Kratko i jasno.donniedarko je napisao/la:Cijeniti cu lika koji je profesionalan i pozrtvovan, a ne nekog ko dobro bratica stavlja ispred interesa nacije i licnog rada. Smijesno, Bosanski problemi![]()
![]()
Safet Sušić - Pape
- Principatus
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Eh da taj kompleks ima kakav "vip klub" sa dobrim provodom a svi znamo kakav je to provod molili bi Saju da tu treniraju, a ovako ga mole da na oranici treniraju! Iskreno svi bi mi tako kad bi nam se moglo!Cartman je napisao/la:Ovi pricaju kao da je Zenica Chernobyl. To su sve ciste gluposti. Ovdje je cisti kriminal u pitanju. Napravis kompleks za nekoliko miliona i onda treniras na njivi. Svaka cast. Istina, moguce da se tu Susica najmanje pita. Igraci zele Sarajevske kafane, a neko u savezu sigurno dobro zaradjuje zbog treniranja u SA.
Ocigledno da se igracima daje dosta slobode sto je negativno! Nadam se da ce treninzi biti 3. dana , a 1 dan odmora, a ne 2 dana treninga, dan mahmuranja i dan odmora!
U ostalom pred nama je da vidimo ! Vjerujem da ce njihov profesionalizam ipak prevagnuti i dobro se pripremiti za SP!
Ceka nas strava i stramota u Brazilu...idiot je pozvao skroz neiskusne igrace kao rezerve...klupa je skroz tanka cim budu neki zuti kartoni ili povrede onde ce biti kao protiv Egipta a mozda i gore...Sunjic, Sven, Hadzic
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Nije mi bila namjera uvrijediti vas Zeničane, ali ovo što sam napisao je istina, nažalost.Belmin6 je napisao/la:Pripazi malo šta pišeš, okeVirtu4l je napisao/la:Jbg, mi smo trebali u Zenicu, jer smog omogućava respiratorne bolesti, astmu, oštećenje pluća.
Ne tako davno, prije pola godine, situacija je bila alarmantna, zar ne?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Iskreno zaboli me gdje ce reprezentacija biti. Ako njima pase tu gdje su sto ne bi i meni. Da im tu ne odgovara digli bi "pobunu" da se prebace u Zenicu. (Ili sam nesto propustio?)
Kad god udjem u ovu temu, svaki put mi je Pape sve mrzi i mrzi. Ne mogu da vjerujem kako gura svog bratica. Da bog da ga kolasinac na treningu pokupio. Tino zasluzio poziv.

Kad god udjem u ovu temu, svaki put mi je Pape sve mrzi i mrzi. Ne mogu da vjerujem kako gura svog bratica. Da bog da ga kolasinac na treningu pokupio. Tino zasluzio poziv.
- 1988risha
- Kontakt:
Najsmješnije je što troleri pišu kako je u Zenici zrak tako zagađen da ljudi umiru...
A uopšte nije istina,pogotovo zadnjih 2-3 mjeseca od kad su i filtere ugradili...
Samo budala takvo što može tvrditi... Čelik godinama igra tu,pa koji je to igrač dobio rak ili nešto slično tome??? Niti jedan... Treniraju ljudi normalno,još pogotov gore na crkvičkom brdu je bas lijepo ljeti,zelenilo sve,livade,ljudi okolo imaju bašte... tako da ne serite bezveze... Uvjeti su i vise nego idealni
Ali mora se u Hrasnicu iz nekih drugih razloga 
A uopšte nije istina,pogotovo zadnjih 2-3 mjeseca od kad su i filtere ugradili...
Samo budala takvo što može tvrditi... Čelik godinama igra tu,pa koji je to igrač dobio rak ili nešto slično tome??? Niti jedan... Treniraju ljudi normalno,još pogotov gore na crkvičkom brdu je bas lijepo ljeti,zelenilo sve,livade,ljudi okolo imaju bašte... tako da ne serite bezveze... Uvjeti su i vise nego idealni
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
@Virutal
U neku ruku je alarmantna. To ne poricemo, niko iz Zenice. Ali ovdje narod živi s time, i kako znam još se nisu pojavili periodi gdje su ljudi naglo oboljevali od bolesti koje si nabrojao. Koncetracije jesu visoke, ali nije Cernobil.
Ovaj centar je smješten tik iznad moje zgrade gdje živim, vidim s balkona terene. Gore je mirno sve, nekako odvojeno od grada. Uslove koje su im gore napravili ne mogu biti bolji, nece oni tu provesti pola godine, nego nekih 15-tak dana.
Ako poredimo uslove u ovom ovdje centru i Hransici, to je kao da porediš Wembley i Bilino Polje.
Toliko.
U neku ruku je alarmantna. To ne poricemo, niko iz Zenice. Ali ovdje narod živi s time, i kako znam još se nisu pojavili periodi gdje su ljudi naglo oboljevali od bolesti koje si nabrojao. Koncetracije jesu visoke, ali nije Cernobil.
Ovaj centar je smješten tik iznad moje zgrade gdje živim, vidim s balkona terene. Gore je mirno sve, nekako odvojeno od grada. Uslove koje su im gore napravili ne mogu biti bolji, nece oni tu provesti pola godine, nego nekih 15-tak dana.
Ako poredimo uslove u ovom ovdje centru i Hransici, to je kao da porediš Wembley i Bilino Polje.
Toliko.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da im smeta smog, igrali bi na Koševu.
[youtube][/youtube]
Moglo se i ovdje komotno otici na par dana,da igraci imaju gdje izlaziti.Centar je fenomenalan.
Moglo se i ovdje komotno otici na par dana,da igraci imaju gdje izlaziti.Centar je fenomenalan.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- sagitarius
- Kontakt:
Pa u Hrasnici se "mora" trenirat jer tako hoce Dzeko Spaha i kompanija, pa znaju i oni da nemaju sta raditi u Zenici dvije sedmice, nismo neki grad za provod 
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Smiješno, ljudi porede Njemačku i BiH?? Momci, ustane li se kad ispred kompjutera i iziđe na svjež zrak? Kad već poredite Papeta i Loeva, uporedite isto i uslove jednog i drugog, čisto onako informativno. Kad selektor bude imao mjesečnu platu od 150.000 Eur a ne 5.000 Eur onda ga možete upoređivati sa Loevom i naprđivati se kako ima ružan šuškavac, kako je seljak, kako ne zna pričati.
Njemačka pozvala mlade igrače? Naravno da će ih pozvati, to su ozbiljni profesionalci. Kad je iko od vas čuo za nekog njemačkog mladog igrača kako preko medija ucjenjuje selektora i govori kako se ne misli više odazivati u reprezentaciju? Govori da ga selektor ponižava jer ga je cijelu utakmicu ostavio na klupu? Šta mislite to da se desi, da li bi njemačka javnost tražila da se taj igrač pozove u reprezentaciju?
Pripreme u Zenici? Jel znate da centar još uvijek nije u funkciji? Centar još uvijek nema osoblje, nije reprezentacija grupa izviđača pa im razapnite šatore, napravi sendviče i to je to. Znate li kakva logistika treba za 20 dana priprema? Kao što Pape nije sam birao bazu u Brazilu isto tako nije sam odlučio o pripremama u Hrasnici. On kao selektor može dati prijedlog i to je sve. Zar ne mislite da Savez nema potpisane neke godišnje ugovore sa hotelima u Sarajevu koje treba ispoštovati, koji su potpisani pitaj Boga kad.
Njemačka pozvala mlade igrače? Naravno da će ih pozvati, to su ozbiljni profesionalci. Kad je iko od vas čuo za nekog njemačkog mladog igrača kako preko medija ucjenjuje selektora i govori kako se ne misli više odazivati u reprezentaciju? Govori da ga selektor ponižava jer ga je cijelu utakmicu ostavio na klupu? Šta mislite to da se desi, da li bi njemačka javnost tražila da se taj igrač pozove u reprezentaciju?
Pripreme u Zenici? Jel znate da centar još uvijek nije u funkciji? Centar još uvijek nema osoblje, nije reprezentacija grupa izviđača pa im razapnite šatore, napravi sendviče i to je to. Znate li kakva logistika treba za 20 dana priprema? Kao što Pape nije sam birao bazu u Brazilu isto tako nije sam odlučio o pripremama u Hrasnici. On kao selektor može dati prijedlog i to je sve. Zar ne mislite da Savez nema potpisane neke godišnje ugovore sa hotelima u Sarajevu koje treba ispoštovati, koji su potpisani pitaj Boga kad.
