Rooney88 je napisao/la:Nisam navijac Sarajeva ali covjek kojeg si citirao je apsolutno upravu. Sarajevo je trenutno sigurno atraktivna destinacija mnogim fudbalerima na ovim prostorima, mora se priznati kako uprava FKS i Tan imaju ozbiljne ambicije. Tvrditi da jedna Jagodina moze u istu recenicu sa Sarajevom po bilo kojoj osnovi nije normalna prijatelju. Finansijski je Sarajevo jace (dok ih podcjenjujes siguran sam kako nisi bas upucen u situaciju u klubu, glede finansija i slicno) a i dosta je veci klub od Jagodine, bolji sigurno. Nema smisla minimizirati ih po bilo kojoj osnovi.alan_kardec je napisao/la:Pa nerealno je upravo zbog ovoga što sam gore napisao, što se za njega ozbiljno interesuju mnogo jači i bogatiji evropski klubovi, čak je dosta nerealno da dođe u FKCZ ili FKP, ali eto i oni se interesuju. Opet kažem, ako mu se izjalovi neki dogovor sa ekipama ili Belgije, Rusije, Njemačke, on ostaje u jsl, gotovo sigurno.sarajlija je napisao/la:Samo sekund a sto je po tebi nerealno da zaigra za FKS koje je triput bolji klub od Jagodine ako cemo realno, a imo bi ovdje i vecu platu..
Finansijski ste mnogo jači od Jagodine, to stoji, ali triput bolji klub, pa ne znam baš.
Ako su nabrojani Evropski klubovi + PFC u igri onda je izuzetno desko da taj decko zaigra za Sarajevo, iz Jagodine komotno moze obuci bordo dres i da se smatra korakom naprijed, na stranu sto nije realno da izabere strani klub pored Partizana, ako ga trazi, koji ga zeli u svojim redovima. Sto bi zaradljivao dobro i pravio sebi karijeru u susjednoj zemlji ako isto to mozes u svojoj?
I pitanje za pitare, za kraj. Ovi malo upuceniji, dali ostaje Uscuplic i iduce sezone i kakvi su planovi s njim?
@ Rooney kume nisam nikoga ja pocjenivo, samo smo raspravljali nista vise iskren da budem taj igrac i ne mora u Sarajevo.