Za mene notorni lazov nemoze imati karakter. No kako kome, zar ne?
Safet Sušić - Pape
- Principatus
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Susic je zadnji, koji bi mogao nekoga da testira na karakter. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Promasaj. I nisam ja tema diskusije tako da bih vas zamolio da se vratite na temu.Cartman je napisao/la:Neki rodjak Safetov. I to drugo ili trece koljeno.Belmin6 je napisao/la:Ko je ovaj @calcio
- Principatus
- Kontakt:
Ma ovaj video ustvari objasnjava sve:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kad je sve završeno i u funkciji zašto se tu ne okupljaju omladinske reprezentacije? U zadnjih par mjeseci bilo je par okupljanja i kadetske i juniorske repke i oni nisu koristili taj centar, koji je u stvari i pravljen za omladinske selekcije. Jel i to Pape zabranio?1988risha je napisao/la:Pa taj centar o kome ti pričaš je otvoren u 9 mjesecu prošle godine... I u njemu je sve tip top... Sve zavrseno.. osoblja sto se tice tu su onaj čiko na recepciji,ljudi iz osiguranja,ljudi koji se bave održavanjem travnjaka i cijelog kampa... I ti ljudi su svaki dan tu... ko ne vjeruje može provjeriti... Samo fali kuhar u kuhinji,koja je boli glavaobagol je napisao/la:Smiješno, ljudi porede Njemačku i BiH?? Momci, ustane li se kad ispred kompjutera i iziđe na svjež zrak? Kad već poredite Papeta i Loeva, uporedite isto i uslove jednog i drugog, čisto onako informativno. Kad selektor bude imao mjesečnu platu od 150.000 Eur a ne 5.000 Eur onda ga možete upoređivati sa Loevom i naprđivati se kako ima ružan šuškavac, kako je seljak, kako ne zna pričati.
Njemačka pozvala mlade igrače? Naravno da će ih pozvati, to su ozbiljni profesionalci. Kad je iko od vas čuo za nekog njemačkog mladog igrača kako preko medija ucjenjuje selektora i govori kako se ne misli više odazivati u reprezentaciju? Govori da ga selektor ponižava jer ga je cijelu utakmicu ostavio na klupu? Šta mislite to da se desi, da li bi njemačka javnost tražila da se taj igrač pozove u reprezentaciju?
Pripreme u Zenici? Jel znate da centar još uvijek nije u funkciji? Centar još uvijek nema osoblje, nije reprezentacija grupa izviđača pa im razapnite šatore, napravi sendviče i to je to. Znate li kakva logistika treba za 20 dana priprema? Kao što Pape nije sam birao bazu u Brazilu isto tako nije sam odlučio o pripremama u Hrasnici. On kao selektor može dati prijedlog i to je sve. Zar ne mislite da Savez nema potpisane neke godišnje ugovore sa hotelima u Sarajevu koje treba ispoštovati, koji su potpisani pitaj Boga kad.Za ovih 8 mjeseci su mogli israt kuhara i osoblje koje će se brinuti za igrače,ali nisu željeli... I to je je velika istina... KAMP je spreman... I ne znam sta pricas bezveze oni radnici iz Almya sto su gradili taj isti kamp ponekad dođu i raspucaju lopte... USLOVI POSTOJE,OSOBLJE JE NAJJLAKŠE NAĆI,AL' ISTINA JE DA SE NIJE ŽELJELO U ZENICU...
Kao što za mene nije navijač reprezentacije neko ko podržava balavca koji ucjenjuje reprezentaciju, omalovažava svoje timske kolege i ne poštuje autoritet selektora ekipe za koju nastupa. I to nema baš nikakve veze sa Papetom.Principatus je napisao/la:Susic je zadnji, koji bi mogao nekoga da testira na karakter.
- 1988risha
- Kontakt:
Pa okupit ce se ali kad ovaj A tim napusti Europu,tj kad odu u Ameriku na turneju... i vidjet ces da ce omladinska U-19 i U-17 doći u kamp,ko što su najavili već ranije...obagol je napisao/la:Kad je sve završeno i u funkciji zašto se tu ne okupljaju omladinske reprezentacije? U zadnjih par mjeseci bilo je par okupljanja i kadetske i juniorske repke i oni nisu koristili taj centar, koji je u stvari i pravljen za omladinske selekcije. Jel i to Pape zabranio?1988risha je napisao/la:Pa taj centar o kome ti pričaš je otvoren u 9 mjesecu prošle godine... I u njemu je sve tip top... Sve zavrseno.. osoblja sto se tice tu su onaj čiko na recepciji,ljudi iz osiguranja,ljudi koji se bave održavanjem travnjaka i cijelog kampa... I ti ljudi su svaki dan tu... ko ne vjeruje može provjeriti... Samo fali kuhar u kuhinji,koja je boli glavaobagol je napisao/la:Smiješno, ljudi porede Njemačku i BiH?? Momci, ustane li se kad ispred kompjutera i iziđe na svjež zrak? Kad već poredite Papeta i Loeva, uporedite isto i uslove jednog i drugog, čisto onako informativno. Kad selektor bude imao mjesečnu platu od 150.000 Eur a ne 5.000 Eur onda ga možete upoređivati sa Loevom i naprđivati se kako ima ružan šuškavac, kako je seljak, kako ne zna pričati.
