Banana je napisao/la:Poslije utakmice: "Nama preostaje da se vratimo u SVOJ Mostar i proslavimo titulu, jer ipak smo mi najbolji klub u BiH." -Branko Karačić![]()
Sta ces drugo ocekivati...cisti skutorluk....nego dobili ste po guzi pa ti kurcu sviraj

Banana je napisao/la:Poslije utakmice: "Nama preostaje da se vratimo u SVOJ Mostar i proslavimo titulu, jer ipak smo mi najbolji klub u BiH." -Branko Karačić![]()
normala, građani vs. seljaciBanana je napisao/la:Poslije utakmice: "Nama preostaje da se vratimo u SVOJ Mostar i proslavimo titulu, jer ipak smo mi najbolji klub u BiH." -Branko Karačić![]()
kojem gradu, gdje se to danas igrala utakmica?rodjak je napisao/la:Dje su oni manijaci,evo ih trazim po svim temama,nikako da ih nadjem,pa kontam da nisu kod vas svratili,znam da im je sada tesko(teze nego vama) pa da ih malo utjesim
![]()
bili ste dobri,ali nedovoljno dobri da uzmete skalp poznatijem klubu iz naseg grada.Vidimo se drugi put ,do tada
gospe ti koliko je adeze platija za ovu izjavu?Banana je napisao/la:Poslije utakmice: "Nama preostaje da se vratimo u SVOJ Mostar i proslavimo titulu, jer ipak smo mi najbolji klub u BiH." -Branko Karačić![]()
Navijači ovog kluba nemaju još uvijek dvadeset godina, polako, fali ti još samo dvije stotine godina ...HercUSrcu je napisao/la:Pozdrav iz Zagreba prijatelji Mostarski..
Zivjeli vi meni jos 100 godina da dozivimo i 200.tu godisnjicunaseg dragog kluba.
Popijte koju i za mene kad vec nisam opet mogao biti u Mostaru ovaj vikend
ahaahahaAdviser je napisao/la:Navijači ovog kluba nemaju još uvijek dvadeset godina, polako, fali ti još samo dvije stotine godina ...HercUSrcu je napisao/la:Pozdrav iz Zagreba prijatelji Mostarski..
Zivjeli vi meni jos 100 godina da dozivimo i 200.tu godisnjicu naseg dragog kluba.
To sto si ti neeuducirano djubre i dodjes tu provocirat nas ne dira.Adviser je napisao/la:Navijači ovog kluba nemaju još uvijek dvadeset godina, polako, fali ti još samo dvije stotine godina ...HercUSrcu je napisao/la:Pozdrav iz Zagreba prijatelji Mostarski..
Zivjeli vi meni jos 100 godina da dozivimo i 200.tu godisnjicunaseg dragog kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.