam sa nesigurni Bicakcic u paru sa Spahom moze zaustaviti brze i okretne napadace.

U svakom slucaju, Mujdza je out, i nece nam biti od neke pomoci..cak i prije ove zadnje povrede nije bio na visokom nivou.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mislim da mi nismo uigrani za tu formaciju, mada ona je dobra ali ipak mislim da će Pape koristiti 4-2-3-1 (protiv Argentine)

Ova dva su Medunjanin i Bešić. Gore trojica Lulić-Pjanić-Hajrović. Udariti dupli blok ispred odbrane Lulić i Kolašinac nek' udvajaju njihovo desno krilo, Hajrović i Mujdža lijevo krilo. Medunjanin i Bešić nek probaju kvariti igru njihove sredine. Spahić i Bičakčić nek PROBAJU zaustaviti Messija. Pjanić i Džeko + Hajrović i Lulić u kontri ako urade šta dobro i jeste :D

Da sam ja trener, ja bih to ovako postavio.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, IgmanskiVukovi, LeCoq, rukometubih23, Sheyi i 19 gostiju.