PerryFred je napisao/la:Mislim da je loža
Klupa.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
PerryFred je napisao/la:Mislim da je loža
Head je napisao/la:
Klupa, i na Grbavici su postavljene. Što je veoma bitno domaće su proizvodnjePerryFred je napisao/la:Mislim da je loža
Klupa. Ovakve iste postavljenje na Grbavici prije vise od dva mjeseca.PerryFred je napisao/la:Mislim da je loža
Sve hvalospjevke.bagrcavi je napisao/la:Što je veoma bitno domaće su proizvodnje
shvati da stojcev NE MOŽE u Cardiff, ne postoji način na koji se to može uradit pa sve da tan kleči pred savezom engleskim...SandorClegane je napisao/la:To sto ti mislis da nema ponuda je tvoja stvar. Sto se tice odlazaka se vecina na kraju sezona zna, a sto se tice dolazaka to ce se tek znati skoro pred prevenstvo.fcsforever je napisao/la:Jbt , ni prvenstvo nije zavrseno a pojedini se vec gadjaju sa info ovo- ono. Stojcev nece u Cardiff i ko god to misli a pogotovo pise je tenkre zesci. Cimirot NEMA JOS NI JEDU PONUDU a ugovorom je vezan jos godinu dana sa klubo. Dupovac ima najrealnije izglede da negdje ode jer ima 2 ponude ,dosta konkretne. I on je pod ugovorom i mislim da klub za njega trazi 380 000 eura.Istina je da bi Stojcev mogao negdje otici ali nema nista konkretno . Ljudi dragi odsaburajte jos 3 hefte i onda pocnite pricu o odlascima i dolascima. Kombinatorika sa igracima iz Srbije postoji ali isto tako i 2 igraca iz Cardiff-a (posudba od god dana)..
Ovo za Stojceva mozda nije realna opcija za englesku ali amidza je odusevljen kakav je to talenat, pa ce ga poslati iz svog B-tima u Cardiff (mozda). A sto se tice Cimija covjek ide 90% i ko ga bolje poznaje neka ga pita. Drugo je sta su zelje, a drugo stvarnost. Medutim suludo je sada pisati treba sacekati pa ce se vidjeti ko je u pravu, a ko ne.
hahahah kako si ti smjesan lik. Ti sve znas a u stvari nista ne znas.SandorClegane je napisao/la:Buraz posudba moze.Jel treba crtati ?
Ja bih volio da neki razuman mozak moze sebi prihvatiti ovu ideju da neki igrac iz Engleske lige dode na posudbu u ovu nasu sumu, livadu da mu neko slomi nogu. To ko ti je rekao dobro te je slagao.fcsforever je napisao/la:I kakva je to budalasta priča o posudbi. Može samo u pravcu Cardiff- FCS. Raspitajte se malo i vidječete da je tako i po ugovoru između kluba i Tan-a.
Lazes !SandorClegane je napisao/la:Ja bih volio da neki razuman mozak moze sebi prihvatiti ovu ideju da neki igrac iz Engleske lige dode na posudbu u ovu nasu sumu, livadu da mu neko slomi nogu. To ko ti je rekao dobro te je slagao.fcsforever je napisao/la:I kakva je to budalasta priča o posudbi. Može samo u pravcu Cardiff- FCS. Raspitajte se malo i vidječete da je tako i po ugovoru između kluba i Tan-a.
Posudba u drugom pravcu je moguca a koliko je izgledna treba sacekati da pokaze vrijeme. Uglavnom ostajate bez pola tima koji je igrao ove sezone, s tim da ste doveli neke igrace vec. Naravno da ce doci jos dosta igraca jer najmanje da ce pet ici iz prvog tima.
Ovaj neki sto je napisao da Stojcev ide u Dinamo i da SARAJEVO trazi Saida i para![]()
![]()
Buraz, ne može, nevažno jel posudba, savez za sve igrače izvan EU odobrava transfer, a njegov se ne može odobritiSandorClegane je napisao/la:Buraz posudba moze.Jel treba crtati ?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Mourinhokilledbarca, PingoFTW, plisek i 38 gostiju.