FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne moraju, samo iducu sezonu mogu zapoceti sa -12 poena i jos nekim sankcijama tuskog nogometnog saveza.FKZ1921 je napisao/la:Trebali su do 05.05.platiti i nisu.
Sljedeći korak je da Željo traži suspenziju Mersina.
Oni ovo moraju platititi do kraja prvenstva, , znači u desetak dana, inace nece početi sljedecu sezonu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
S Turcima više ne treba raditi transfere, pa da su milioni u pitanju. Koja stoka neradnička u p.m.!
Ja ne znam kako ljudi mogu ovako biti gluoi i sve svoditi na vjeru i naciju.Arhitekt je napisao/la:Moze li se danas odigrati 1 na Rudar posto vi, sad vectradicionalno, svake godine ostavljate srbe u ligi.
Rudar je Bosanskohercegovački premijer ligas i tu je kraj price, hoce li ispasti oni ili Travnik zaboli me naka stvar.
Ja ne mogu da shvatim da se nasi klubovi dijele na srpske, hrvatske ili muslimanske samo zato sto dolaze nekog odredjenog grada.Radi takvih stvari i jesmo na dnu.Licno nikada svog Zelju necu prihvatiti kao muslimanski klub jer je iz Sarajeva, a mislim da to nece prihvatiti ni navijac Sarajeva, Zenice ili Mostara, prestanite ba vise sa budalastinama.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Milion KM duguju i kako stvari stoje nece nikada ni platiti ccc.
Ma ne kraju ce morati ako nista tuski nogometni savez ili ce ih morati suspendirati.S obizorom da je ovaj Mersin pitanje kurdskog nacionalnog interesa kako vole raci ovi nasi politicki zvanicnici vjerujem da ce platiti samo ce zatezati koliko im god dozvole.terabajt je napisao/la:Milion KM duguju i kako stvari stoje nece nikada ni platiti ccc.
i mi smo napravili grešku,trebali smo odmah tražiti pare na naš račun pa tek onda prodavati igrača a ne padati na lijepe riječi turaka,koji su najveca go.vn.a što postoje na ovom svijetu,sa njima u rangu su samo rumuni i grcivoltron30 je napisao/la:S Turcima više ne treba raditi transfere, pa da su milioni u pitanju. Koja stoka neradnička u p.m.!
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Kad bi ti rekao ko je pogrjesio i kako ne bi mi vjerovao...Željooooo je napisao/la:i mi smo napravili grešku,trebali smo odmah tražiti pare na naš račun pa tek onda prodavati igrača a ne padati na lijepe riječi turaka,koji su najveca go.vn.a što postoje na ovom svijetu,sa njima u rangu su samo rumuni i grcivoltron30 je napisao/la:S Turcima više ne treba raditi transfere, pa da su milioni u pitanju. Koja stoka neradnička u p.m.!
Polahko, koliko sam ja upratio oni se bore za ulazak u 1 ligu? Ako je tako sumnjam da im se isplati kockati sa nekim sankcijama i slicno, a sumnjam da ce se doigravanje zavrsiti za 10 dana.Željooooo je napisao/la:i mi smo napravili grešku,trebali smo odmah tražiti pare na naš račun pa tek onda prodavati igrača a ne padati na lijepe riječi turaka,koji su najveca go.vn.a što postoje na ovom svijetu,sa njima u rangu su samo rumuni i grcivoltron30 je napisao/la:S Turcima više ne treba raditi transfere, pa da su milioni u pitanju. Koja stoka neradnička u p.m.!
Amar i to na lijepe oci ga uzesepile87 je napisao/la:Kad bi ti rekao ko je pogrjesio i kako ne bi mi vjerovao...Željooooo je napisao/la:i mi smo napravili grešku,trebali smo odmah tražiti pare na naš račun pa tek onda prodavati igrača a ne padati na lijepe riječi turaka,koji su najveca go.vn.a što postoje na ovom svijetu,sa njima u rangu su samo rumuni i grcivoltron30 je napisao/la:S Turcima više ne treba raditi transfere, pa da su milioni u pitanju. Koja stoka neradnička u p.m.!
NO PYRO NO PARTY
kome su turci i rusi braća i prijatelji, neprijatelji mu zaista ne trebaju. kad se bratimiš sa turcima i rusima, dođeš do toga da je sve čime ti se nacija ima pohvaliti edin džeko, odnosno novak đoković.
Znaci vasi igraci su sinoc toliko bili odvaljeni da je to strasno 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
tako završe svi pošteni ljudi!Buu je napisao/la: Amar i to na lijepe oci ga uzese

