To brat moj. Yebiga treba ih skontat. Nije im lako. Znaju da smo kvalitetniji i da ce dobit po mozgu. Gorko ce slavlje biti. To znaju to ih boli i razumljivo je ovakvo njihovo ponasanjeANTIFA ! je napisao/la:Ha ja brate mojNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Antifa ma pusti brate on i ostali su mostarci iz zgrada koje je soko i druge firme pravio 70-ih i naseljavao radnicima iz ruralnih podrucja hercegovine a ti si seljak koji zivi u blizini starog mosta u nekoj 300godisnjoj mostarskoj mahali. Stipu tebra nema to potrebe objasnjavati nekome samo ces ban popusit. Geografija sve kaze
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Propast ce nam sezona ako izgubimo u derbijuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:To brat moj. Yebiga treba ih skontat. Nije im lako. Znaju da smo kvalitetniji i da ce dobit po mozgu. Gorko ce slavlje biti. To znaju to ih boli i razumljivo je ovakvo njihovo ponasanjeANTIFA ! je napisao/la:Ha ja brate mojNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Antifa ma pusti brate on i ostali su mostarci iz zgrada koje je soko i druge firme pravio 70-ih i naseljavao radnicima iz ruralnih podrucja hercegovine a ti si seljak koji zivi u blizini starog mosta u nekoj 300godisnjoj mostarskoj mahali. Stipu tebra nema to potrebe objasnjavati nekome samo ces ban popusit. Geografija sve kaze
juniore im izvedi Branko nek se igraju 
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 6894_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Bolan šta se glupiraš u 48 godini zivota,šta ima šampione boliti izlet do vas u subotu???NeretvanskaPastrmka je napisao/la:To brat moj. Yebiga treba ih skontat. Nije im lako. Znaju da smo kvalitetniji i da ce dobit po mozgu. Gorko ce slavlje biti. To znaju to ih boli i razumljivo je ovakvo njihovo ponasanjeANTIFA ! je napisao/la:Ha ja brate mojNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Antifa ma pusti brate on i ostali su mostarci iz zgrada koje je soko i druge firme pravio 70-ih i naseljavao radnicima iz ruralnih podrucja hercegovine a ti si seljak koji zivi u blizini starog mosta u nekoj 300godisnjoj mostarskoj mahali. Stipu tebra nema to potrebe objasnjavati nekome samo ces ban popusit. Geografija sve kaze
Smanji malo dozivljaje,vrati se iz maštanja u 2014 godinu,
ne moraš nam čestitati na trećoj tituli,ja ću vama na petom mjestu...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
vidim poteže se priča o nekoj veličini klubova, ko je veći i tako...
u BiH: Željezničar, Sarajevo, Velež... ostalo sitna buranija
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
Pa jeste da nems nekih klubova koji namjestaju bila bi liga zanimljivija npr. Kako se zvao onaj klub sto ga Gosk dobio u gostima i ostao ligi?:!: A ja velez ili tako nesto:P:arrow:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
Ko o čemu, kur.va o poštenju. U našoj ligi nema niko prava da piše o namještanju, niko.zrinja05 je napisao/la:Pa jeste da nems nekih klubova koji namjestaju bila bi liga zanimljivija npr. Kako se zvao onaj klub sto ga Gosk dobio u gostima i ostao ligi?:!: A ja velez ili tako nesto:P:arrow:
@fedeltafrotta
Ja te volim, volim Željo..
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Bratefedeltafrotta je napisao/la:vidim poteže se priča o nekoj veličini klubova, ko je veći i tako...
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Aj ti pripazi malo sta pricas o tim zgradama,o tom dijelu grada kad si vec tako iskusan mostarac. Vec si jednom pisao u smislu kenjam se ja na te zgrade sto je soko pravio... Samim time govoris da mrzis taj dio grada sto znaci da ne volis mostar kao cjelinu vec da si **** ogranicen.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Antifa ma pusti brate on i ostali su mostarci iz zgrada koje je soko i druge firme pravio 70-ih i naseljavao radnicima iz ruralnih podrucja hercegovine a ti si seljak koji zivi u blizini starog mosta u nekoj 300godisnjoj mostarskoj mahali. Stipu tebra nema to potrebe objasnjavati nekome samo ces ban popusit. Geografija sve kaze
''Neka me mrze samo da me se boje''
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Volis li ti stari mostcipiripi je napisao/la:Aj ti pripazi malo sta pricas o tim zgradama,o tom dijelu grada kad si vec tako iskusan mostarac. Vec si jednom pisao u smislu kenjam se ja na te zgrade sto je soko pravio... Samim time govoris da mrzis taj dio grada sto znaci da ne volis mostar kao cjelinu vec da si **** ogranicen.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Antifa ma pusti brate on i ostali su mostarci iz zgrada koje je soko i druge firme pravio 70-ih i naseljavao radnicima iz ruralnih podrucja hercegovine a ti si seljak koji zivi u blizini starog mosta u nekoj 300godisnjoj mostarskoj mahali. Stipu tebra nema to potrebe objasnjavati nekome samo ces ban popusit. Geografija sve kaze
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Nekad su tu bili vinogradi, voćnjaci i ledine, tek 60tih godina prošlog stoljeća počinju se praviti zgrade.Staro Veležovo je sad centar tzv. zapadnog Mostara a igralište bilo do 60 i neke.Zna se koje su stare mostarske mahale , stare po 400-500 godina.cipiripi je napisao/la:Aj ti pripazi malo sta pricas o tim zgradama,o tom dijelu grada kad si vec tako iskusan mostarac. Vec si jednom pisao u smislu kenjam se ja na te zgrade sto je soko pravio... Samim time govoris da mrzis taj dio grada sto znaci da ne volis mostar kao cjelinu vec da si **** ogranicen.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Antifa ma pusti brate on i ostali su mostarci iz zgrada koje je soko i druge firme pravio 70-ih i naseljavao radnicima iz ruralnih podrucja hercegovine a ti si seljak koji zivi u blizini starog mosta u nekoj 300godisnjoj mostarskoj mahali. Stipu tebra nema to potrebe objasnjavati nekome samo ces ban popusit. Geografija sve kaze
E nek' ga ti voliš.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Volis li ti stari mostcipiripi je napisao/la:Aj ti pripazi malo sta pricas o tim zgradama,o tom dijelu grada kad si vec tako iskusan mostarac. Vec si jednom pisao u smislu kenjam se ja na te zgrade sto je soko pravio... Samim time govoris da mrzis taj dio grada sto znaci da ne volis mostar kao cjelinu vec da si **** ogranicen.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Antifa ma pusti brate on i ostali su mostarci iz zgrada koje je soko i druge firme pravio 70-ih i naseljavao radnicima iz ruralnih podrucja hercegovine a ti si seljak koji zivi u blizini starog mosta u nekoj 300godisnjoj mostarskoj mahali. Stipu tebra nema to potrebe objasnjavati nekome samo ces ban popusit. Geografija sve kaze
Zadnja izmjena: cipiripi, dana/u 16 mar 2016, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Soko propao, ko ce napraviti te zgrade kad same struhnu i pocnu da propadaju?
