FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Bez obzira sto igramo bez nekoliko prvotimaca, pobjeda nebi smjela doci u pitanje, ja sam optimista i vjerujem u dobar rezultat (4:1)

Ima li neko da je u opasnosti od kartona sutra,nebi valjalo da bilo ko fali za Branitelj.
ko da je bitno gdje se igra ?? pogotovo za ove sto ni na tusanj ne dolaze ??? pokemoni jedva cekate da se nesto desi da mozete svrsavati iz svog toplog doma....... vi eto znate da je zbog sigurnosti sve znate FBI ! e moj boze.....
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bolje je da se igra pod BB kako god pogledam iz naseg ugla
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Idi u pozoristeProbisvjet je napisao/la:Probaj sa "internet explorerom".Thranduil je napisao/la:Skver je napisao/la:Podrsku Ciri Blazevicu i Slobodi pred odlucujuce utakmice dale si i poznate glumice Mia Begović, Vanesa Glođo, Džana Džanić, Ivana Perkunić, Nina Terzić i Alisa Brkić.![]()
Forza Sloboda !!!!!
Hahahha poznate, sem Mie Begović ove ostale "ni google ne poznaje"
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
wienultras
- Kontakt:
usutio se dado,nedijeli dobre vijesti,imal te dje druze 
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
A i ne znam što je tolika tajna. I da kaže javno, neće ugroziti to zamišljenowienultras je napisao/la:usutio se dado,nedijeli dobre vijesti,imal te dje druze
Čestitka od srca bračnom paru Moranjkić na rođenju bebe Asje. Da Bog da da bude sretna i nafakali.
Što se tiče izvjesnog Gobeljića valjda čovjeka koji je predsjednik komisije za delegiranje sudija u Federalnoj ligi, ja koliko znam a dosta sam u kontaktu sa ljudima iz Podrinja Gobeljići su iz Cerske pa onda uzvodno ide Konjević polje pa Bratunac. Ovo može biti samo "naš" čovjek i tu nema brige.
Ako je haber da ćemo igratu u Mostaru pod Bijelim brijegom tačan, onda je to poruka navijačima Slobode da serbez dođu i navijaju za Slobodu, naravno poštujući sve uslove oko ove famozne zabrane. Sloboda zauvijek.
Što se tiče izvjesnog Gobeljića valjda čovjeka koji je predsjednik komisije za delegiranje sudija u Federalnoj ligi, ja koliko znam a dosta sam u kontaktu sa ljudima iz Podrinja Gobeljići su iz Cerske pa onda uzvodno ide Konjević polje pa Bratunac. Ovo može biti samo "naš" čovjek i tu nema brige.
Ako je haber da ćemo igratu u Mostaru pod Bijelim brijegom tačan, onda je to poruka navijačima Slobode da serbez dođu i navijaju za Slobodu, naravno poštujući sve uslove oko ove famozne zabrane. Sloboda zauvijek.
Ja volim FK Tuzla City
Tuzlak04 je napisao/la:A i ne znam što je tolika tajna. I da kaže javno, neće ugroziti to zamišljenowienultras je napisao/la:usutio se dado,nedijeli dobre vijesti,imal te dje druze
Da mu nije opet neko prijetio preko PP
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
joksimovic
- Kontakt:
Pozdrav za sve!
I ja znam za te stvari ,ali kao i uvijek neću da letim pred rudu.Samo kao i sve dosad, što se dobro uradilo,i ovo je samo nastavak tih dobrih stvari.Mislim da je dovoljno reći predsjedniče AZMIRE TI SE JEDNOM RAĐAŠ!

I ja znam za te stvari ,ali kao i uvijek neću da letim pred rudu.Samo kao i sve dosad, što se dobro uradilo,i ovo je samo nastavak tih dobrih stvari.Mislim da je dovoljno reći predsjedniče AZMIRE TI SE JEDNOM RAĐAŠ!
-
wienultras
- Kontakt:
sto pisete onda ovdje,podijelite na pp kome hocete i gotova stvar ovako kao nesto eto,a svi sute,jbts ba.. 
"Nemamo pravo na krivi korak! Orašje je delikatna prepreka, ali mi ćemo sve učiniti da ne ostavimo ništa slučaju. Fudbalska igra je čudo u kome zapostavljeni banalni razlog može biti presudan. Sa svojim saradnicima se maksimalno pripremamo za ovaj meč. Zamolio bih sve naše pobornike, naše prijatelje, da dođu i da nas podrže. Podrška nam je potrebna više nego ikad'! Posebno za ovaj meč!" - Miroslav Ćiro Blažević 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
SUTRA NISTA LABAVO
sve ispod 4000 je sramota za Tuzlu...SAMO JAKO I HRABRO
sve ispod 4000 je sramota za Tuzlu...SAMO JAKO I HRABRO
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kuha se nešto oko kluba
Azmir danas vidjen u Sarajevu na Grbavici da li je vec pocelo sklapanje tima za sl. sezonu ili nesto drugo saznacemo ovih dana

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
-
wienultras
- Kontakt:
imal ko raspolozen da podijeli info sa nama smrtnicima 
treba sutra dobro nagazit ove klosare iz orasja, nas jesenas pokrali jedinstvu prodali zasluzili su lijep docek nema sta
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Nista ne docekivat ni odcekivat..lagano 1-0 i sretno,prijatnoAVOKADO je napisao/la:treba sutra dobro nagazit ove klosare iz orasja, nas jesenas pokrali jedinstvu prodali zasluzili su lijep docek nema sta
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Azmir jučer bio na Grbavici. Koja vam je to pozicija sj3bana, pa da skontamo za kojeg igrača se interesuje?
Eto vam Jamak za 100k
Eto vam Jamak za 100k
Ja te volim, volim Željo..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dajte Hodzica, platit ce baba