FK Rudar Prijedor

Vastecija_GSE
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Vastecija_GSE » 08 maj 2014, 21:28

ZELJO SAMPION! Hahahaha Pa dokle ce nas ovaj Zeljo cupati?! :lol:

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 08 maj 2014, 21:32

slobodnjak je napisao/la:
Meni ce nekako biti zao koja god da ispadne od ove dvije ekipe....

Travnik,ekipa sa kojom Borac ima vjerovatno i najbolje odnose u Ligi,tim koji gine protiv Sarajlija cak u toj mjeri idu u kost da Amar Osim u one cetiri godine vodjenja Zeljeznaicara,u Travniku nije pobjedio nijednom!!U Travniku je uvijek izlazio pognute one svoje lopovske labrnje!! ...I to ovih godina kad mu se pola lige sklanjalo!..A Borac kad dodje,igra se fino,korektno,zadnje 4 utakmice imamo tri pobjede i remi tamo!

Rudar,susta suprotnost,**** neopjevana!!! ...Kad Borac dolazi,napale se ko mladi majmuni,a sa oba sarajevska kluba imaju idilicne odnose,gdje se stima sve,od pobjede sarajlija,do hat-tricka adilovica da se bolje proda :( ...Najvise su mi se ipak zgadili jesenas!

Iako sam godinama znao da su sarajevske podguzne muve,jesenas su i sami sebe nadmasili!!
Gostuju na Kosevu,igra se prad praznim tribinama,Sarajevo kaznjeno,uzdrmano serijom losih rezultata,kao i onih 0-3 za zelenim stolom protiv Borca...Znaci,idealna prilike da se iznenadi poljuljani protivnik pred praznim tribinama...I sta radi Rudar? Rudar ostavlja u Prijedoru Stakica i Kotarana,jer imaju dva zuta kartona!!

Znaci,imaju pravo da igraju,ali eto,da ne bi slucajno koji od njih dvojice dobio treci pa da ne moze igrati protiv Borca u sledecem kolu!!!!!!!!!! :roll: :roll:

Znaci,po svemu napisanom,sa ljudske strane,Travnik bi svakako trebalo ostaviti u Ligi....Al opet,taj Rudar je srpski klub,komsijiski,najblize gostovanje,tamo su nasi Mikara,Stakic i jos neki....Tuzna bi mi bila i ta situacija,da oni recimo pobjedjuju Zeljeznicara,i drze tranzistore na uhu,ocekujuci da Borac pobjedi Travnika,a da Borac nesto pusta :(

Znaci,nadam se da ce Borac kao i uvijek igrati posteno,pa od njih ko ostane,ostane.....Necu biti srecan ispadanjem nijedne od ove dvije ekipe...jedne zbog ljudske i sportske strane,a druge ovako zbog komsijsko-srpske :(
Ovo je jedan veoma realan i zanimljiv post sa sajta navijača Borca.Pisao ga je jedan od najjačih forumaša tamo i možda u ovom postu imaju neke stvari vama zanimljive.Pa pročitajte ne škodi vam... ;)
Hahaha, najgolemije je ovo za Adilovića a i tužno jer je istinito.

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 08 maj 2014, 22:46

Željo nama sad bodove,mi ostajemo,sledeće sezone mi Želji 6 bodova i dobro ,opet samo da ostanemo :D Na šta smo spali ,da moramo navijati za Borac auu ali neka brane čast REPUBLIKE SRPSKEE! TRAVNIIIK :wave:

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 09 maj 2014, 06:03

Ok sve na stranu kakva je situacija u klubu sa igracima i povredama ? Jeli se oplravio Mikic ? Hoce li braniti Bodiroga ( mada ovaj novi brani dobro ) ? Beda otpocetka da pocne neka igra...
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 09 maj 2014, 10:38

skelar je napisao/la:Ok sve na stranu kakva je situacija u klubu sa igracima i povredama ? Jeli se oplravio Mikic ? Hoce li braniti Bodiroga ( mada ovaj novi brani dobro ) ? Beda otpocetka da pocne neka igra...
Koliko znam,Mikić ne igra.Ne znam za Bodirogu,mada mislim da je bolje da Kozić brani i ovu utakmicu,u formi je ,vidi se,a šta znaš kakav je Bodi nakon povrede,bolje da idemo na sigurno(Kozić),realno čovjek nas je spasio prošlu utakmicu .Bedu obavezno u prvu,jedini on i Mišan mogu napraviti neku razliku sa nekim solo prodorom ili tako nešto,idemo sutra napuniti stadion i do pobjedee AJ RUDAAAAAAAR

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 09 maj 2014, 10:50

topa99 je napisao/la:Željo nama sad bodove,mi ostajemo,sledeće sezone mi Želji 6 bodova i dobro ,opet samo da ostanemo :D Na šta smo spali ,da moramo navijati za Borac auu ali neka brane čast REPUBLIKE SRPSKEE! TRAVNIIIK :wave:
Male su sanse da ostanete,željo ide na pobjedu,neko vam opasno bombe baca o pustanju,ne nasjedajte...
Zao mi je sto je to rudar,ali igra je takva i treba to sportski prihvatiti.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 09 maj 2014, 11:40

