Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Kako se brukaju po televiziji, šta je ovo.

Dajte Travniku titulu šampiona ove naše najdraže nam lige!
2:3 u BL !

2:3 u BL !
- rob do bagro
- Kontakt:
Obavezno skratiti ligu, ovo je postalo smiješno (a bogami i žalosno) 
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
i borac i travnik izbaciti iz lige... kako je ba ono namjestanje?truts je napisao/la:Obavezno skratiti ligu, ovo je postalo smiješno (a bogami i žalosno)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- badblueboylivno
- Kontakt:
Što je najtužnije, bit' će - tresla se gora, rodio se miš.
Uzele se pare na kladionici i nikome ništa.
Uzele se pare na kladionici i nikome ništa.
- crvenocrni
- Kontakt:
A ova lakrdija od sudjenja u Prijedoru je ok? I to protiv tvog kluba, kakav si ti navijac sunce ti poljubimjovanmaksimovic je napisao/la:i borac i travnik izbaciti iz lige... kako je ba ono namjestanje?truts je napisao/la:Obavezno skratiti ligu, ovo je postalo smiješno (a bogami i žalosno)
Bitno je da se ide u Brazila a ko hebe ovu ligu, neka se namješta neka radi ko šta hoće i kako hoće samo nek mi hajirli idemo u Brazil.
Seria B i mi, trećeg nema
Nema veće ljepote nego zadnje kolo sjediti kući i pratiti live kako se štimaju utakmice Premijer lige BiH, neopisivo lijep osjećaj. Eno kažu počeo treći svjetski rat u Prijedoru neće imati zdravih igrača ni za prvo pretkolo lige uefa. Izbaciše Slobodu, a sada u talu sa Borcem i Rudar

SRETAN BROJ - 1725
Prosle godine je za mnoge ovdje bio ogroman udarac to sto je Zeljo izgubio u Trebinju, a nisu nam trebali bodovi.edohz je napisao/la:Bitno je da se ide u Brazila a ko hebe ovu ligu, neka se namješta neka radi ko šta hoće i kako hoće samo nek mi hajirli idemo u Brazil.
Sada, kad drugi gube i to kod kuce, je to, naravno, normalno i cijela liga se pljuje.
Da se kojim slucajem ovo desava na Grbavici i da Travnik kod nas pravi ovaj preokret, sad bi na ovoj temi bilo bar 30 pacenika i kompleksasa koji bi pljuvali po FK Zeljeznicar (a ne cijeloj ligi).
Koji amater moras da budes pa da se upustis u borbu za opstanak sa Travnikom?
Pa ja mislim da se Barca I Travnik bore za opstanak ovi prvi bi izletili posto bi ovi drugi sigurno nasli nacin kako ih izbaciti.
Nista protiv ljudi iz Prijedora I Rudara ali ovo je zesce amaterski I dijeca vam se smiju.
Pa ja mislim da se Barca I Travnik bore za opstanak ovi prvi bi izletili posto bi ovi drugi sigurno nasli nacin kako ih izbaciti.
Nista protiv ljudi iz Prijedora I Rudara ali ovo je zesce amaterski I dijeca vam se smiju.
Jarane, glup sipitic je napisao/la:Nema veće ljepote nego zadnje kolo sjediti kući i pratiti live kako se štimaju utakmice Premijer lige BiH, neopisivo lijep osjećaj. Eno kažu počeo treći svjetski rat u Prijedoru neće imati zdravih igrača ni za prvo pretkolo lige uefa. Izbaciše Slobodu, a sada u talu sa Borcem i Rudar![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma nek smo ostavili Leotar yebo Slobodu, trebali smo i Rudara ostavit
habib
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
kakav odron od sudije u prijedoru, ponisti go, ne svira penal, ne daje crveni za pogibeljne startove, fuj, smijurija
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Koji idiot.pitic je napisao/la:Nema veće ljepote nego zadnje kolo sjediti kući i pratiti live kako se štimaju utakmice Premijer lige BiH, neopisivo lijep osjećaj. Eno kažu počeo treći svjetski rat u Prijedoru neće imati zdravih igrača ni za prvo pretkolo lige uefa. Izbaciše Slobodu, a sada u talu sa Borcem i Rudar![]()
Nadam se da ce savez i policijski organi da istraze ovo zadnje kolo PL BiH !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ocekujem reakciju Dine feninga na ovu lakrdiju u Prijedoru od strane sudije i igraca Rudara
Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinooooooooooooooooooooooooo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinooooooooooooooooooooooooo
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.