BeSha1992 je napisao/la:gomila budalastina, koju si napis'o nema veze s vezom... urote neke izmisljas protiv vas, i na kraju krivo je FKS sto je zelju Velez nogama pogazio u Vrapcicima... zato idi spavaj, citaj kakvu lektiru nije za tebe ovo... Kad pocnes normalno gledat stvari tada pisi...
a za KUP i taj "dogovor" sa Zrinjskim, ako ti je to opravdanje sto ste ispali od FKS iz kupa, onda promjeni psihijatra nisi dobar..
Tako je dijete. Djeci ne zamjeram na nerazumijevanja onoga o čemu stari pričaju pogotovo tvog godišta (1992).
Mada probaj ponovo pročitati nije tako teško shvatiti. Instrukcije ne dajem više, nekad jesam.[/quote]
nek' sam ja dijetee, al nek' si i ti pismen hvala Bogu... Sta imam shvatati, sto tvoji imaju obicaj reci pocisti prvo svoju avliju pa pricaj o tudjoj... On ljudi poput tebe mi ne trebaju instrukciji, sa svojom dosadasnjom skolom sam za tebe profesor, a sta buducnost nosi vidjet cemo, mada to nije tema... Neces da prihvatis, da zeljo nema para, i jedino ako Dzeko ne napravi transfer, Evropa ce vam sljedece godine doci u pitanju, jer koliko vidim po vasem pisanju neki igraci ce otici, a sta cete dovesti pitanje je...
Savjet za kraj: Sto prije otvoris oci lakse ce ti biti u ovim godinama sto dolaze...[/quote]
Mani se priče o školi jer puno sam stariji od tebe da ti sad pričam da sam ja imao fax kad se ti nisi ni rodio. Tad nije bilo Bolonje (teža je druga gimnazija bila od ovih sad kurs-fax-ova) osim one koju je Željo razvaljivao nekad. Mijenjaš teme jer nije bitno šta ćemo mi dovesti i šta nećemo i hoćemo li šta osvojiti ili nećemo, ali ono što je konstanta je da ste bili (od udbaškog osnivanja i otimanja) pa do danas sa Blekićima i Feninizima najveći smradovi i dušmani Želje. Nikad vi nećete biti ono što smo mi. Nikad. Nema tih para i titula. Zato vam i smetamo.