SarajlijaTM je napisao/la: Male su sanse da ostanete,željo ide na pobjedu,neko vam opasno bombe baca o pustanju,ne nasjedajte...
normalo da ide po pobjedu, porazom zavrsavaju 4. tako da u zraku visi EL.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 09 maj 2014, 11:48

dr.van nostrand je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la: Male su sanse da ostanete,željo ide na pobjedu,neko vam opasno bombe baca o pustanju,ne nasjedajte...
normalo da ide po pobjedu, porazom zavrsavaju 4. tako da u zraku visi EL.
vi cete osvojit kup uz to celik nece dobit ni licencu, al djabe Rudaru da pobjedi kad ce travnik zavrsit u BL

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 09 maj 2014, 18:31

Ako vas kojim slučajem ovi puste (što me nebih čudilo) kupite plišanih medvjedića, cvijaća i pripremite dobre meze i rakije i da ih fino ispratite na putu za Sarajevo i usput nemojte zaboraviti pripremiti sljedeće sezone 6 bodova da otputuju prema Grbavici. Udovoljite im da se osjećaju domaćinski u Prijedoru, možda Borac i podere Travnika.
SRETAN BROJ - 1725

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 maj 2014, 20:43

Navikli su oni gurati klubove iz Federacije u nizi rang (Sloboda:Leotar) tko da Prijedorcani pripremite nesto a Borac ce odigrati za vas i to je to.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 maj 2014, 20:45

Sabinho je napisao/la:Navikli su oni gurati klubove iz Federacije u nizi rang (Sloboda:Leotar) tko da Prijedorcani pripremite nesto a Borac ce odigrati za vas i to je to.
I nas "nasi" guraju od titule.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 09 maj 2014, 20:56

terabajt je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Navikli su oni gurati klubove iz Federacije u nizi rang (Sloboda:Leotar) tko da Prijedorcani pripremite nesto a Borac ce odigrati za vas i to je to.
I nas "nasi" guraju od titule.
sto vas vasi guraju od titule, imali ste sve u svojim rukama, trebali ste pobjediti a ljudi vas opalili posteno...
isto sto govorite i za Slobodu, da je imala sve u svojim rukama, takoo daa suplju prosipaj nekome drugo...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 10 maj 2014, 01:20

Evo cim pocnu iz Borca najavljivati da nece pustiti Travniku odmah je jasno ko dan da hoce . Nestor poziva na regularnost u zadnjen kolu . Haha koja uvaljivanja . Premijer Liga - Priceless .
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 10 maj 2014, 04:16

Igraci Zelje lagano vcrs uzivali u gradu hahaha :D Imam neki dobar osjecaj da ostajemo u ligi, nismo ga dzabe u Vitezu u 93 zabili... Valjda je to sudbina, haj znaj :D Doce Rudar kec, ali pitanje je sta ce se desiti u BL. Bilo kako bilo, sami smo sebi krivi sto smo se doveli u ovu situaciju, treba biti fer Travnik ako ostane prvi cu im cestitati. Haj pomozi Boze pa bice kako bude :D
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 10 maj 2014, 11:40

imali ste +5...toliko o proljeću...sad ne znate jal pustit ili ne pustit Rudar

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 10 maj 2014, 12:49

Kladionice kazu 1,15 pobjeda Rudara, 1,30 pobjeda Borca... Aj, aj!!!
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 10 maj 2014, 13:21

Prijedor je napisao/la:Igraci Zelje lagano vcrs uzivali u gradu hahaha :D Imam neki dobar osjecaj da ostajemo u ligi, nismo ga dzabe u Vitezu u 93 zabili... Valjda je to sudbina, haj znaj :D Doce Rudar kec, ali pitanje je sta ce se desiti u BL. Bilo kako bilo, sami smo sebi krivi sto smo se doveli u ovu situaciju, treba biti fer Travnik ako ostane prvi cu im cestitati. Haj pomozi Boze pa bice kako bude :D
Kakva sudbina :D ,haman da je stigla direktiva iz Laktasa,al eto opet se ne zna,kako cemo mi odigrati,ne vjerujem da bismo vas pustili,ali prica se da je sa sudijama zavrseno.
SLOBODA NAVIJAČIMA

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 10 maj 2014, 13:25

Prijedor je napisao/la:Kladionice kazu 1,15 pobjeda Rudara, 1,30 pobjeda Borca... Aj, aj!!!
Gdje imaju u ponudi ovi parovi?

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 10 maj 2014, 13:33

Na Premieru nude 4 para naše lige. Ovog para Rudar..nema. Biče ovdje svašta !!!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 10 maj 2014, 13:34

Bolje piva nego igla :-) nadam se da ostajete u ligi,jer vam je skupina pravo simpaticna

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []