Gledam stoke naćuturile Siti
Ja rezultata danas majko moja...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
E sad sekspirovskiWilly je napisao/la:Hbm ti subotu trinaesti, na tri tiketa po jedan kiks - na dva Bosna i na jednom Zadar. Srećom imaću na jednom sistemu oko 30km, taman malo više nego što sam igrao.![]()
Soderling je glatko došao. Sad gledam Đokovića, navijam da pobjedi, pa da sutra u finalu igram na Soderlinga, kvota bi bila oko 2,50.
PS1 je oba daju gol ako se ne varam kod vas u kladionicama.Citizen-X je napisao/la:Gledam cijela Bundesliga i FA kup - PS1....
Poluvrijeme/Kraj 1 tzv. dupla sansa ako se ne varamDevil je napisao/la:PS1 je oba daju gol ako se ne varam kod vas u kladionicama.Citizen-X je napisao/la:Gledam cijela Bundesliga i FA kup - PS1....
DaDevil je napisao/la:PS1 je oba daju gol ako se ne varam kod vas u kladionicama.Citizen-X je napisao/la:Gledam cijela Bundesliga i FA kup - PS1....
mozda i ne...Nole ima servis za 5-5 u drugom setu...bice gustoo...Citizen-X je napisao/la:Boga mi Djoku ce ovaj Juznjak da pomete.
Ja prvo igrao direktno na Youzhny-a @5,50 i onda direktno osiguao nakon prvog seta, i sad cekam, ako Youzhny pobjedi dolaze 46€ a ako Nole dobije onda 26€, u drugom setu kod rezultata 5:3 Nole imo kvotu @12 a ja osiguro kad je bila 2,26__Liedson__ je napisao/la:mozda i ne...Nole ima servis za 5-5 u drugom setu...bice gustoo...Citizen-X je napisao/la:Boga mi Djoku ce ovaj Juznjak da pomete.
EDIT: 5-5 je !
cestitamEdo_Majka je napisao/la:Ja prvo igrao direktno na Youzhny-a @5,50 i onda direktno osiguao nakon prvog seta, i sad cekam, ako Youzhny pobjedi dolaze 46€ a ako Nole dobije onda 26€, u drugom setu kod rezultata 5:3 Nole imo kvotu @12 a ja osiguro kad je bila 2,26__Liedson__ je napisao/la:mozda i ne...Nole ima servis za 5-5 u drugom setu...bice gustoo...Citizen-X je napisao/la:Boga mi Djoku ce ovaj Juznjak da pomete.
EDIT: 5-5 je !jbg, dobro je i ovako
Hvala na cestici, ali nije to toliko danas dobro kako izgleda, zeznulo me Gorenje, imo 2 na njihCitizen-X je napisao/la: cestitam![]()
Sutra Frajburgu treba pobjeda pod hitno inace mu je pa-pa u Drugu. Statistike i nisu bas prijatne za Frajburg al' mozda bude presudan momenat za pobjedjivanje a kvota je prilicno "zaklonjena" visokom cifrom![]()
Isto tako Bordou sutra treba sve ili nista inace mu mirisu opasno za ledjima Monpelje i drustvo, a onda zdraavo Liga sampiona iduce sezone.
Pa eto...
E Buraz svaka cast ali stvarno steta, ja neznam kako mogu biti onako glupi ljudi, dominiraju citavo prvo poluvrijeme i ja nisam htjeo vise gledati, rek'o nema od Stoke nista, kad ja ponovo pogleda ono 1:1mandraX je napisao/la:ev' danasnje sramote:
Leverkusen - Wolfsburg 1![]()
Bayern - Dortmund 1![]()
Chelsea - Cardiff 1![]()
Montpellier - Grenoble 1![]()
Lille - Boulogne 1![]()
Man City - Stoke 1![]()
![]()
![]()
Uplata 6 KM ; Dobitak 80 KM
fuy!!!
Sta ja znam pokvareno su dali visoku kvotu da zavaraju a Frajburg mora da zaore ako misli da ostane u 1 ligi.Edo_Majka je napisao/la:Hvala na cestici, ali nije to toliko danas dobro kako izgleda, zeznulo me Gorenje, imo 2 na njihCitizen-X je napisao/la: cestitam![]()
Sutra Frajburgu treba pobjeda pod hitno inace mu je pa-pa u Drugu. Statistike i nisu bas prijatne za Frajburg al' mozda bude presudan momenat za pobjedjivanje a kvota je prilicno "zaklonjena" visokom cifrom![]()
Isto tako Bordou sutra treba sve ili nista inace mu mirisu opasno za ledjima Monpelje i drustvo, a onda zdraavo Liga sampiona iduce sezone.
Pa eto...i Manchester City kec, ja igram samo pojedinacno meceve tako da sam pogodio Montpellier, Bayern, Soderlinga i Youzhny-a a fulo Gorenje i City, tako da na kraju plus 52€, sto je u svakom slucaju odlicno
I nemoj igrati na Frajburg, ja sam vec odigro za 10€ na Frankfurt i Juve za sutra (pojedinacno)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.