Sastav Veleza i Zrinjskog su u 5grama tako da nemoj previse zanositi sine,moras znati da danas nece te imati na suparnickom golu Hamzica kojem lopta ˇ"slucajno "ispada,nadigrani ste bili i u prvom susretu od Veleza.Dakle jeste prvaci ali o nekoj dominaciji i suverno osvojenoj tituli je zaisto u najmanju ruku smjesno,bili ste samo malo vise sretniji od ostale cetri ekipe koje su se borili za titulu.Zato danas se molite medjugorskoj gospi1452 je napisao/la:To ti izmedju redova......za nas je sezona gotova. Neznam kako ce igrati. Da ce hoće punom parom ja bi volio. Ionako vas možemo dobiti sa 70% zalaganja. Samo da se neko ne ozljedi.....konjicanin01 je napisao/la:Ma da kao ono bahato dolazimo po pobjedu ,a vec unaprijed pripremili alibi kao nismo igrali punom snagom posto su svjesni da danas mogu dozivjet blamazu prije vec sigurnog blamiranja u europi
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
konjicanin01
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
To ti izmedju redova......za nas je sezona gotova. Neznam kako ce igrati. Da ce hoće punom parom ja bi volio. Ionako vas možemo dobiti sa 70% zalaganja. Samo da se neko ne ozljedi.....[/quote]
Sastav Veleza i Zrinjskog su u 5grama tako da nemoj previse zanositi sine,moras znati da danas nece te imati na suparnickom golu Hamzica kojem lopta ˇ"slucajno "ispada,nadigrani ste bili i u prvom susretu od Veleza.Dakle jeste prvaci ali o nekoj dominaciji i suverno osvojenoj tituli je zaisto u najmanju ruku smjesno,bili ste samo malo vise sretniji od ostale cetri ekipe koje su se borili za titulu.Zato danas se molite medjugorskoj gospi
da ne dozivite debakl kojim ce vase ambicije uveliko opasti.[/quote]
Eto vaših ambicija,da udarite na naše. Na koljena pred šampiona
Sastav Veleza i Zrinjskog su u 5grama tako da nemoj previse zanositi sine,moras znati da danas nece te imati na suparnickom golu Hamzica kojem lopta ˇ"slucajno "ispada,nadigrani ste bili i u prvom susretu od Veleza.Dakle jeste prvaci ali o nekoj dominaciji i suverno osvojenoj tituli je zaisto u najmanju ruku smjesno,bili ste samo malo vise sretniji od ostale cetri ekipe koje su se borili za titulu.Zato danas se molite medjugorskoj gospi
Eto vaših ambicija,da udarite na naše. Na koljena pred šampiona
Bola' napunite stadion sad, da vidimo koliko vas ima.. 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Bit ce pun stadion, dolaze ljudi iz najgorih zabiti podvelezja da pozdrave sampioneLillard je napisao/la:Bola' napunite stadion sad, da vidimo koliko vas ima..
Zašto obje strane prezentiraju malograđanštinu ? Mene lično ne zanima odakle je čiji navijač. Pa pogledajte samo najveće klubove i igrajmo se neke psihologije. Recimo dođe navijač Uniteda na topic Chelsea i podyebaje navijače tog kluba iz razloga što ovaj ima navijače iz neke pripi*dine u Kini. Vidite li vi tu logiku ?
Inače, očekujem dobru utakmicu. Nadam se dobrom obračunu, pa ko bude bolji neka pobjedi. Dovoljno pošteno.
Inače, očekujem dobru utakmicu. Nadam se dobrom obračunu, pa ko bude bolji neka pobjedi. Dovoljno pošteno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Slazem se, to sam vise puta pisao. Mozda je vise onako zaybancija i slicno. Nek se zavrsi u mirnom tonu i nek pobjedi bolji (mi)zizu1991 je napisao/la:Zašto obje strane prezentiraju malograđanštinu ? Mene lično ne zanima odakle je čiji navijač. Pa pogledajte samo najveće klubove i igrajmo se neke psihologije. Recimo dođe navijač Uniteda na topic Chelsea i podyebaje navijače tog kluba iz razloga što ovaj ima navijače iz neke pripi*dine u Kini. Vidite li vi tu logiku ?
Ha sad. Navijačima je da se nadaju. Svako misli da je njegov tim bolji, naravno u ovoj konstalaciji snaga jer su obje ekipe u dobroj formi. 'Ćemo da vidimo.
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Zizu, ti si jedan od rijethih forumasa koji normalno i zrelo razmislja
Pozdrav!
Pozdrav!
@Zidane,potpis...
Normalno da nema veze ko je odakle,jel gradjanin ili seljak,ali u tom podjebavanju ste daleko ispred nas,naročito kad se sjetim one vaše Neretvanske ribe koji je stigao popljuvati skoro svako mjesto,selo zapadno od centra svijeta-Mahale...
Neka danas utakmica prodje na terenu sportski,pa šta bude,zivot i sutra ide dalje;)
Normalno da nema veze ko je odakle,jel gradjanin ili seljak,ali u tom podjebavanju ste daleko ispred nas,naročito kad se sjetim one vaše Neretvanske ribe koji je stigao popljuvati skoro svako mjesto,selo zapadno od centra svijeta-Mahale...
Neka danas utakmica prodje na terenu sportski,pa šta bude,zivot i sutra ide dalje;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
- primasquadra
- Kontakt:
ajmo momci još ovo kolo pružite maksimum završite to šampionski pobjedom.
kao što je vaha rekao "idite koda nam treba 2:0 za titulu " .
kao što je vaha rekao "idite koda nam treba 2:0 za titulu " .
@Taramba
Neću ja da se u to miješam da glumim sudiju između obje strane, to ne mogu niti želim biti. Na vašu temu je slučajno pao izbor kada sam pisao o tom kompleksu. Niko nije zlatan, ko manje - ko više u to neću da ulazim.
Samo apelujem da se ponašamo normalno, bez nekih glupih rasprava. Ima momaka sa obje strane vjerovatno koji ne pišu često, koji dođu pročitati nešto o svom klubu ali i o suparničkom i sigurno da im nije lijepo čitati djetinjarije koje se dešavaju u posljednje vrijeme.
Neću ja da se u to miješam da glumim sudiju između obje strane, to ne mogu niti želim biti. Na vašu temu je slučajno pao izbor kada sam pisao o tom kompleksu. Niko nije zlatan, ko manje - ko više u to neću da ulazim.
Samo apelujem da se ponašamo normalno, bez nekih glupih rasprava. Ima momaka sa obje strane vjerovatno koji ne pišu često, koji dođu pročitati nešto o svom klubu ali i o suparničkom i sigurno da im nije lijepo čitati djetinjarije koje se dešavaju u posljednje vrijeme.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Razvalite Rodene kako na terenu tako na tribinama...
Cestitke jedinim pravim i istinskim Mostarskim Sampionima.
Cestitke jedinim pravim i istinskim Mostarskim Sampionima.
U pravu si Zizu i takvi kao ti su uvijek dobrodošlizizu1991 je napisao/la:@Taramba
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Dujković, Radeljić, Simeunović, Muminović, Crnov, Šćepanović, Stojkić, Nikolić, Barišić, Aleksić, Đurić.
IGRAJ DO KRAJAAAA
IGRAJ DO KRAJAAAA
Ocekivao sam juniore ali eto
Ocekujem 1-2
kakav god bude rezultat na kraju ove utakmice vi ste ipak sampioni Bosne i Hercegovine u sezoni 2013/2014 i na tome iskrene cestitke uz zelju da ostanete sto duze u europi

Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
jao pjesama u "Red Army-a"
yebu ovo, yebu ono

yebu ovo, yebu ono
hajde daj te link
Prekomični su.johnnyyK je napisao/la:jao pjesama u "Red Army-a"![]()
yebu ovo, yebu ono![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.