RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

bezze
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la bezze » 10 maj 2014, 01:20

AlemC85 je napisao/la:Karačić je čovjek bez obraza i karaktera i nemam šta više reći za tog lika. :oops:

Sutra odraditi ovu utakmicu koja je samo još jedna u nizu koje smo odigrali ove sezone, i koja za mene barem ne predstavlja ama baš ništa posebno, a zna se i zašto. Samo da apeliram na Red Army da budu dostojanstveni i da bodre rođene bez pjevanja ružnih pjesma jer imamo na pretek svojih, i nek samo bodre klub. Ovo je bitno jer će tekma biti na tv-u, ali i zbog VIP koji će biti na stadionu. ;)

Zato dostojanstveno moji rođeni. A na ljeto ćemo vidjeti šta će biti. :cool:
Sto to za Karacica , zbog aplauza jeli ?

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 10 maj 2014, 04:17

Karacic ne provocira nego mu uopste izgleda nije jasno da je ovo sve, samo derbi ne. I takodjer nije svatio da Zrinjski Velezu duguje i aplauz i odstetu jer sve sto Zrinjski posjeduje u stvari i pripada Velezu.

Karacic nije jedini, jer i mnogi Velezovci su nasjeli na podvalu da je ovo derbi.
Ali ova tekma nije to nego obicna tekma. Drago mi je da Velez pobjedi ali jednako kao Leotara ili Veliku Obarsku.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 10 maj 2014, 06:40

Neznam ljudi sto se sad zamarate s njima toliko jer oni uopste nisu bitni ... Posebno neka je sramota ovih Zeljovih navijaca koji blate Velez a nevide da je Olimpic prodao utakmicu njima ...
Anti Nakarada

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 10 maj 2014, 10:02

Danas moji rodjeni igraju jos jednu tekmu.Danas opet ona moja pozitivna nervoza kao pred svaku tekmu.Danas ponovo dolazim u moj lijepi Mostar.Druzenje sa rajom,onako uz Velezove pjesme,malo na Stari.Ponovo onaj fantasticni osjecaj kad ugledam CRVENI dres na terenu :tokralju: danas ponovo moram nazvati starog i jos mu se jednom zahvaliti sto me nekad davno umota u crvenu zastavu Velezovu i pokaza mi gdje se igra najljepsi fudbal :salut: :thumbup: ovaj osjecaj se nemoze platiti nicim i zato jos jednom jako glasno"Forza Velez ljubavi moja" :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 10 maj 2014, 11:06

Taramba je napisao/la:Čestitam na 5.mjestu u 100.ligi svijeta...
Hahahahahahahahahahahahahaha

To kralju hahahahahaha
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 10 maj 2014, 11:08

MostaracVelezovac je napisao/la:Karacic ne provocira nego mu uopste izgleda nije jasno da je ovo sve, samo derbi ne. I takodjer nije svatio da Zrinjski Velezu duguje i aplauz i odstetu jer sve sto Zrinjski posjeduje u stvari i pripada Velezu.

Karacic nije jedini, jer i mnogi Velezovci su nasjeli na podvalu da je ovo derbi.
Ali ova tekma nije to nego obicna tekma. Drago mi je da Velez pobjedi ali jednako kao Leotara ili Veliku Obarsku.

Cim donesete papir da je nešto u vašem vlasništvu slobodno uzmite.... :kafa:

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 10 maj 2014, 11:21

Hebibovicu tako je majstore prvo cemo poharat BiH a onda majstore da bog da milione uzeo.Danas noga ti se pozlatila volite Old school Red Army :tokralju: :kralj: :thumbup: :clap: :njanjanja: Vidimo se danas :salut: :wave:
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 10 maj 2014, 11:33

1452 je napisao/la:

To kralju hahahahahaha
Bio prvi ili peti u ovom čemeru ti nije velika razlika.Čuvajte se, izgleda mogao bi Dudelange opet naić.

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 10 maj 2014, 11:38

anel81m je napisao/la:
1452 je napisao/la:

To kralju hahahahahaha
Bio prvi ili peti u ovom čemeru ti nije velika razlika.Čuvajte se, izgleda mogao bi Dudelange opet naić.

Zamisli sta bi moćni dudelanž uradio jednom seoskom drugoligašu onda...

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 10 maj 2014, 11:50

To trebaš otići u Čapljinu, Gošk ili neki drugi drugoligaš pa provjeriti papak jedan! :urnebes:

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 10 maj 2014, 11:56

anel81m je napisao/la:To trebaš otići u Čapljinu, Gošk ili neki drugi drugoligaš pa provjeriti papak jedan! :urnebes:
Mozda što ste tih godina bili drugoligaši :o :o :o
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 10 maj 2014, 11:58

anel81m je napisao/la:To trebaš otići u Čapljinu, Gošk ili neki drugi drugoligaš pa provjeriti papak jedan! :urnebes:
Dobro si preko i GOŠK i Čapljina su bolje stajali od vas u drugoj Ligi papak :mrgreen:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 10 maj 2014, 11:59

Rodjeni da vam pozelim puno srece u derbiju i da ih zgaziteee mozete vi to idemoooo... :D :D :njanjanja:
04.10.2009 !!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 10 maj 2014, 12:05

1452 je napisao/la:
Dobro si preko i GOŠK i Čapljina su bolje stajali od vas u drugoj Ligi papak :mrgreen:
Haj razligu vježbaj linđu za večeras!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 maj 2014, 12:14

Što su se nakotili na temi blago meni.
Inače, vjerujem da će biti dobra utakmica. Obje ekipe u dobroj formi, rasterećene, ne nedostaje motiva i mogla bi da bude jedna utakmica itekako vrijedna pažnje ali i pamćenja na kraju krajeva.

Rezultat .. kao i svi đavoli predviđam da pobjeda odlazi na našu stranu ali sigurno neće biti lako. Nema potrebe da se umanjiva njihov uspjeh u ovoj ligi i da se igramo kompleksaša. Sutra da mi osvojimo ligu bilo bi nam drago. O načinu proslave, mišljenjima, razmišljanjima ne bi' da govorim jer to nije dio sporta.

Hajd da ova utakmica danas preraste sve utakmice ove lige i pokaže da brojnost navijača nije jednako kvalitet kao npr. derbi vječitih rivala. Obje ekipe su u fantastičnoj formi za ove uslove i nadam se jednoj prekrasnoj utakmici opet ponavljam za naše uslove. Utakmicu nažalost neću moći gledati zbog posla, međutim, snimak ću svakako da odgledam kad budem imao vremena.

Neka pobjedi sport, neka pobjedi nogomet, ostalo je nevažno. Bar u sportskim okvirima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 10 maj 2014, 12:30

anel81m je napisao/la:
1452 je napisao/la:
Haj razligu vježbaj linđu za večeras!
A ti u Blagaj grad tvoje kraljice Katarine na mevlud :mrgreen:

najjacajezenica
Kontakt:

Post Postao/la najjacajezenica » 10 maj 2014, 12:33

de ba sklonite ovog papcinu gore jest smor balavac

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 maj 2014, 12:40

Vidiš da razvodnjavaju temu. Sve u nekim granicama dobrog ukusa, ali evo od jučer čitav dan, i danas ne prestaju da se gase. Nekim ljudima preporučujem ako ne troše nigdje energiju da se počnu baviti nekim fizičkim aktivnostima -double gain. Zapravo triple - gain.

Manje smaraju nas, bolje će da se osjećaju, i bolje će da izgledaju to svakako. :thumbup:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 10 maj 2014, 12:57

Evo sad ozbiljno,nisam baš siguran u neki naš dobar rezultat iz razloga sto ste u velikom naletu i imate prednost domaćeg terena. Inače pozitivno sam iznenadjen vašim igrama. Po meni najveća snaga vam je trener. Reklo bi se da zna posao....inače raduje me da je Hercegovina u vrhu. Nadam se atraktivnoj utakmici.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 10 maj 2014, 13:31

Rodjeni u zadnjih par mjeseci postali ste mi pravo draga ekipa. Kasno ste se probudili i da je bilo manje prosutih bodova kucali bi ste na vrata evrope. Zelim vam od sveg srca da spustite na zemlju te ''prvake'' i da im zagorcate proslavu titule. Zatim zelim da u ovoj pauzi sto vise poradite na infrastrukturi kako vas komsije i ovi ''sarajevski mangupi'' ne bi zvali livadarima,jer kolko ja znam msm da nijedan klub nije dozivio vasu sudbinu. Iduce godine ako ostavite ovu ekipu,uz par pojacanja,armijom na stadionu vidim vas medju 4 ekipe koje izlaze u evropu,jer i necete imati neku konkurenciju,zeljo je svoj ples odplesao,siroki ce biti konstantno dobar,zrinjski ce se umoriti od evrope dok ce Sarajevo biti neprikosnoveno na oba fronta. Pozdrav i zgazite ih danas!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []