FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ma neka padne kiša, nema frke
na sjeveru je gotiva
da se oprobam sa strijelcima, Suljo killer i Musić 
Huseinbasic 2x ,Krpic terminator 1 
Ima li jos majica "ti si nasa svetinja" u prodaji,trebam da posaljem rodjaku za Francusku?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
imas u onom shopu na kapijiharry_90 je napisao/la:Ima li jos majica "ti si nasa svetinja" u prodaji,trebam da posaljem rodjaku za Francusku?
Sloboda Tuzla
Hvala..sad cu ja to uzeti prije utakmicefukaratz je napisao/la:imas u onom shopu na kapijiharry_90 je napisao/la:Ima li jos majica "ti si nasa svetinja" u prodaji,trebam da posaljem rodjaku za Francusku?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
mislim da je kod njih nestalo..prije ce bit da imas u Batvi kod rikija u radnji..i to jedna il dvije da su bile neki dan...u svakom slucaju pozuri...vrijeme je dijaspore i to ce planutfukaratz je napisao/la:imas u onom shopu na kapijiharry_90 je napisao/la:Ima li jos majica "ti si nasa svetinja" u prodaji,trebam da posaljem rodjaku za Francusku?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Bio idiot ovdje dvije sedmice i zaboravio uzeti i sad mene ganja da mu posaljem...nacu valjda negdje
ma ima u centru sigurno sinoc sam je snimio u izlogu
valja i meni poslati nekoliko komada u dijasporu 
Sloboda Tuzla
-
ultrahell24
- Kontakt:
hoce,kazu dosao da kupi najmoderniji kamp koji Sarajevo pravi,sa nekakvim velnesima ce biti kamp,hotelom,vip apartmanima,tri terena jedan sa vjestackom dva sa prirodnom travom,tenis teren,dvorana,pjescani teren,teren sa nagibom,arena za sutiranje itd itd i da mu Tan nemoze parirati,sve igrace ce da nam otme SlobodaOmerbavarac je napisao/la:Kupuje Azmir grad Sarajevo.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/predstav ... evo/130691
-
ultrahell24
- Kontakt:
u Sarajevu takvih kao Azmir imas koliko hoces,npr jedan Hastor Azmira iz temelja moze kupiti,samo sto lik nece da ulaze u fudbal,a za Sarajevo ste vi mala i smjesna prica,jer Tanova jedna firma vrijedi kao dvadeset Azmira,dok vi dovodite brzog i slicne mi placamo odstete za pojacanja bez problema,a zivite u masti nije frka valjda se vidimo iduce sezonestaragarda je napisao/la:divovi ce bit nasa filijalaOmerbavarac je napisao/la:Kupuje Azmir grad Sarajevo.![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jao lika sto se upalio.
Hebo kutnjak.
@harry: majica mora biti u onoj radnji kod kapije, prema kaficu Sloboda, vidio ja jucer, osim ako nije do sad otisla.
Hebo kutnjak.
@harry: majica mora biti u onoj radnji kod kapije, prema kaficu Sloboda, vidio ja jucer, osim ako nije do sad otisla.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
zajebancija sta se palisultrahell24 je napisao/la:u Sarajevu takvih kao Azmir imas koliko hoces,npr jedan Hastor Azmira iz temelja moze kupiti,samo sto lik nece da ulaze u fudbal,a za Sarajevo ste vi mala i smjesna prica,jer Tanova jedna firma vrijedi kao dvadeset Azmira,dok vi dovodite brzog i slicne mi placamo odstete za pojacanja bez problema,a zivite u masti nije frka valjda se vidimo iduce sezonestaragarda je napisao/la:divovi ce bit nasa filijalaOmerbavarac je napisao/la:Kupuje Azmir grad Sarajevo.![]()
Ne pišite gluposti.
Tema je FK SLOBODA a ne Tan i Sarajevo.
Tema je FK SLOBODA a ne Tan i Sarajevo.
Pobjeda je bolja od orgazma!
da čovjek ne povjerujeOmerbavarac je napisao/la:Jao lika sto se upalio.![]()
Hebo kutnjak.![]()
U posjeti Slogi Simin Han, prati kako napreduju radovi na stadionu.

Nadam se dns duplom slavnju nasoj pobjedi i kiksu jedinstva nekako su nas navikli na to 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma kakvo to, dace Podgrmec sam sebi go ako zagusti 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
ultrahell24
- Kontakt:
Posto sam svako skoro gostovanje Sarajeva u Tuzli odradio,mozel mi neko reci zasto su fukare promijenile tribinu,ja licno nikad nebi sjever promijenio pa makar napravili,milion puta bolju tribinu
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
zat sto se Fukare polako pomjeraju prema svojoj pravoj tribini..ako si bio svako gostovanje u Tz ne moram ti onda govoriti koja je to, i kakvo je sad njeno stanje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
ultrahell24
- Kontakt:
znam da ste uvijek bili na drugoj tribini,a sad presli na novu?ultrasstyle_tz je napisao/la:zat sto se Fukare polako pomjeraju prema svojoj pravoj tribini..ako si bio svako gostovanje u Tz ne moram ti onda govoriti koja je to, i kakvo je sad njeno stanje
Trenutno korisnika/ca: FranckRibery i 5 gostiju.