Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

seha
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la seha » 13 feb 2010, 19:32

Legenda_BiH je napisao/la:Imal ko link gola?
dao sam ti ja gore povis a imas i na ss.ba tamo u vjestima :D

prema ovom pregledu Vedo je dobro igro fin gol polu volejcic neki :)
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 feb 2010, 19:51

Odličan gol Vede! Igračina! Kako mangupski probaci onom levatu kroz noge u prvom poluvremenu, al' ga nekako izblokiraše u zadnji čas.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

vedo & sejo
Kontakt:

Post Postao/la vedo & sejo » 13 feb 2010, 19:58

ja neznam uopste sto je kloc od ragnicka mijenjao ibisevica.
A sad se samo pitam gdje su oni koji govore da je ibisevic prosjecan/los napadac, nego kad da go usute se i nesmiju se ulogovat

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 13 feb 2010, 20:10

MinistaR je napisao/la:Zna li neko kakav je postigao pogodak? Sa deset ili petnaest centimetara? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ovo ja malo sahbaza zezam, naravno Vedo je kralj, ako Bog da ovo je povratak!Ili još jedna blijesak?

Ma vama je sahbaz svim 100 puta dosad rekao da je vedo za njega kralj jos bio dok je ovdje u americi igrao , a ne otkako je dao 15 golova u polusezoni il od juce il od danas .Vedu ja znam odlicno sto se tice njegovih fudbalski sposobnosti samo vidis kako sad sute oni koji ga non stop kritikuju, a kaldam se zivitom da ga danas vedo nije zabio sad bi bilo vec 20 postova od takvih "kriticara" ispisano u smislu i eto opet cekamo iduci vikend u nadi da ce vedo proraditi.Eto sad nek cekaju sta god hoce, najbolje bi im bilo da oni malo prorade na svom mozgu samo tesko cemo mi to docekati.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 feb 2010, 20:45

Krenulo je krenulo. Osjecaj za gol je proradio ponovo. :D :D
S kim igraju slijedece sedmice?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

vedo & sejo
Kontakt:

Post Postao/la vedo & sejo » 13 feb 2010, 20:48

omerbavarac je napisao/la:Krenulo je krenulo. Osjecaj za gol je proradio ponovo. :D :D
Igraju protiv Monchengladbach

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 feb 2010, 20:51

BoSna_pLayA je napisao/la:Vedo ce biti strijelac zapamtite sta vam kazem (naravno ako bude igro od pocetka)
Mislis ako bude dao gol,bit ce strijelac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 feb 2010, 20:55

vedo & sejo je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Krenulo je krenulo. Osjecaj za gol je proradio ponovo. :D :D
Igraju protiv Monchengladbach
Eto dobre sanse za jos golova, naravno od strane Vede.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 13 feb 2010, 21:13

ovo sto je vedad dao, sigurno bi biscevic dao samo petom ;) sala mala dobar goo

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 13 feb 2010, 23:21

Cartman je napisao/la:"Danas ce Vedo proradit" :mrgreen:

Eto bogami vedo proradi i tebi zacepi usta, cim vise ovdje ni slova nisi napisao otkako je cojk jedan gol dao.Nedaj boze da pocne opet zaijati iz kola u kolu onda te nebi ni na forumu bilo uopste .Vidim na dugim temema se raspisao a ovdje vise ni rijeci , izgleda da Vedo uvjek zna najbolji lijek kako svojim "kriticarima" zacepiti usta.
A oni bi njega opet u drugu ligu il da nije cak ni za pocetnih u hoffenheimu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a mozgova boze drage.

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 13 feb 2010, 23:25

Emir_ZENICA je napisao/la:Prosjecan napadac ;)

Dao 16 golova (koliko vac) i onda kanta...nije dao gola od septebra ili novembra... :)

E bogami da si ti bar i K od kante sad bi imao vec svoju finacijsku egzistenciju obezbjedjenu.

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 13 feb 2010, 23:43

drago mi je sto je napokon dao gol... medjutim to ga ne cini odmah vrhunskim igracem

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 13 feb 2010, 23:44

i corava koka zrno ubode
nek do kraja sezone zabije 5 golova to je nesto a ovako slabo
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 feb 2010, 23:45

Sahba...ovaj, Vedo zabio ;)
Salim se naravno, meni danas srce igra (ne samo zbog Bayernove pobjede :D ), kada sam cuo da je prekinut post. Slijede relativno lagane utakmice protiv Gladbacha i Herthe, gdje bi se ovaj niz mogao nastaviti.
Salihovic je najavljivao pred ovu utakmicu da za njih Euro-Liga nije izgubljena, medjutim opet poraz. :(
Danas Salihaga dobi 10-ti zuti karton (mislim da je rekord u BL), tako da ga nema u sljedecom mecu.