Njemačka pozvala mlade igrače? Naravno da će ih pozvati, to su ozbiljni profesionalci. Kad je iko od vas čuo za nekog njemačkog mladog igrača kako preko medija ucjenjuje selektora i govori kako se ne misli više odazivati u reprezentaciju? Govori da ga selektor ponižava jer ga je cijelu utakmicu ostavio na klupu? Šta mislite to da se desi, da li bi njemačka javnost tražila da se taj igrač pozove u reprezentaciju?
Pripreme u Zenici? Jel znate da centar još uvijek nije u funkciji? Centar još uvijek nema osoblje, nije reprezentacija grupa izviđača pa im razapnite šatore, napravi sendviče i to je to. Znate li kakva logistika treba za 20 dana priprema? Kao što Pape nije sam birao bazu u Brazilu isto tako nije sam odlučio o pripremama u Hrasnici. On kao selektor može dati prijedlog i to je sve. Zar ne mislite da Savez nema potpisane neke godišnje ugovore sa hotelima u Sarajevu koje treba ispoštovati, koji su potpisani pitaj Boga kad.Za ovih 8 mjeseci su mogli israt kuhara i osoblje koje će se brinuti za igrače,ali nisu željeli... I to je je velika istina... KAMP je spreman... I ne znam sta pricas bezveze oni radnici iz Almya sto su gradili taj isti kamp ponekad dođu i raspucaju lopte... USLOVI POSTOJE,OSOBLJE JE NAJJLAKŠE NAĆI,AL' ISTINA JE DA SE NIJE ŽELJELO U ZENICU...
A ako je taj kamp nespreman toliko,kako to da su pisali da će BIH repka da se priprema za utakmicu s Lihtenštajnom u Zenici u novom kampu,u 10 mjesecu prošle godine,kad smo igrali predzadnju tekmu u kvalifikacijama,i onda Sajo kaže ma nećemo da kvarimo dosadašnju praksu,ostajemo u Hrasnici...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
- 1988risha
- Kontakt:
A kako ja kao navijač moram trpiti SAFETOVE izjave : Tino je igrač koji nam treba,tamo negdje u 3 mjesecu,igra dobro,zadnji vezni... A u 5 mjesecu ne zna odgovorit na kojoj poziciji igra taj isti TINO... JEL TO OMALOVAŽAVANJE drugih igrača... koji ga je klinac zvao ako nije to ono što nam treba ???obagol je napisao/la:Kao što za mene nije navijač reprezentacije neko ko podržava balavca koji ucjenjuje reprezentaciju, omalovažava svoje timske kolege i ne poštuje autoritet selektora ekipe za koju nastupa. I to nema baš nikakve veze sa Papetom.Principatus je napisao/la:Susic je zadnji, koji bi mogao nekoga da testira na karakter.
S druge strane taj isti Prcić svako kolo na DM u ekipi poznatijoj kao Sochaux igra baš to mjesto na koje je Tino uletio iako ga nikad nije igrao,nit ce ga igrat ikad... Zato je i pozvao Bešića...
A s druge strane ni Prcić nije DM,al se snašao dobro i izabran je za igrača tekme,jedan od boljih u svojoj ekipi...
A TINO ne može u propalom HAJDUKU biti glavni igrač a kamoli nešto drugo,ni u prvih 5 igrača Hajduka nije...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Ako Tino ne bude u prvoj postavi na SP, treba bojkotovati SP.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- donniedarko
- Kontakt:
Ako se Safetu ne radi ozbiljno posao zbog niske place mozemo onda naci nekoga ko se hoce s tim baviti maksimalno posveceno za taj novac, bas jednostavno. Glupost je pravdati njegovu neprofesionalnost zbog niske place u porednju sa Lowom.
I otkud to uopste da su potpisani godisnji ugovori za hotelima ? Kada se znalo u kojem periodu ce biti spreman trening centar u Zenici ? Da li bi savez pretrpio stetu zbog tih "ugovora" ako bi ispunili finansijski dio obveze bez dolaska reprezentacije ?
Ne vjerujem sta sam citao danas, biram favorita u izjavama, dvoumim se izmedju "Safeta branim jer napada ljude koji su preko stele zaposleni " i " Low je muljator poput Safeta "
I otkud to uopste da su potpisani godisnji ugovori za hotelima ? Kada se znalo u kojem periodu ce biti spreman trening centar u Zenici ? Da li bi savez pretrpio stetu zbog tih "ugovora" ako bi ispunili finansijski dio obveze bez dolaska reprezentacije ?
Ne vjerujem sta sam citao danas, biram favorita u izjavama, dvoumim se izmedju "Safeta branim jer napada ljude koji su preko stele zaposleni " i " Low je muljator poput Safeta "
- 1988risha
- Kontakt:
Koliko je ovdje raja bezobrazna.. Čuj malo Papetu 5000 mjesečno,pa toliko ne zarade ljudi za godinu koji idu svaki dan na pos'o u BIH,i vikendima,rade za 300 maraka...
ZA 4 godine mandata to je preko 200.000 maraka... a šta on to radi specijalno za 5000???
Ljudi pišaju krv za 300 KM po poslugama i prodavnicama,i gdje sve ne..
ZA 4 godine mandata to je preko 200.000 maraka... a šta on to radi specijalno za 5000???
Ljudi pišaju krv za 300 KM po poslugama i prodavnicama,i gdje sve ne..
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Kažu koliko para toliko muzike... Tako da s jedne strane mogu biti zadovoljan da se i naš orkestar konačno našao na najvećem svjetskom koncertu!!!
Sent from my Home using fingers
Kad se priča o ovom Prciću, ispada da je Xavi u pitanju. Taj Prcić nije bio najbolji igrač ni u-21 reprezentacije u prošlim kvalifikacijama. Zašto bi recimo on prešao u A-tim prije Grahovca? Bešić je puno bolji igrač od njega i evo ga u reprezentaciji. Čuj izabran za igrača tekme, jedan od boljih u svojoj ekipi? Nema šta, odmah ga treba zvati i dati mu kapitensku. Haj sad nađi koju utakmicu mlade reprezentacije ili Sochauxa i pogledaj Prcića, vidi njegov doprinos ekipi, procenat uspješnih pasova, dobivene duele, statistiku u Francuskoj (asistencije, golovi) pa onda reci da zaslužuje mjesto u A-timu. Možete pričati šta hoćete ali Prcić nije ništa bolji od ovih rezervi u A-timu? Možda nekad eksplodira i postane igračina, ali trenutno nije bolji od ovog što imamo.1988risha je napisao/la:A kako ja kao navijač moram trpiti SAFETOVE izjave : Tino je igrač koji nam treba,tamo negdje u 3 mjesecu,igra dobro,zadnji vezni... A u 5 mjesecu ne zna odgovorit na kojoj poziciji igra taj isti TINO... JEL TO OMALOVAŽAVANJE drugih igrača... koji ga je klinac zvao ako nije to ono što nam treba ???obagol je napisao/la:Kao što za mene nije navijač reprezentacije neko ko podržava balavca koji ucjenjuje reprezentaciju, omalovažava svoje timske kolege i ne poštuje autoritet selektora ekipe za koju nastupa. I to nema baš nikakve veze sa Papetom.Principatus je napisao/la:Susic je zadnji, koji bi mogao nekoga da testira na karakter.
S druge strane taj isti Prcić svako kolo na DM u ekipi poznatijoj kao Sochaux igra baš to mjesto na koje je Tino uletio iako ga nikad nije igrao,nit ce ga igrat ikad... Zato je i pozvao Bešića...
A s druge strane ni Prcić nije DM,al se snašao dobro i izabran je za igrača tekme,jedan od boljih u svojoj ekipi...
A TINO ne može u propalom HAJDUKU biti glavni igrač a kamoli nešto drugo,ni u prvih 5 igrača Hajduka nije...
-
jasko_juve
- Kontakt:
Mujdza ce biti spreman, koga li ce Pape kuci poslat? 
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Hocem poslije SP u Brazilu ja se nadamVirtu4l je napisao/la:Ovo ponavljam k'o papagaj. Nećemo se mi još zadugo riješiti Munibovog nasljedstva.obagol je napisao/la:Zar ne mislite da Savez nema potpisane neke godišnje ugovore sa hotelima u Sarajevu koje treba ispoštovati, koji su potpisani pitaj Boga kad.
Ako se već Pape poredi sa Loevom ili Scolarijem, onda je fer uporediti i njihova primanja. Je li Pape jedan od naslabije plaćenih selektora u Europi? Jeste. Da li je napravio vrhunski rezultat s obzirom na ekonomsku moć/sportski potencijal države? Jeste. I drugi selektori imaju masne bonuse za plasman ali to opet ne mijenja činjenicu da imaju po 10ak puta veću platu od njega.aleksandar_veliki je napisao/la:Pape ima duplo vise od tih eura koje vi navodite, a ukoliko se uracunaju bonusi zbog plasmana, e onda to dodje na sasvim pristojnu selektorsku platu s obzirom na ekonomsku moc drzave u kojoj istu zaradjuje...
