Da neće to nova oprema?super je napisao/la:evo jedna "sitna"informacija :agilni direktor M.Š. na poslovnom sastanku u Njemackoj
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Odg: FK Željezničar
NO PYRO NO PARTY
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
da ne bude zabune otisao prije 3 dana vratio se juce........Buu je napisao/la:Da neće to nova oprema?super je napisao/la:evo jedna "sitna"informacija :agilni direktor M.Š. na poslovnom sastanku u Njemackoj

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Re: FK Željezničar
Jel šta dogovorio i oko čega je uopšte bio taj sastanak? Ako može na pp, bio bih zahvalan.
Mada, meni je opet najbitnije da se počelo raditi

Ja te volim, volim Željo..
- super
- Kontakt:
znat cu detalje u ovo dan-dva pa vam javimgio10 je napisao/la:Jel šta dogovorio i oko čega je uopšte bio taj sastanak? Ako može na pp, bio bih zahvalan.

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Avion?super je napisao/la:da ne bude zabune otisao prije 3 dana vratio se juce........Buu je napisao/la:Da neće to nova oprema?super je napisao/la:evo jedna "sitna"informacija :agilni direktor M.Š. na poslovnom sastanku u Njemackoj,(frankfurt )pa nagadjajte sta je u pitanju

Frankfurt je kao Manhattan, valjda se isplati posjeta.
NO PYRO NO PARTY
Kako ovaj @super zna probudit nešto među rajooom. Znači Bože
Jel ima fotografija, da vidimo kako 'teku' radovi?

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
na početku sam za @super mislio da blefira sa nekim informacijama ali je u većini slučajeva pogodio ono što mi je rekao,i svaka mu čast na tome..AsharaK je napisao/la:Kako ovaj @super zna probudit nešto među rajooom. Znači Bože![]()
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
Sutra ako dobijete Rudar, jaaa vam kažem ooodličniu vijest, koju sam dobio ovih dana.Ako budete prodali ,nećete tu vijest ni saznati,a i vjerujte moćan sam da vam tu priču pokvarim

- IlProfessore
- Kontakt:

Kakav si ti klaun

Pa što ne iskoristi tu svoju moć da ostaviš svoju ušljivu tvorevinu u ligi?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Ovaj ti je Tuzlak (još gori u prijevodu)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Još jednom ponavljam-anonimni je napisao/la:Ovaj ti je Tuzlak (još gori u prijevodu)

Čujemo se sutra

E ne znam kako ti iz Tuzle imaš te informacije, al' ćemo da vidimo, samo polako 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
anonimni je napisao/la:E ne znam kako ti iz Tuzle imaš te informacije, al' ćemo da vidimo, samo polako
Ovih dana ,mjeseci sam u vašoj avliji.Sve naajbolje vam želim,ali kako si malo kulturniji od ovih,kao i za sve kulturne navijače vaše-dolazi straašno dobre vijesti.a koje sutra vam napišem poslije tekme.ako odigrate onako kako najbolje znate.

- BolanBolan
- Kontakt:
Tuzlak, danas kao da sam vidio tog vašeg Azmira u Plavom Zamku kod Željinog stadiona?
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
-
- Kontakt:
Svaka cast za forumasa @super sigurno jedan od najboljih ovog foruma. Covjek je upucen u klub, nekad pomislim da je Amar u pitanju.
Buraz samo tako nastavi. 5+
Buraz samo tako nastavi. 5+
-
- Kontakt:
@super, brate daj koju info, je.bo ga trunje. Kopka me kakve su informacije
I ne rece ti sta se tacno radi na pomocnom.
Hvala unaprijed.

Hvala unaprijed.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- super
- Kontakt:
1- za ovo u njemackoj ne smijem nista pricati,brzo ce izaci u javnostneroazzuro je napisao/la:@super, brate daj koju info, je.bo ga trunje. Kopka me kakve su informacije![]()
Hvala unaprijed.
2- svraka i stanic idu (spanija-svraka a za stanu znate)
3- bit ce promjena u svim segmentima struke
4-vec je razradjena idejna prezentacija na forumu bbi
5- vraca nam se jedan od omiljenijih igraca u odbrani jest da je malo stariji al ne smiju da riskiraju ako kerla ode
ima jos par stvari al sacekajte jos malo
ps ne saljite mi poruke o kome je rijec i slicno jer stvarno ne smijem reci nista,strpite se makar jos malo
pozzz plavoj braci
Mercedes arena?? 

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Pioniri našeg Željezničara u redovnom kolu svog prvenstva potopili su velikog rivala Sarajevo rezultatom 12:1.
Pionirska selekcija Plavih s Grbavice protekli vikend je ostvarila fantastičan rezultat. U okviru 16. kola Kantonalne Omladinske lige Pioniri – treća grupa, Željezničar je savladao gradskog rivala Sarajevo sa 12:1.
Pioniri predvođeni Ismetom Štilićem nastupali su u sastavu: Nikola Mijović, Vildan Mašić, Amar Lukovac (c), Stefan Jakovljević, Malik Drinjak, Amar Šoše, Alen Nuhanović, Emir Džudžević, Haris Kolar, Faris Zubanović, Ahmed Hasanović, Kerim Hodžic, Haris Džogaz, Sanjin Ćeman, Anel Mizdrak, Benjamin Šačirbegović, Benjamin Čalaković, Anel Čizmo.
Strijelci historijskog rezultata za ove mladiće su bili: Amar Lukovac (četiri), Sanjin Ćeman (tri), Ahmed Hasanović (dva), Alen Nuhanović, Faris Zubanović i Anel Čizmo.
Pioniri, mladići rođeni do 2000. godine, čvrto drže prvu poziciju na tabeli sa 45 osvojenih bodova iz 16 utakmica.
Pionirska selekcija Plavih s Grbavice protekli vikend je ostvarila fantastičan rezultat. U okviru 16. kola Kantonalne Omladinske lige Pioniri – treća grupa, Željezničar je savladao gradskog rivala Sarajevo sa 12:1.
Pioniri predvođeni Ismetom Štilićem nastupali su u sastavu: Nikola Mijović, Vildan Mašić, Amar Lukovac (c), Stefan Jakovljević, Malik Drinjak, Amar Šoše, Alen Nuhanović, Emir Džudžević, Haris Kolar, Faris Zubanović, Ahmed Hasanović, Kerim Hodžic, Haris Džogaz, Sanjin Ćeman, Anel Mizdrak, Benjamin Šačirbegović, Benjamin Čalaković, Anel Čizmo.
Strijelci historijskog rezultata za ove mladiće su bili: Amar Lukovac (četiri), Sanjin Ćeman (tri), Ahmed Hasanović (dva), Alen Nuhanović, Faris Zubanović i Anel Čizmo.
Pioniri, mladići rođeni do 2000. godine, čvrto drže prvu poziciju na tabeli sa 45 osvojenih bodova iz 16 utakmica.
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.