Dobri su ovi Sahbaze, kakvih je kriticara bilo ovdje ;)
Vom Jäger zum Gejagten

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 14 feb 2010, 00:16

tax je napisao/la:i corava koka zrno ubode
nek do kraja sezone zabije 5 golova to je nesto a ovako slabo
Eto nek ti nisi corava koka,smijem se kladiti kad bi u sledeca 2 kola dao po jedan go i za ove kriticare bi posto igracina a da posle toga neda 3 tekme gola opet bi posto kanta,krampa itd. koji je ono specijalac jedno vrijeme redovno piso vedo je krampa,jeli taj lik jos na forumu? Vedo vec ima 7 golova i nek da jos 3 do kraja sezone dobro ce biti a ubjedzen sam da hoce a ako da jos 5 golova to ce biti odlicno.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 feb 2010, 00:23

Vedo će da da do kraja još 7-8 golova, ja sam ubjeđen u to. Pod uslovom da ekipa odigra dobro...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 14 feb 2010, 00:29

Ja sam gledao utakmicu i Hoffenheim je bio odlican , mislim sto se tice napada ni u odbrani nisu bili losi nego je bochum iz dvije sanse zabio 2 gola a hoffenheim je opet mnogo sansi prpoustio.Ali sto se tice vede , bitno je da ima lopti sa krila da se centriraju i on ce sigurno jednu docekati kako treba , najmanje jednu.Tako je i danas bilo prva mu nije sjela a druga bogami jeste i eto gola a u prvom poluvremenu je jos ima jednu dobru situaciju gdje je sam predriblao 2 igraca bochuma i izborio se za sut samo ga je jedan igrac ziblokirao u zadnji momenat.Tako sto se tice vedine igre ja sam zadovljan a nisam nezadovalja ni igrom cjele ekipe samo sto zbilja nisu imali srece.I Ba je imao dobru sansu i onaj hrvat vukcevic opet je imao sansi i tako al eto nek samo oni sa krila centriraju dovoljno lopti u sesnaesterac i vedo ce njega opet zabiti sigurno.Stvarno su ludjaci ljudi koji dosad nisu skontali da taj decko ima njuh za gol uvjek se nadje gdje treba oko gola.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 feb 2010, 00:32

Nisam odavno gledao Vedu i stvarno mi je žao, al nemam priliku, mislim il sam u stisci sa vremenom il jednostavno zaboravim al iduću tekmu ću sigurno da pogledam jer sam ga se poželio :D Mislim, njegovih poteza i driblinga... Nadam se da im neću bit baksuz
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 14 feb 2010, 05:22

Neka Vedo održava prosjek između 10-15 golova po sezoni u bundesligi i bog te veselio. A to sigurno može. Taj prosjek mogu imati samo vrhunski napadači, a Vedad je vrhunski. Pa to je bio otprilike i Berbatovov prosjek dok je igrao u Njemačkoj. To što neko nije klasa za Manchestera i Barcelone ne mora značiti da nije vrhunski napadač, tu se već radi o extra klasama. Za dosta forumaša imam osjećaj da plaču kad Vedo zabije gol :roll: , ali to nije ništa novo kad su Bosanci u pitanju. :oops:
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 14 feb 2010, 05:36

Offside je napisao/la:Neka Vedo održava prosjek između 10-15 golova po sezoni u bundesligi i bog te veselio. A to sigurno može. Taj prosjek mogu imati samo vrhunski napadači, a Vedad je vrhunski. Pa to je bio otprilike i Berbatovov prosjek dok je igrao u Njemačkoj. To što neko nije klasa za Manchestera i Barcelone ne mora značiti da nije vrhunski napadač, tu se već radi o extra klasama. Za dosta forumaša imam osjećaj da plaču kad Vedo zabije gol :roll: , ali to nije ništa novo kad su Bosanci u pitanju. :oops:

pa upravu si, to nije nista novo al fenomen jeste jer takvi ljudi zbilja nema niti u jednoj naciji svjeta,nigdje vala.I onda se cudimo i pitamo se nekad sta smo mi to bogu skrivili pa ovako prosli u nasoj skoroj proslosti, sve smo mi to zasluzili bas sve.Kad bi bilo koja nacija imala Vedu za svog reprezentativca, ti bi ga hvalili na sva usta, pa kad cujes kako srbi zigica hvale pomislio bi neki obican covjek da je Zigic Maradona i za Dzeku i Vedu .Al kod nas je ziasta tako kao sto ti kazes, kad vedo zabije gol neki nasi ljudi palcu od muke.Eto gledaj samo sada kako "kriticara" uopste nema da komentarisu danas na ovoj stranici, naprosto mora da ljudi zale pa ce se javiti kad sebi malo dodju.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hightower, Muumii i 6 gostiju.