- donniedarko
- Kontakt:
Hajde ti uradi uslugu kvaliteti svojih postova pa ponekad pogledaj kad Prcic zaigra u Francuskoj. Prcic je bez dvojbe bolji igrac od polovine nase klupe i bio bi pravo pojacanje. Nemoj me pogresno shvatiti, ne pricam ja sad o nekoj svjetskoj klasi ili igracini ali momak ima potencijal i mnogo je napredovao kako se ustalio u ekipi.obagol je napisao/la:
Kad se priča o ovom Prciću, ispada da je Xavi u pitanju. Taj Prcić nije bio najbolji igrač ni u-21 reprezentacije u prošlim kvalifikacijama. Zašto bi recimo on prešao u A-tim prije Grahovca? Bešić je puno bolji igrač od njega i evo ga u reprezentaciji. Čuj izabran za igrača tekme, jedan od boljih u svojoj ekipi? Nema šta, odmah ga treba zvati i dati mu kapitensku. Haj sad nađi koju utakmicu mlade reprezentacije ili Sochauxa i pogledaj Prcića, vidi njegov doprinos ekipi, procenat uspješnih pasova, dobivene duele, statistiku u Francuskoj (asistencije, golovi) pa onda reci da zaslužuje mjesto u A-timu. Možete pričati šta hoćete ali Prcić nije ništa bolji od ovih rezervi u A-timu? Možda nekad eksplodira i postane igračina, ali trenutno nije bolji od ovog što imamo.
Hocemo poslije BrazilaVirtu4l je napisao/la:Ovo ponavljam k'o papagaj. Nećemo se mi još zadugo riješiti Munibovog nasljedstva.obagol je napisao/la:Zar ne mislite da Savez nema potpisane neke godišnje ugovore sa hotelima u Sarajevu koje treba ispoštovati, koji su potpisani pitaj Boga kad.
- 1988risha
- Kontakt:
A hajde ti meni nađi statistiku TINE SUŠIĆA koji nema niti jedan nastup za U-19,u-21 Belgije,nikad nije potpisao profesionalni ugovor ni za jednan klub u Belgiji,dok ga nisu doveli u Hajduk sa 20 godina.. Šamaraju mu klub ekipe tiap Lokomotive,Istre,Dragovoljca... U Europi ih izbaci DILA GORI.. . Nije ni u prvih 5 igrača Hajduka...
Po čemu je on zaslužio mjesto ispred Prcića koji je tu od U-17 REPKE,ima 27 nastupa za mlade,igra daleko jaču ligu,standardan u timu... uz to je mlađi od Tine,za kojeg Safet ne zna ni koju poziciju igra...
Ti pričaj šta hoćeš Prcić konstantno igra i pobjeđuju... I momak igra u ligi koju Tino može samo sanjat...
Po čemu je on zaslužio mjesto ispred Prcića koji je tu od U-17 REPKE,ima 27 nastupa za mlade,igra daleko jaču ligu,standardan u timu... uz to je mlađi od Tine,za kojeg Safet ne zna ni koju poziciju igra...
Ti pričaj šta hoćeš Prcić konstantno igra i pobjeđuju... I momak igra u ligi koju Tino može samo sanjat...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Prcic jeste trenutno među naših 20 najboljih igrača ali nigdje nisam primijetio da se pokajao.... Pape je upravo to od njega tražio sto je i rekao i dodao da ce u budućnosti biti važan igrač... Sto znaci da ga možemo očekivati u ekipi poslije ljeta, sada bi zaista bilo previše da ga je pozvao na SP jer je mali dobro uvrijedio mnoge u i oko repke a poslije ljeta ce to drugačije izgledati osim ako ne ostane pri odluci da se oprostio od reprezentacije, nikad se ne zna!!!
-
bordobijeli
- Kontakt:
dajj ljudi nemoj te vise zivi bili ,nevalja safet ok ,al daj nemojte više .po vašem razmisljanju izgubit cemo sve 3 tekme na sp pa ako se to desi ode pape lagano s klupe .prije prvenstva ga nece i ne moze niko smjeniti ni novinari ni forumasi ni dzeko ,pandza ,prcic itd .znaci podrška na sp a poslije ko zna sve ce nam sp reci da li je on dobre igrace odabrao dali je pripreme dobro odradio i ostalo .ja bi volio da prodjemo grupu i to je uspjeh al ovdje neki izgleda vise bi voljeli da izgubimo sve da kazu reko sam ja safet nema pojma e to razmišljanje ne kapiram al nikako .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.