Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Sudjenje stvarno lose,Mirza ih drzi u igri,ajde brate jos makar 15 

Twitter je poludio za Mirzom!   

- 
				lucif3R666
- Kontakt:
zasto se kos nije priznao livingstonu ili bar slobodna bacanja ?'

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
						- Papastathopoulos
- Kontakt:
Yebo pos'o, ovo se gleda ! 
Aferim mirza, samo tako !

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ustao sam maksuz da napisem- BRAVO BABUKA   

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
						Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
al ne znam kako ga do sad nisu naucili..pa daj mu bolan s pola terena kad je trazi ubacice je sigurno
Centri Netsa ( njih trojica ) 0 poena
Ova petorka s Mirzom na 5 uopste nije losa i moze funkcionisat protiv Heata

- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
i ja sutra trebao ujutru na predavanje, ma **** toPapastathopoulos je napisao/la:Yebo pos'o, ovo se gleda !
može se fulat 3 puta, ovo mi je 1. i vrijedi majke mi
#Ynwa
Koliko god mi to volili, ova petorka je ocajna, James probija reket kako hoce, mora tu biti KG.mirzatele je napisao/la:al ne znam kako ga do sad nisu naucili..pa daj mu bolan s pola terena kad je trazi ubacice je sigurno
Deron
Joe
Pierce
Mirza
KG
najbolja moguca petorka koju Netsi imaju, ali Kidd je nikada ne koristi
deron ocajan bez obzira na asiste on mora bolje u napadu... Garnet je smijesan imam neki osjecaj da ce privest tekmu sa mirzom i ppom na 4 5 nadam se da bkn ima snage da ovo uzme jer itekako mogu igrat sa miamijem... neki iskusnije trener bi ovo odradio samo tako al dobar je i kiddara

LB je tako odluciolucif3R666 je napisao/la:zasto se kos nije priznao livingstonu ili bar slobodna bacanja ?'
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
						NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Reece Tha Beast @Big_Homie_Reece 3s
Somebody in Miami's crowd needs to run on the court and pull a Tonya Hardin on Teletovic in the second half. #HeatGangBitch
"@TheBKGame: Mirza Teletovic’s five first-half three-pointers are a Nets franchise record for a bench player in a playoff game." 

Alex Raskin @alexraskinNYC 3m
Teletovic's entry pass to Garnett didn't pan out, so he just stopped passing the ball. He has 15 points at halftime. 

Mitch Lawrence @Mitch_Lawrence 4m
Who knew Game 2 between #Heat and #Nets would be a shootout between LeBron James and Mirza Teletovic? Nets up 1. 

Ethan J. Skolnick @EthanJSkolnick 24m
The first "go back to Latvia!" scream from the crowd to Teletovic. Except I believe he's from Bosnia.

Somebody in Miami's crowd needs to run on the court and pull a Tonya Hardin on Teletovic in the second half. #HeatGangBitch
"@TheBKGame: Mirza Teletovic’s five first-half three-pointers are a Nets franchise record for a bench player in a playoff game."

Alex Raskin @alexraskinNYC 3m
Teletovic's entry pass to Garnett didn't pan out, so he just stopped passing the ball. He has 15 points at halftime.

Mitch Lawrence @Mitch_Lawrence 4m
Who knew Game 2 between #Heat and #Nets would be a shootout between LeBron James and Mirza Teletovic? Nets up 1.

Ethan J. Skolnick @EthanJSkolnick 24m
The first "go back to Latvia!" scream from the crowd to Teletovic. Except I believe he's from Bosnia.

treba im D-Will da proradi, al' znači neophodan im je  drag nam je, al' ruku na srce, ne igra kako se od njega očekuje
 drag nam je, al' ruku na srce, ne igra kako se od njega očekuje  Tele brat izdominirao, samo šutaj i samo trpaj
 Tele brat izdominirao, samo šutaj i samo trpaj  

P.S. dajte malo tweetova

drag nam je, al' ruku na srce, ne igra kako se od njega očekuje
 drag nam je, al' ruku na srce, ne igra kako se od njega očekuje  Tele brat izdominirao, samo šutaj i samo trpaj
 Tele brat izdominirao, samo šutaj i samo trpaj  
 P.S. dajte malo tweetova

Krokodil je napisao/la:Samo trpaj Mirza majstore !
Ipak previse bitna utakmica, da rotacije idu po sablonu!
i ja moram u 7h se nacrtat u firmi al da bog daLiverpool. YNWA je napisao/la:i ja sutra trebao ujutru na predavanje, ma **** toPapastathopoulos je napisao/la:Yebo pos'o, ovo se gleda !
može se fulat 3 puta, ovo mi je 1. i vrijedi majke mi

Za Čelik i Zenicu, 
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
						za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Mirza Teletovic has set a Nets' playoff record for most 3-pointers made off the bench in a single game (5)
zato što je faul na "on the floor"...vjerovatno postoji takvo pravilolucif3R666 je napisao/la:zasto se kos nije priznao livingstonu ili bar slobodna bacanja ?'
A.F.C. Bournemouth!
uleti mi stari nakon cetvrte vezane mirzine trice u sobu,"sta se dernjas konju jedan,vidis li koliko je sati" kosarku gledam ,teletovic najbolji reko,kaze stari ugasit cu ja tebi taj internet **** on svoju mater ko ga izmisli  

umro sam od straha kad je uletio u sobu

- 
				mirzateletovicc
- Kontakt:
MIRZA ce biti najbolji strelac za tri poena u NBA povijesti. Samo da mu dragi Alah da zdravja. Jer Mirzi je tek druga sezonaaaaaaaaaaaaaaaaa, a staaaaaaaaa radiii u PO.Pun sigurnosti.samopouzdanja

divljaj Mirza, divljaj 

I jedan strasan podatak, u svojoj  drugoj play off seriji(ono prosle sezone ne brojim) vec je izjednacio rekord sefa :
Mirza Teletovic's five first-half three pointers tie the Nets' record for most 3's in a playoff game. (Carter, Kidd, Van Horn, Deron) 

JEDAN JE MIRZA ! 

Mirza Teletovic's five first-half three pointers tie the Nets' record for most 3's in a playoff game. (Carter, Kidd, Van Horn, Deron)

JEDAN JE MIRZA !