FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šta se ovo naši zaj.ebavaju gore? 

Kakva je tekma??j
- RajaSaCiglana
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Ajmooooo.
Nismo trebali primiti ova 2 gola. 

KONACNO MASINOVODJE TAMO GDJE IM JE I MJESTO !

- champions1921
Hoce li biti slavlje ispred vjecne zbog toga sto ste konacno ispred Zelje na tabeli?GangEvil je napisao/la:
KONACNO MASINOVODJE TAMO GDJE IM JE I MJESTO !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BUDI ŽELJO !!!
SVI PRED VJECNU, NEMA IZGOVORA !champions1921 je napisao/la:Hoce li biti slavlje ispred vjecne zbog toga sto ste konacno ispred Zelje na tabeli?GangEvil je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
USPJEŠNA SEZONA.
Finansijska konsolidacija kluba, najvjerovatnije osvajači kupa, Željezničari nam u stražnjicu gledaju svi zajedno kolektivno, evropa najvjerovatnije osigurana od drugog pretkola, ima još dosta pozitivnih stvari, ali mrsko mi ih spominjati. Sve u svemu ja prezadovoljan.
btw.
Čestitke momcima na današnjoj pobjedi
, a sada pokušati napuniti Koševo minimalno protiv Čelika 15 milja.

Finansijska konsolidacija kluba, najvjerovatnije osvajači kupa, Željezničari nam u stražnjicu gledaju svi zajedno kolektivno, evropa najvjerovatnije osigurana od drugog pretkola, ima još dosta pozitivnih stvari, ali mrsko mi ih spominjati. Sve u svemu ja prezadovoljan.
btw.

SRETAN BROJ - 1725
GangEvil je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()

bude li vas 3x manje skidam kapupitic je napisao/la:USPJEŠNA SEZONA.![]()
![]()
btw.
Čestitke momcima na današnjoj pobjedi, a sada pokušati napuniti Koševo minimalno protiv Čelika 15 milja.
GangEvil je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()

najveci uspjeh tanove svojine u zadnjih 5 godina....1 bod , nije ti šala

koliko slavite to trece mjesto, covjek bi reko da bježite 20 bodova

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Za dernek sljedece subote...

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Polahko,svi stte govorili da ce biti na kraju ove sezone.."uprava napolje","mjenjat trenera" itd itd..let3 je napisao/la:GangEvil je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
najveci uspjeh tanove svojine u zadnjih 5 godina....1 bod , nije ti šala
koliko slavite to trece mjesto, covjek bi reko da bježite 20 bodova
a ta je prica ustvari trenutno kod vas,bar sto se tice trenera...vidjecemo aBd nama se lijepa buducnost smijesi..vama bas i ne..i to je fakt prijatelju,..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ko je bio na istoku izgorio je samo tako..znam da ja jesam..pa sta je ono nako hhahahahhaa
Sejo u elementu ,tacno da njega nema danas na istoku bi covjek umro od dosade...
Taman se spremila izmjena za Todorovica i Vusljanina kad prvi proleti po lijevoj strani i asistira Vusljaninu i odmah vani hehehhehe
Sejo u elementu ,tacno da njega nema danas na istoku bi covjek umro od dosade...
Taman se spremila izmjena za Todorovica i Vusljanina kad prvi proleti po lijevoj strani i asistira Vusljaninu i odmah vani hehehhehe
FK SARAJEVO.
BernardBarnjak je napisao/la:Za dernek sljedece subote...
jel ti to babo kupio da se pohvalis na ss.ba forumu HHAHAHA
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Micron je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Za dernek sljedece subote...
jel ti to babo kupio da se pohvalis na ss.ba forumu HHAHAHA
hahahhahahhaha hhhhahahahahahahahah
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Glupo je sad govoriti, šta bi bilo kad bi bilo, ali evo... Da smo pobjedili Borca na Koševu u utak. u kojoj smo do prekida napravili 10 odličnih šansi, umjesto što je prekinuta i 0-3 za zelenim stolom, sad bi imali isto bodova kao Zrinjski, ali i bolji međusobni duel. Znači, bili bi prvaci. Ali eto i ovo je za početak odlično, završili smo na tabeli ispred svog najvećeg rivala i na pragu smo osvajanja kupa. Samo nek uprava nastavi raditi ovako i nema zime u budućnosti.
Dobro je ovo sve u svemu,malo je falilo da bude plafon ali hajde,samo nastaviti u istom ritmu i ide to da valja
Bravo za Plakala na golu
Tatomirovic
U veselom i opustenom ambijentu cekati naredni vikend i onda

Bravo za Plakala na golu

U veselom i opustenom ambijentu cekati naredni vikend i onda

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 10 maj 2014, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
De Bgt..miky_hz je napisao/la:Dobro je ovo![]()
Bravo za Plakala na goluTatomirovic
![]()
U veselom i opustenom ambijentu cekati naredni vikend i onda![]()
![]()

FK SARAJEVO.
Ovo bravo se odnosi na sansu koju je dobio,nevezano za to kako je branio,drago mi je sto je dobio prostora i prve minute u PL kao sto bi mi bilo drago da je jos 5 juniora zaigralo danas
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 10 maj 2014, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Proximic, riki46, Tarapi i 52 gosta.