Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 maj 2014, 12:27

ANTIFA ! je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Antifa ma pusti brate on i ostali su mostarci iz zgrada koje je soko i druge firme pravio 70-ih i naseljavao radnicima iz ruralnih podrucja hercegovine a ti si seljak koji zivi u blizini starog mosta u nekoj 300godisnjoj mostarskoj mahali. Stipu tebra nema to potrebe objasnjavati nekome samo ces ban popusit. Geografija sve kaze ;)
Ha ja brate moj :cool:
To brat moj. Yebiga treba ih skontat. Nije im lako. Znaju da smo kvalitetniji i da ce dobit po mozgu. Gorko ce slavlje biti. To znaju to ih boli i razumljivo je ovakvo njihovo ponasanje
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 08 maj 2014, 12:47

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Antifa ma pusti brate on i ostali su mostarci iz zgrada koje je soko i druge firme pravio 70-ih i naseljavao radnicima iz ruralnih podrucja hercegovine a ti si seljak koji zivi u blizini starog mosta u nekoj 300godisnjoj mostarskoj mahali. Stipu tebra nema to potrebe objasnjavati nekome samo ces ban popusit. Geografija sve kaze ;)
To brat moj. Yebiga treba ih skontat. Nije im lako. Znaju da smo kvalitetniji i da ce dobit po mozgu. Gorko ce slavlje biti. To znaju to ih boli i razumljivo je ovakvo njihovo ponasanje
Propast ce nam sezona ako izgubimo u derbiju :D :D :D ..Netko se sprema za lp netko razmislja o travniku rudaru vitezu i slicnim klubovima.Pozdrav

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 08 maj 2014, 12:53

juniore im izvedi Branko nek se igraju :cool:

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 08 maj 2014, 12:54

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 6894_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 08 maj 2014, 21:39

ANTIFA ! je napisao/la:
Bolan šta se glupiraš u 48 godini zivota,šta ima šampione boliti izlet do vas u subotu???
Smanji malo dozivljaje,vrati se iz maštanja u 2014 godinu,
ne moraš nam čestitati na trećoj tituli,ja ću vama na petom mjestu...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 08 maj 2014, 21:40

vidim poteže se priča o nekoj veličini klubova, ko je veći i tako...

u BiH: Željezničar, Sarajevo, Velež... ostalo sitna buranija ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

zrinja05
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la zrinja05 » 08 maj 2014, 21:42

Pa jeste da nems nekih klubova koji namjestaju bila bi liga zanimljivija npr. Kako se zvao onaj klub sto ga Gosk dobio u gostima i ostao ligi?:!: A ja velez ili tako nesto:P:arrow:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

gio10
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la gio10 » 08 maj 2014, 21:44

zrinja05 je napisao/la:Pa jeste da nems nekih klubova koji namjestaju bila bi liga zanimljivija npr. Kako se zvao onaj klub sto ga Gosk dobio u gostima i ostao ligi?:!: A ja velez ili tako nesto:P:arrow:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ko o čemu, kur.va o poštenju. U našoj ligi nema niko prava da piše o namještanju, niko.

@fedeltafrotta :clap: :salut:
Ja te volim, volim Željo..

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 maj 2014, 21:47

fedeltafrotta je napisao/la:vidim poteže se priča o nekoj veličini klubova, ko je veći i tako...

Brate :thumbup: mada nema potrebe to objasnjavati nekome za koga fudbal pocinje 20 godina sve kaze. Knjige istorija toliki broj utakmica fotografije snimci legende itd itd to same govore. Pusti tebra evo npr Zeljo-Sarajevo ili Velez-Sarajevo imaju utakmica ko neka tri engleska tima iz vrha tabele engleske premier lige
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 08 maj 2014, 22:01

Aj ti pripazi malo sta pricas o tim zgradama,o tom dijelu grada kad si vec tako iskusan mostarac. Vec si jednom pisao u smislu kenjam se ja na te zgrade sto je soko pravio... Samim time govoris da mrzis taj dio grada sto znaci da ne volis mostar kao cjelinu vec da si **** ogranicen.
''Neka me mrze samo da me se boje''

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 maj 2014, 22:07

cipiripi je napisao/la:
Aj ti pripazi malo sta pricas o tim zgradama,o tom dijelu grada kad si vec tako iskusan mostarac. Vec si jednom pisao u smislu kenjam se ja na te zgrade sto je soko pravio... Samim time govoris da mrzis taj dio grada sto znaci da ne volis mostar kao cjelinu vec da si **** ogranicen.
Volis li ti stari most
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 08 maj 2014, 22:14

cipiripi je napisao/la:
Nekad su tu bili vinogradi, voćnjaci i ledine, tek 60tih godina prošlog stoljeća počinju se praviti zgrade.Staro Veležovo je sad centar tzv. zapadnog Mostara a igralište bilo do 60 i neke.Zna se koje su stare mostarske mahale , stare po 400-500 godina.

