BHF00024 je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:ma zato je bar meni jasna prica, pored ova 2 boda prednosti oni su i dalje najveci favoriti..ako se tjeraju igraci sa treninga, tjeraju treneri, tjeraju oni koji zatraze premije obecane, smjenjuju direktori, opijaju- opet su najveci favoriti jer je meni bar sve bilo jasno s kim imamo posla od one srijede i famoznog sastanka nakon potopa na Tusnju...kad je odluceno kako ce se uci u PL i da se "mora" uci..jbt u prostoriji od rjecnika, preko profila ljudi do "poruka" nama- vise ljudi za zatvora nego za bilo kakav dodir sa sportom...
valjda nasi nadju nacin da se izbore s tim...
E prijatelju sami ste krivi !!!
Taj vaš Amerikanac je sam rekao igračima Jedinstva u Tuzli,,citiram dečki džabe igrate ja sam sve unaprijed dogovorio...A to ne da je jedan rekao,,nego 25 ljudi je to čulo,,da bi se treneri i igrači Jedinstva svi između samo pogledali,,toliko o tom vašem gospodinu,,a vama prosipa priče poštenja...aha komad teletine
I sam sudija rekao igračima kad su se pobunili na kraju prvog poluvremena za par nekih udaranja i faula koje nije svirao,,šuti te vidjećete kako se sudi u drugom poluvremenu....
Pa nas poslije toga još vaše sudije pokradu ( Igman,Gošk ) i slično...
E moj drug dirnuli ste u gnjezdo stršljenova..
Krajina je posebna u ovoj našoj napaćenoj zemlji,vjeruj mi posebna..Nismo bezobrazni,ne želimo nikom zlo,ako ti ne možemo pomoći nećemo ni odmoći,samo nas nemoj dirati i zajebavati,,,a vi ste upravo to uradili
E sad smo baš ljuta krajina koja će pregaziti sve što joj se nađe na putu...namjerili ste se na jako nezgodnog protivnika...