Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Bježi, rekao sam preksinoć da neću gledati slijedeću. Ustao sam ujutro hem nenaspavan, hem nervozan zbog loše predstave Netsa/Mirze..ali evo, prođoše dva dana i ja opet horan za gledanje 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Vedad87 je napisao/la:Bježi, rekao sam preksinoć da neću gledati slijedeću. Ustao sam ujutro hem nenaspavan, hem nervozan zbog loše predstave Netsa/Mirze..ali evo, prođoše dva dana i ja opet horan za gledanje
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- sigurnoable
- Kontakt:
Selam alejkum, Dobro vece svima......NAPRIJED MIRZETE KRAJINA JE UZ TEBEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
(sa ljiljanima)
Veceras MT vodi Netse do pobjede 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Je li veceras utakmica? 
Da, daaa...noćas nema spavanjaaaamirza1243 je napisao/la:Je li veceras utakmica?
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
A mene budale ja jos kontao da u 00:00 pocinje jos se cudim sto niko ne objavljuje linkoveVedad87 je napisao/la:Da, daaa...noćas nema spavanjaaaamirza1243 je napisao/la:Je li veceras utakmica?
Jos malo 
Dajte link kakav.
I da dođe cijela SIPA,
gleda se Tele i ekipa
Jeb'se Saraj'vo, jeb'se Saraj'vo
gleda se Tele i ekipa
Jeb'se Saraj'vo, jeb'se Saraj'vo
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum, kako ste? Večeras krvavi obračun u ulogi glavnog glumca Mirze Telotovica. 10 trica večeras i rekord u PO. uz pobjedu Brooklyna. Broooooooooooooooooooooooooklynnnnnnnnnnnnnnn 
- sigurnoable
- Kontakt:
Alejkumu selam, masta cini svasta!mirzateletovicc je napisao/la:Eselamu alejkum, kako ste? Večeras krvavi obračun u ulogi glavnog glumca Mirze Telotovica. 10 trica večeras i rekord u PO. uz pobjedu Brooklyna. Broooooooooooooooooooooooooklynnnnnnnnnnnnnnn
Hvaljen Isus i Marija braćo i polubraćoooooo 
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Mirza će i večeras nastaviti u duhu prošle tekme. Sukladno s tim, ide novih njegovih 3-5p uz 2 skoka i 2 faula. Očekujem ga na nekih 10-12 minuta igre.
Nama je Željo svetinja jedina.
Pozdrav braćo !
Včrs. 15+ poena i pobjeda BKN-a !
Včrs. 15+ poena i pobjeda BKN-a !
- sigurnoable
- Kontakt:
Zapamtio sam vas od proslog puta pa se pitam zasto toliko pesimizma?Vasa Ladacki je napisao/la:Mirza će i večeras nastaviti u duhu prošle tekme. Sukladno s tim, ide novih njegovih 3-5p uz 2 skoka i 2 faula. Očekujem ga na nekih 10-12 minuta igre.
http://firstrows.biz/basketball/brookly ... t-frse3gg9#" onclick="window.open(this.href);return false;terabajt je napisao/la:Dajte link kakav.
Eto sreco dao sam ti ga , samo nemoj reci da ga nisi trazio