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 08 maj 2014, 22:22

cipiripi je napisao/la:
Volis li ti stari most
E nek' ga ti voliš.
Zadnja izmjena: cipiripi, dana/u 16 mar 2016, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka me mrze samo da me se boje''

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 08 maj 2014, 22:34

Soko propao, ko ce napraviti te zgrade kad same struhnu i pocnu da propadaju? :facepalm: Vecina ih je zrelih za minirat kao sto se radi u naprednim dijelovima svijeta. Mozda aluminijski...ali i oni propadaju... :o

Nego ovo gore nije tema nase emisije . Mislim da bi trebali smanjiti premier ligu na 10-11 klubova. Najpostenije rjesenje.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 08 maj 2014, 22:35

Bitno je da vi imate ove banane koje u potpisu navode da su prvaci 'šugave' zemlje,i da su sa zapada....to nisu šuge,to su gube...a i Goranci su zapadno .Definitivno,politički športski kolektiv taj zrinsky.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 maj 2014, 23:11

fedeltafrotta je napisao/la:vidim poteže se priča o nekoj veličini klubova, ko je veći i tako...

U BiH ima samo jedan velikan.

Ovi ostali kako su dopustili da neke nove tvorevine budu trofejniji od njih su izgubili status velikana.
NO PYRO NO PARTY

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 09 maj 2014, 00:37

Buu je napisao/la:

U BiH ima samo jedan velikan.

Ovi ostali kako su dopustili da neke nove tvorevine budu trofejniji od njih su izgubili status velikana.
ako bi mislili da se u BiH fudbal igra od 96 onda kod nas nazalost nema nijedan velikan,a ako u obzir uzmemo cijelu historiju BiH onda su to realno Velez,Zeljo i Sarajevo neka prva kategorija,pa onda Borac Celik i Sloboda neka druga kategorija.Ali mislim da i ostalim (ovim manjim) treba odati priznanje za trud koji ulazu u ovim teskim vremenima :bih: :bih:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 09 maj 2014, 00:44

tepsija je napisao/la:Bitno je da vi imate ove banane koje u potpisu navode da su prvaci 'šugave' zemlje,i da su sa zapada....to nisu šuge,to su gube...a i Goranci su zapadno .Definitivno,politički športski kolektiv taj zrinsky.
Šuge ,gube ......zanima me mišljenje admina o ovakvim izjavama i pridjevima.Vidim Werlija su banovali i zbog benignijih pisanja ali očito aršini nisu isti.
Antifa ma pusti brate on i ostali su mostarci iz zgrada koje je soko i druge firme pravio 70-ih i naseljavao radnicima iz ruralnih podrucja hercegovine a ti si seljak koji zivi u blizini starog mosta u nekoj 300godisnjoj mostarskoj mahali. Stipu tebra nema to potrebe objasnjavati nekome samo ces ban popusit. Geografija sve kaze ;)
Pastrmka ,ti definitivno nisi mostarac jer onaj tko je rođen i živi u Mostaru i osjeća ga kao svoj grad , ne može ga dijeliti na neke "stare" mahale i neka "nova" koja su naseljena seljacima.Seljaci su jedno (pošteni i vrijedni ljudi koji svoj kruh zarađuju svojim rukama) a seljačine su nešto sasvim drugo.Prozivate ultrase zbog pjesama o zapadnom Mostaru a vama je svaka druga Mostar u srcu ....Koji Mostar, onaj dio oko tih starih mahala ( usput tko je živio u tim mahalama kad su turci dosli na ovo područje?).
Kao što vidiš dole piše "volim Mostar pa makar i vaki" al ne možete vi to skontat , vi volite samo neke mahale u kojima živite 300 godina i iz njih očito slabo izlazite i slabo vidite.Mostar je i u Ilićima ,Zaliku,na BB , Rondou,Panjevini ,na Ogradi ,bulevaru ili bjelušinama samo vi to ne znate ili ne želite da znate ali to je vaš problem :roll: .

A u subotu ne trebate se truditi oko cvijeća i poklona ,mi ćemo svoj poklon dobiti od naših igrača nakon tekme :zviz: :njanjanja: .
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 09 maj 2014, 00:45

Pa ako gledate povijest i tko je velikan. SASK i Slavija su takodjer imali jako zapazene rezultate. Ili se mozda velicina kluba mjeri po uspjesima od 1946.?

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 maj 2014, 00:48

Dosadni mostarci, i jedni i drugi... jedni sebi muda pojedose sto moraju komsijama spalir na vlastitom stadionu praviti, iako su to i sami prizeljkivali prije par kola, a ovi drugi jer uopsteno znaju da su manji klub od svojih poznatijih komsija... :)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []