Mainz
Nadal
Eto od mene nešto
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Ne bi ja igrao Mainz kojem ne trebaju bodoviBelminM23 je napisao/la:Leverkusen
Mainz
Nadal
Eto od mene nešto

Mislim da Nurnerg nije nikakva opasnost za HSV, za njih je veća opasnost Braunscweig koji je tokom čitave sezone posljednji i sada imaju priliku pobjedom preskočiti i Nurnberg i HSV i izboriti doigravanje, nešto slično kao njihov domaćin danas koji je tako potpuno neočekivano uzeo tri boda i izborili doigravanje-ostanak pa možda se smiluju jer znaju koliko to znači i kako je slatko spasiti se u zadnjem kolu, nezainteresirani Hoffenheim isto nije ovisio sam o sebi i možda pokušati na HSV 2 i Braunschweig 2Pity1900 je napisao/la:Ne bi ja igrao Mainz kojem ne trebaju bodoviBelminM23 je napisao/la:Leverkusen
Mainz
Nadal
Eto od mene nešto
Hamburgu su ipak potrebniji jer bi ih nurnberg mogao prestići i onda bi direktno ispali iz lige, dok u slučaju pobjede imaju siguran playoff

kako ne trebaju ako augsburg pobjedi mainz ne ide u evropa ligu.Pity1900 je napisao/la:Ne bi ja igrao Mainz kojem ne trebaju bodoviBelminM23 je napisao/la:Leverkusen
Mainz
Nadal
Eto od mene nešto
Hamburgu su ipak potrebniji jer bi ih nurnberg mogao prestići i onda bi direktno ispali iz lige, dok u slučaju pobjede imaju siguran playoff
da upravu si,,mislio sam da 6 ide po europi,,kockar je napisao/la:kako ne trebaju ako augsburg pobjedi mainz ne ide u evropa ligu.Pity1900 je napisao/la:Ne bi ja igrao Mainz kojem ne trebaju bodoviBelminM23 je napisao/la:Leverkusen
Mainz
Nadal
Eto od mene nešto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.