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Ko bude imao vise volje, danas ce i slaviti. Nazalost imam neki predosjecaj da je to u ovom trenutku Rudar. Borac uzima Travnika 100% i mislim da uz Leotar ispada Travnik.
Nadam se da me osjecaj vara

Nadam se da me osjecaj vara

https://www.youtube.com/watch?v=RxWwXlSs1nI
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2014.html
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2014.html
- jaludovolimte
- Kontakt:
nije to ništa kako ćete vi bit' odvaljeni danas iz Premijer LigePrijedor je napisao/la:Znaci vasi igraci su sinoc toliko bili odvaljeni da je to strasno

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Glupa vam je ta prica oni se bore za ovo ili ono.
Oni duguju nama pare i treba da plate, a to sto se bore za ulazak neka ceka neko drugi.
Ako nemas, prodaji pa ces imati i govoto.
Treba da se pritisne to, a ne da se nesto ceka. Samo budala ceka. TO se pravno moze zatezati godinama i godinama.
Sve su to prvljave fore pravnika, jer pravo bas nije pravda, vec pobjeduje onaj koji znas vise prljavih trikova.
Danas, ne znam iskreno, u derbiju ocigledno je bilo da nismo smjeli pobijediti, ali tako je vec par zadnjih derbija.
Ja vjerujem da Borac pusta Travniku skoro sigurno, e kako Rudar misli nas pobijediti iskreno ne znam.
Fino napisa covjek iznad, sve je to stvar volje i momenta. Ako su nasi sinoc se provodili, **** ce uzeti danas.
Oni duguju nama pare i treba da plate, a to sto se bore za ulazak neka ceka neko drugi.
Ako nemas, prodaji pa ces imati i govoto.
Treba da se pritisne to, a ne da se nesto ceka. Samo budala ceka. TO se pravno moze zatezati godinama i godinama.
Sve su to prvljave fore pravnika, jer pravo bas nije pravda, vec pobjeduje onaj koji znas vise prljavih trikova.

Danas, ne znam iskreno, u derbiju ocigledno je bilo da nismo smjeli pobijediti, ali tako je vec par zadnjih derbija.
Ja vjerujem da Borac pusta Travniku skoro sigurno, e kako Rudar misli nas pobijediti iskreno ne znam.
Fino napisa covjek iznad, sve je to stvar volje i momenta. Ako su nasi sinoc se provodili, **** ce uzeti danas.
- corleone87
- Kontakt:
Pa Travnik je prodavao Borcu kad im je trebalo,pustali ih ljudi da dobiju u Travniku.Borac je prije par kola mogao pustiti Rudara da dobije u Banja Luci pa nisu tako da 90% vjerujem da Travnik ostaje u ligi a sami znate da se svake godine bore za opstanak i uvijek ostanu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Rudar nas nece danas pobjedit, svaka prica o pustanju je smjesna.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
"Elegant"
Ruadar nas nece danas pobjedit, svaka prica o pustanju je smjesna.
Ma mene brine ovo "odvaljivanje".Ako se o trošku kluba otišlo dan ranije u Prijedor i tamo se "odvaljivalo"onda bi prvo trebalo postrojiti struku pa sve ostale redom.Po jednom od portala igraćemo bez 7 standardnih.Ako je sve ovo istina teško ćemo mi na zelenu granu danas.
Zaista se nadam da ovo oko pomoćnog/pomoćnih nije šuplja
Ruadar nas nece danas pobjedit, svaka prica o pustanju je smjesna.
Ma mene brine ovo "odvaljivanje".Ako se o trošku kluba otišlo dan ranije u Prijedor i tamo se "odvaljivalo"onda bi prvo trebalo postrojiti struku pa sve ostale redom.Po jednom od portala igraćemo bez 7 standardnih.Ako je sve ovo istina teško ćemo mi na zelenu granu danas.
Zaista se nadam da ovo oko pomoćnog/pomoćnih nije šuplja
-
- Kontakt:
Razumijel se neko oko iptv listi za vlc player? Ima lista sa bht premier ligom danas al ne mogu da nadjem.
Hvala unaprijed.
Hvala unaprijed.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hamagara i 37 gostiju.