SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Pivopije igraju trenutno 1:1 stim da domacini imaju sutra Tottenhem.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Nama je neko sihre nabacio, znal ko dobrog hodzu za te stvari ?
Republika Zenica
Ovo je nevjerovatno...Ja sam gotov sa Mislishom...Nađite novog igrača,svakako ne mogu ništa pogoditi... 
- __Liedson__
- Kontakt:
ako se ne salis,i ako odlazis,ja bi volio zauzeti tvoje mjesto...javite ! trenutno sam u 3.ligi i prvi sam strijelac svoje ekipe!! javite !!bayer 04 je napisao/la:Ovo je nevjerovatno...Ja sam gotov sa Mislishom...Nađite novog igrača,svakako ne mogu ništa pogoditi...
JUpi napokon i za nas tri boda...de sredite tabelu...sad imamo 8 bodova sto je super napokon smo uzeli 3 boda i to u gostima
CRAZY LEGS

mB!
Ne šalim se,ali moraš se to dogovoriti sa Zagorom i Dubiozom...A brat mi je rekao da njemu u ekipi Stolac neko nije odigrao nekolika kola zaredom,pa da ja upadnem...Možda mi se tamo posreći,pa ako je u redu upišite me tamo...__Liedson__ je napisao/la:ako se ne salis,i ako odlazis,ja bi volio zauzeti tvoje mjesto...javite ! trenutno sam u 3.ligi i prvi sam strijelac svoje ekipe!! javite !!bayer 04 je napisao/la:Ovo je nevjerovatno...Ja sam gotov sa Mislishom...Nađite novog igrača,svakako ne mogu ništa pogoditi...
- __Liedson__
- Kontakt:
eto javit cu se ja njima dvojici a i mozemo to i ovdje rijesit kada dodju na temu !! sretno...bayer 04 je napisao/la:Ne šalim se,ali moraš se to dogovoriti sa Zagorom i Dubiozom...A brat mi je rekao da njemu u ekipi Stolac neko nije odigrao nekolika kola zaredom,pa da ja upadnem...Možda mi se tamo posreći,pa ako je u redu upišite me tamo...__Liedson__ je napisao/la:ako se ne salis,i ako odlazis,ja bi volio zauzeti tvoje mjesto...javite ! trenutno sam u 3.ligi i prvi sam strijelac svoje ekipe!! javite !!bayer 04 je napisao/la:Ovo je nevjerovatno...Ja sam gotov sa Mislishom...Nađite novog igrača,svakako ne mogu ništa pogoditi...
Pogodil iste isti par ti i Dino svaka castAvatar je napisao/la:Joint_fc vodi 1:0. Strijelac jedinog gola do sada sam ja. Blizu smo pobjede. Najvise sto nasi protivnici mogu izvuci iz ovog meca je nerijeseno. Za to im treba rezultat meca Sampdorioa-Fiorentina 2:1 (nakon 45 min domacini vode 2:0).
i Delfini i Spam su izgubili i idemo na drugo mjesto,3 boda iza Delfina...idemo odbraniti titulu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
3 gola u zadnja 2 kola, usao sam u formu 
a od kad to imamo novog igraca?
ja vise nepratim ligu samo prognoziram, pa nisam u toku
nista od nas, brate. nece pa neceEmir_ZENICA je napisao/la:Hajmo Red Bavarian ...Treba nam pobjeda !
U prvu ne mozemo upasti, valjda cemo osigurati opstanak u cvajti...ja ni tabelu ne smijem da pogledam.
Vom Jäger zum Gejagten
Od proslog kola,Majestic se bio povukao sa foruma pa je umjesto njega uletio Avatar ili kako vec se zovedino-92 je napisao/la:3 gola u zadnja 2 kola, usao sam u formu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Smijesi se najvece iznaneđenje kola. Pretposljednji Vukovi Zla vode protiv prvih iz trece lige Gustera 
vazno je da pogadja, svejedno ko igra.
ove sezone imamo sansu na tri titule, treba je iskoristit
ove sezone imamo sansu na tri titule, treba je iskoristit
pa brate nemoze se odma tabela nije jos gotovo imaju svi domacini sutra utakmicu FA kupa bolton-tottenham pa ce se tad znati dal smo uzeli 3 boda il samo 1Mukiol je napisao/la:JUpi napokon i za nas tri boda...de sredite tabelu...sad imamo 8 bodova sto je super napokon smo uzeli 3 boda i to u gostimaCRAZY LEGS
![]()
![]()
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Haha mi samo u gostima pobijedjujemo
Evo i Virto sa raspuc'o 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- haris_alibaba
- Kontakt:
i to sa igracem manje jos samo da bolton sutra uzme i eto nam tri bodabavarian_bk je napisao/la:Smijesi se najvece iznaneđenje kola. Pretposljednji Vukovi Zla vode protiv prvih iz trece lige Gustera
Posto je bayer 04 odlucio da napusti nas tim zamolio bih sekretara da kao novog igraca Mislish Uniteda upise _Liedson_ Nadam se da se i zagor slaze s ovim 
Republika Zenica
dubioza je napisao/la:Posto je bayer 04 odlucio da napusti nas tim zamolio bih sekretara da kao novog igraca Mislish Uniteda upise _Liedson_ Nadam se da se i zagor slaze s ovim
bayer04 to mora potvrditi ovdje ili meni na pp.Jeli to __Liedson__ iz Bildera???Usput da kazem da kapiteni timova Red Bavarian i SK Stolac Hercegovina mogu traziti zamjene za svoje neaktivne clanove.
Red Bavarian -ribery +,+,-,+,+,+,+,+,+,+,+,
SK Stolac Hercegovina-domineysn +,-,+,-,+,-,+,+,+,+,+,+,+,
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Geronimo @ jbg ...kad nece,nece ...Neka nama Ribery-a ipak on navija za Bayern
necemo sad nekog navijaca Reala ili Manchestera ( Sheringhama ili Solskjeara
)
Ali neka Geronimo odluci on je kapiten

Ali neka Geronimo odluci on je kapiten
A C A B !
haha ja ubo bonus bayern-dortmund 
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.