Ne znam nisam vidiojovanmaksimovic je napisao/la:umjesto koga?corleone87 je napisao/la:Kvesa usao u igru
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ovi nase kadete nebi normalno dobili.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Sandor to je moje mišljenje,cim momak primi loptu možeš vidjeti da ima talenat za ovu igru..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
Ma kako da ne.Željooooo je napisao/la:Sandor to je moje mišljenje,cim momak primi loptu možeš vidjeti da ima talenat za ovu igru..

Uh sto je opali Svraka, steta sto ne udje.
Zeljeznicar! 1921 !
Umjesto Selimovicacorleone87 je napisao/la:Ne znam nisam vidiojovanmaksimovic je napisao/la:umjesto koga?corleone87 je napisao/la:Kvesa usao u igru
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
travnik izjednačio, ako izdrži ostaje bez obzira na naš rezultat.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Pogledah sad još jednom klip ponnistenog gola, kakva sramna odluka, ocekuje se press konferencija Feninga uskoro
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- forza_juve
- Kontakt:
travnik nije ni gledao na zelju jer je taj isti zeljo jednom igrao za leotar kada je travnik letio tako da nema veze kako zeljo zavrsi travnik ostaje
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- corleone87
- Kontakt:
Evo moj post od ranije,zasad se obistinjujecorleone87 je napisao/la:Pa Travnik je prodavao Borcu kad im je trebalo,pustali ih ljudi da dobiju u Travniku.Borac je prije par kola mogao pustiti Rudara da dobije u Banja Luci pa nisu tako da 90% vjerujem da Travnik ostaje u ligi a sami znate da se svake godine bore za opstanak i uvijek ostanu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Sta se ovo Adriano skrasio u Travniku 

Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
HAHAHAHHAHAAH. Sta sve ljudi nece lupati na ovoj temi,.Adviser je napisao/la:Ovdje Željo ne smije ni postići gol ... Izgleda da NSBiH izbacuje Travnik iz lige. Prvo su ih oštetili u Prijedoru a onda sad protiv Želje! Da nema Želje, tačno bih se zakleo da ovu ligu više neću pogledati nikad. I ove iz NSBiH treba otjerati, sve ista go.na. Treba tražiti ostavke ako želimo normalnu ligu i trebaju svi biti složni. Ovo je JADNO!

Sad skontaj drugu teoriji, jer je rezultat 2:2..
Sljedece je ?

Zadnja izmjena: SandorClegane, dana/u 10 maj 2014, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Za Evropu je svejedno, ali meni nije svejedno hoćemo li završiti treći ili četvrti.
Sad će u igru i Hodžić.
Sad će u igru i Hodžić.
FK Željezničar 1921
Hodzic umjesto Alibasica..Nista meni Alibasic nije danas pokazao..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- corleone87
- Kontakt:
Tako je nije ni meni,hocu da budemo ispred pitara.Vecinu sezone smo bili ispred i ne zelim da nas u zadnjem kolu predju ko prije 3 godineRobertoBaggio je napisao/la:Za Evropu je svejedno, ali meni nije svejedno hoćemo li završiti treći ili četvrti.
Sad će u igru i Hodžić.
-
- Kontakt:
Danas nije nista pokazao. Najgori na terenu bio.Rios je napisao/la:Hodzic umjesto Alibasica..Nista meni Alibasic nije danas pokazao..
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.