Vecina ih je zrelih za minirat kao sto se radi u naprednim dijelovima svijeta. Mozda aluminijski...ali i oni propadaju...
Nego ovo gore nije tema nase emisije . Mislim da bi trebali smanjiti premier ligu na 10-11 klubova. Najpostenije rjesenje.
Nego ovo gore nije tema nase emisije . Mislim da bi trebali smanjiti premier ligu na 10-11 klubova. Najpostenije rjesenje.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Bitno je da vi imate ove banane koje u potpisu navode da su prvaci 'šugave' zemlje,i da su sa zapada....to nisu šuge,to su gube...a i Goranci su zapadno .Definitivno,politički športski kolektiv taj zrinsky.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
U BiH ima samo jedan velikan.fedeltafrotta je napisao/la:vidim poteže se priča o nekoj veličini klubova, ko je veći i tako...
Ovi ostali kako su dopustili da neke nove tvorevine budu trofejniji od njih su izgubili status velikana.
NO PYRO NO PARTY
ako bi mislili da se u BiH fudbal igra od 96 onda kod nas nazalost nema nijedan velikan,a ako u obzir uzmemo cijelu historiju BiH onda su to realno Velez,Zeljo i Sarajevo neka prva kategorija,pa onda Borac Celik i Sloboda neka druga kategorija.Ali mislim da i ostalim (ovim manjim) treba odati priznanje za trud koji ulazu u ovim teskim vremenimaBuu je napisao/la:U BiH ima samo jedan velikan.fedeltafrotta je napisao/la:vidim poteže se priča o nekoj veličini klubova, ko je veći i tako...
Ovi ostali kako su dopustili da neke nove tvorevine budu trofejniji od njih su izgubili status velikana.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Šuge ,gube ......zanima me mišljenje admina o ovakvim izjavama i pridjevima.Vidim Werlija su banovali i zbog benignijih pisanja ali očito aršini nisu isti.tepsija je napisao/la:Bitno je da vi imate ove banane koje u potpisu navode da su prvaci 'šugave' zemlje,i da su sa zapada....to nisu šuge,to su gube...a i Goranci su zapadno .Definitivno,politički športski kolektiv taj zrinsky.
Pastrmka ,ti definitivno nisi mostarac jer onaj tko je rođen i živi u Mostaru i osjeća ga kao svoj grad , ne može ga dijeliti na neke "stare" mahale i neka "nova" koja su naseljena seljacima.Seljaci su jedno (pošteni i vrijedni ljudi koji svoj kruh zarađuju svojim rukama) a seljačine su nešto sasvim drugo.Prozivate ultrase zbog pjesama o zapadnom Mostaru a vama je svaka druga Mostar u srcu ....Koji Mostar, onaj dio oko tih starih mahala ( usput tko je živio u tim mahalama kad su turci dosli na ovo područje?).NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Antifa ma pusti brate on i ostali su mostarci iz zgrada koje je soko i druge firme pravio 70-ih i naseljavao radnicima iz ruralnih podrucja hercegovine a ti si seljak koji zivi u blizini starog mosta u nekoj 300godisnjoj mostarskoj mahali. Stipu tebra nema to potrebe objasnjavati nekome samo ces ban popusit. Geografija sve kaze
Kao što vidiš dole piše "volim Mostar pa makar i vaki" al ne možete vi to skontat , vi volite samo neke mahale u kojima živite 300 godina i iz njih očito slabo izlazite i slabo vidite.Mostar je i u Ilićima ,Zaliku,na BB , Rondou,Panjevini ,na Ogradi ,bulevaru ili bjelušinama samo vi to ne znate ili ne želite da znate ali to je vaš problem
A u subotu ne trebate se truditi oko cvijeća i poklona ,mi ćemo svoj poklon dobiti od naših igrača nakon tekme
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
Pa ako gledate povijest i tko je velikan. SASK i Slavija su takodjer imali jako zapazene rezultate. Ili se mozda velicina kluba mjeri po uspjesima od 1946.?
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Dosadni mostarci, i jedni i drugi... jedni sebi muda pojedose sto moraju komsijama spalir na vlastitom stadionu praviti, iako su to i sami prizeljkivali prije par kola, a ovi drugi jer uopsteno znaju da su manji klub od svojih poznatijih komsija... 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.