Bravo, objasnio si djeci ovdje!!!
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
- Principatus
- Kontakt:
Pa to mozes cuti kada budes vidio da jedan njemacki selektor pozove retardiranog bratica na laznu poziciju, da ne odgovora na kriticna pitanja novinara, i da zove isto tako nesposobne igrace iz bratove agencije. No to neces dozivjeti, jer bi ga Nijemci zivog pojeli za to.obagol je napisao/la:Kad je iko od vas čuo za nekog njemačkog mladog igrača kako preko medija ucjenjuje selektora i govori kako se ne misli više odazivati u reprezentaciju?
Naravno da ce se Prcic tako ponasati, kad je sam selektor A reprezentacije, koji treba da bude primjer drugima, obicni nepotista i ljencuga i lazov. Imati respekt prema takvom jednom selektoru je tesko ako covjek ima samo trunak casti i obraza.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pricajte sta hocete ali je sramota sto i mi ko i nijemci ne izgradimo vlastitu bazu u Brazilu sa specijalnim balvanima ugradjenim u temelje jer ti balvani dokazano uticu na raspolozenje prema kineskoj feng-shui filozofiji zdravog zivota. 
Ovo ponavljam k'o papagaj. Nećemo se mi još zadugo riješiti Munibovog nasljedstva.obagol je napisao/la:Zar ne mislite da Savez nema potpisane neke godišnje ugovore sa hotelima u Sarajevu koje treba ispoštovati, koji su potpisani pitaj Boga kad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Nama je balvan na klupi. Ali dali je to zdravo ostaje pitanje.
Ko je ovaj @calcio 
- 1988risha
- Kontakt:
Pa taj centar o kome ti pričaš je otvoren u 9 mjesecu prošle godine... I u njemu je sve tip top... Sve zavrseno.. osoblja sto se tice tu su onaj čiko na recepciji,ljudi iz osiguranja,ljudi koji se bave održavanjem travnjaka i cijelog kampa... I ti ljudi su svaki dan tu... ko ne vjeruje može provjeriti... Samo fali kuhar u kuhinji,koja je boli glavaobagol je napisao/la:Smiješno, ljudi porede Njemačku i BiH?? Momci, ustane li se kad ispred kompjutera i iziđe na svjež zrak? Kad već poredite Papeta i Loeva, uporedite isto i uslove jednog i drugog, čisto onako informativno. Kad selektor bude imao mjesečnu platu od 150.000 Eur a ne 5.000 Eur onda ga možete upoređivati sa Loevom i naprđivati se kako ima ružan šuškavac, kako je seljak, kako ne zna pričati.
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Neki rodjak Safetov. I to drugo ili trece koljeno.Belmin6 je napisao/la:Ko je ovaj @calcio
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A zbog čega je Prcić u medijima popljuvao Vladu Jagodića i svoje saigrače zbog toga što je ostao cijelu utakmicu na klupi? Jel se takav igrač nagrađuje pozivom u A-tim? Jel teško shvatiti da se pored igračkih kvaliteta jako vodi računa i o karakternim osobinamaličnosti? Kad igrač od 20 godina tako istupi u javnosti, nema selektora koji će ga nagraditi pozivom dok ne pokaže da je sazrio kao ličnost i dok ne pokaže da se pokajao za takav postupak. Samo da napomenem da se to desilo puno prije Sušićevih izjava o Prciću. Ja da sam selektor A-tima trudio bih se da isprovociram takvog igrača da vidim kako reaguje. Prcić je pao na tom testu i sad je tu gdje je.Principatus je napisao/la:Pa to mozes cuti kada budes vidio da jedan njemacki selektor pozove retardiranog bratica na laznu poziciju, da ne odgovora na kriticna pitanja novinara, i da zove isto tako nesposobne igrace iz bratove agencije. No to neces dozivjeti, jer bi ga Nijemci zivog pojeli za to.obagol je napisao/la:Kad je iko od vas čuo za nekog njemačkog mladog igrača kako preko medija ucjenjuje selektora i govori kako se ne misli više odazivati u reprezentaciju?
Naravno da ce se Prcic tako ponasati, kad je sam selektor A reprezentacije, koji treba da bude primjer drugima, obicni nepotista i ljencuga i lazov. Imati respekt prema takvom jednom selektoru je tesko ako covjek ima samo trunak casti i obraza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.