A sudija najgori sjetim mu se familije daje crveni svraki
SVAKI IGRAC RUDARA JE DANAS ZASLUZIO CRVENI, SVAKI ! ! ! !
hvala na odgovoru, pravo da ti kazem nisam ovdje ni pogledao.RajaSaCiglana je napisao/la:Pa lijepo pise:
Vedran Kantar
Date of birth: 31.03.1985
Place of birth: Prijedor
Height: 1,74
Nationality: Bosnia-Herzegovina
Serbia
Position: Midfield - Left Midfield
Foot: left
Market value: 175.000 £
200.000 €
Po cemu je Gavran kriv sto smo dosli u situaciju da se borimo za opstanak ? Koliko se ja razumijem i prije njega smo bili u uzasnoj situaciji pa ne vidim zasto nas je on doveo do ispadanja .I to da smo htjeli ici u Prvu Ligu RS zbog vise zarade mozda i stoji samo ne znam cemu onda sve uzalud igranje i pozrtvanost ( nekih ne svih ) . Zasto jednostavno nisu "digli " ruke i ispali kao normalno a ne ovako kako je vec se vuklo . O kome se to sponzoru radi ako smijem znati ? Puno toga navodis prijatelju ali nemas osnove ako ne mozes malo pojasniti .fulam je napisao/la:E moji jarani, gavran nas i doveo do situacije da se birimo za opstanak, a neka od pojacanja su najbolji igraci proljecnog djela prvenstva i nisioc igra, to necete priznati, procitaj izvjestaj na pr. proti celika , pa je poslje anonimnog trenera dosao nizerazrjedni trener koji moze samo da vodi rudar u drugu ligu,,,,ali izvrsavao je naredjeja grupe ljudi koji su zeljeli da ekipa ode u nizi rang jer ce tu vise zraditi,,,,ako ne znate raspitajte se zasto je neposrjedno pred utakmicu uvjek odstranjivan igrac ili dvijica koji su tokom nedjelje bili najboji na treninzima, kao po nekom pravilu,,,,mnogo ne znate, ali saznace te, zbog svjega ovog sponzor kakav takav napustio je rudar pocjetkom sezone, a sada su igraci uslovljavani da podpisu lazne izjave protiv njega da bi pojedinci oteli novac, a igracima je dato 100 km,,,ko to nije zeleo da potpise izbacen je iz ekipe, nebitno da li je mogao ili ne da pomgne ekipi,,,mnogo je dublje nego sto mislite,,kakav gavran, kakva pojacanja, rudar je dosao tamo gdje su pojedinci zeljeli,,pozdrav i vracamo se do godine sa nadam se novom upravom,,,
I ja tako mislim nekako ispadanjem se rijesavamo sve gamadi iz uprave ( sa njihovim ostavkama ) a ako ostanu e onda necemo se vratiti za sto godina . Vidjecemo sta ce biti . Nadam se da ce Sloboda uspjeti se vratiti u PL . Vrijeme je heeh . Usput pitanje ako se vratite jel Ciro ostaje trener ili ne zna li se sta ?brazzo je napisao/la:Steta za rudar ali nadam se da cete poslozit stvari unutar kluba.. koliko god zvuci suludo ali je daleko bolje za klub ispasti iz te pl od koje realno nema nista osim ako se ne napada eu, samo se gomilaju dugovi. U drugoj ligi se pruza prilika da se ocisti uprava,odose oni koji nemaju interesa a i prilika je da se pokusa sa prvenstveno domacim igracima.. najbolji smo vam primjer mi (sloboda).. abd vratite se vec 2015
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.