dao sam ti ja gore povis a imas i na ss.ba tamo u vjestimaLegenda_BiH je napisao/la:Imal ko link gola?

prema ovom pregledu Vedo je dobro igro fin gol polu volejcic neki

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
dao sam ti ja gore povis a imas i na ss.ba tamo u vjestimaLegenda_BiH je napisao/la:Imal ko link gola?
MinistaR je napisao/la:Zna li neko kakav je postigao pogodak? Sa deset ili petnaest centimetara?![]()
![]()
![]()
Ovo ja malo sahbaza zezam, naravno Vedo je kralj, ako Bog da ovo je povratak!Ili još jedna blijesak?
Igraju protiv Monchengladbachomerbavarac je napisao/la:Krenulo je krenulo. Osjecaj za gol je proradio ponovo.![]()
![]()
S kim igraju slijedece sedmice?
Mislis ako bude dao gol,bit ce strijelac.BoSna_pLayA je napisao/la:Vedo ce biti strijelac zapamtite sta vam kazem (naravno ako bude igro od pocetka)
Eto dobre sanse za jos golova, naravno od strane Vede.vedo & sejo je napisao/la:Igraju protiv Monchengladbachomerbavarac je napisao/la:Krenulo je krenulo. Osjecaj za gol je proradio ponovo.![]()
![]()
S kim igraju slijedece sedmice?
Cartman je napisao/la:"Danas ce Vedo proradit"
Emir_ZENICA je napisao/la:Prosjecan napadac![]()
Dao 16 golova (koliko vac) i onda kanta...nije dao gola od septebra ili novembra...
Eto nek ti nisi corava koka,smijem se kladiti kad bi u sledeca 2 kola dao po jedan go i za ove kriticare bi posto igracina a da posle toga neda 3 tekme gola opet bi posto kanta,krampa itd. koji je ono specijalac jedno vrijeme redovno piso vedo je krampa,jeli taj lik jos na forumu? Vedo vec ima 7 golova i nek da jos 3 do kraja sezone dobro ce biti a ubjedzen sam da hoce a ako da jos 5 golova to ce biti odlicno.tax je napisao/la:i corava koka zrno ubode
nek do kraja sezone zabije 5 golova to je nesto a ovako slabo
Offside je napisao/la:Neka Vedo održava prosjek između 10-15 golova po sezoni u bundesligi i bog te veselio. A to sigurno može. Taj prosjek mogu imati samo vrhunski napadači, a Vedad je vrhunski. Pa to je bio otprilike i Berbatovov prosjek dok je igrao u Njemačkoj. To što neko nije klasa za Manchestera i Barcelone ne mora značiti da nije vrhunski napadač, tu se već radi o extra klasama. Za dosta forumaša imam osjećaj da plaču kad Vedo zabije gol, ali to nije ništa novo kad su Bosanci u pitanju.